Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Яз. Блъсково!
Модератор: Кърцата
Re: Яз. Блъсково!
Наистина има нещо,IDA написа:jivko_76 написа:
Или може би амониевата селитра.......
не си първия който го казва това.
Не си ли вкарват автогол точно за откриването.
Много народ остана разочарован.
Не е малка таксата но поне хората се надяват че като си дадат парите
да хванат нещо и да си начешат крастата, така остават доволни и двете страни.
А в случая единият остава преебан.
Ами то около Варна не остана не прецакан язовир с риба,само печалбари дейба.
А иначе като слезеш долу в Йара ти показват договори с зарибени язовири с тонове риба.
Къде е тази риба.

[Не е малка таксата но поне хората се надяват че като си дадат парите
Пълен провал. Стоях от сутринта до 15,00 ч - без удар. Никога не е било такова нещо. Около мен също никой нищо не извади
Пълен провал. Стоях от сутринта до 15,00 ч - без удар. Никога не е било такова нещо. Около мен също никой нищо не извади

-
- учете се от него
chipi_ написа:Наистина има нещо,IDA написа:jivko_76 написа:
Или може би амониевата селитра.......
не си първия който го казва това.
Не си ли вкарват автогол точно за откриването.
Много народ остана разочарован.
Не е малка таксата но поне хората се надяват че като си дадат парите
А в случая единият остава преебан.
Ами то около Варна не остана не прецакан язовир с риба,само печалбари дейба.
А иначе като слезеш долу в Йара ти показват договори с зарибени язовири с тонове риба.
Къде е тази риба.

Те вече са си избили разходите- обичайна практика!

Рибата е тръгнала да излиза. Всеки който видя ми го казва това. На хубавите места дава през 5 минути шаран по 2 кг. На другите места като храниш дава също много. Изваден е един шаран 5 кг и много от 2 до 4 кг. Също така са изкарани и изтървани много толстолоби с зашеметяващи килограми (20-25)! Рибата е тръгнала сериозно! Аз утре отивам там с нашета банда и мислим да ги избием. П.П. Относно колегите които ходят там дайте те да се запознаем съфорумници сме все пак. Да направим един излет заедно. 

В събота срещу неделя ще съм там.Ако си там тогава напиши два реда и ще се разберем.Иначе чакаме информация за излета ти.
Много зле на Блъсково.Не ми се говори.За два дена две риби като едната се беше оплела
.Много жега,не много хора и слаб риболов.Имаше едни срещу нас с един толстолоб към петнадесет кила(така каза пазача).Не съм доволен не знам дали скоро пак ще отида.На целия язовит беше пълна скръб.Само на едно място вадеха от време на време.

Здравейте колеги рибари наскоро мои познати ходиха на този язовир в Блъсково ! Таксата е 20 лева на човек независимо колко въдици има, а за деца е безплатно! Тези мои познати отидоха за три дни и най голямото парче било 15 кг ТОЛСТОЛОБ !!
Също така излезли и 4-5 шарана по 3 кила и 2 по 7 кг !! Язовирът е мн хъбав и има риба ще бъдете доволни !
Също така излезли и 4-5 шарана по 3 кила и 2 по 7 кг !! Язовирът е мн хъбав и има риба ще бъдете доволни !
-
- учете се от него
п.п. Колега , добре дошъл!!!Тук задължително се пише на кирилица!!!mimsan4 написа:zdraveite kolegi ribari naskoro moi poznati hodiha na tozi qzovir v blaskovo...
Това ми прилича на рекламка 

Съжелявам за латиницата !! Незнаех 

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
То си е реклама! Много хора изключиха язовира от излетите си!!!иванко написа:Това ми прилича на рекламка
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- научил се да хвърля
100% реклама! регистрация и веднага в темата-по същество!mimsan4 написа:Здравейте колеги рибари наскоро мои познати ходиха на този язовир в Блъсково ! Таксата е 20 лева на човек независимо колко въдици има, а за деца е безплатно! Тези мои познати отидоха за три дни и най голямото парче било 15 кг ТОЛСТОЛОБ !!
доста грозно,а ако арендатора на язовира е решил по този начин да компенсира негативните отзиви за язовира(за тази година) това говори достатъчно за бъдещите му намерения!
Брада носи поп не е.Що е то.Халал да са им такива пари на такива арендатори.Мръсотията нашенска край няма. 

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги как е тази година положението на тоя язовир.Някой да има информация