Зарган и илария
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Моряка
- кандидат преподавател

Re: Зарган и илария
Ми за него не можеш да кажеш,че бяга от работа,скача от работаКИРО написа:Чурулик,само не знам как го правиш тоя номер.
Уж на вълнолома,пък те гледам и горе.![]()
А сега де? 
чуруликпенчо написа:Вчера 27 бройки,днес 23........зарган. Е, ловихме ги с жена ми,ама аз почти не хващах,щото съм само теоретик...... Тя беше основния играч,естествено с бомбарди "а ла Чурулик"- със златно оченце...![]()
![]()
. Важното е всичко да влиза в къщи,нали?
![]()
![]()
![]()
Утре пак на вълнолома. Наслука на всички!
браво бройката се увеличава ,ай да не му е уруки ,че нещо много закъсня тая година
- чуруликпенчо
- сериозен играч

Тези не сме ние. Пловдивчани бяха.Чурулик,само не знам как го правиш тоя номер.
Изображение
Уж на вълнолома,пък те гледам и горе.![]()
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Ами тъй е,кат не ти знам номера на "колата".....
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Какво стана?Днес да не световният ден "без риба"!?Айде за мен нормално ама чак пък никой да не е хванал нищо!!!На Траката надвечер капото беше пълно - гнусен, противен вятър и никаква риба.Накрая оставих потъващата бомбарда да си полегне на дъното с напразна надежда поне някой поп да закача - не би - една чучуринка дълга точно 3 см.Как това изчадие налапа кука 10-ка не ми е ясно.
- КИРО

- Обратна връзка:
Ам сигурно с мерак.kuku написа:- една чучуринка дълга точно 3 см.Как това изчадие налапа кука 10-ка не ми е ясно.
-
expose
- научил се да хвърля

Егасиму ве къде са тея заргани вече не издържам 3 поредни дена ходя и нищо, даже вчера смених 2 места една платерина на шано изкарах колкото да не е без хич, времето ли са е*е ли к'во или карък нз. в потрес съмkuku написа:Какво стана?Днес да не световният ден "без риба"!?Айде за мен нормално ама чак пък никой да не е хванал нищо!!!На Траката надвечер капото беше пълно - гнусен, противен вятър и никаква риба.Накрая оставих потъващата бомбарда да си полегне на дъното с напразна надежда поне някой поп да закача - не би - една чучуринка дълга точно 3 см.Как това изчадие налапа кука 10-ка не ми е ясно.
- Моряка
- кандидат преподавател

До към 10 часа днес 9 заргана,3 от които особенно добри.Ной.Нещо много ме мори слънцето и след 9 почти не ми се стоеше. 
А сега де? 
- чуруликпенчо
- сериозен играч

До около 9,00ч. днес изкарах 8 бройки.Интересно,че нямаше нито една дребна. Пасажите се виждаха на разстояние /2 замятания/ навътре и не приближаваха към брега,а водата е бетер от чай. Към 8,00ч. незнайно откъде изплуваха разни гадни водорасляци ,дето бяха за капак на всичкото нямане на риба. В 9,00ч. вече бях заврял от жега и вдигнах гълъбите. Надвечер може и да реализирам един вълнолом,ама ..........да видим как ще протече "Формула 1",пък после ще му мисля.
Днес към 22-23 заргани,3 еларии и 1 платерина (изтървани 2 платерини) имаше голям джурум ли как се казваше на Ной с платерини и еларии,но като видях колко хора късат куки ,чупят върхове на мач-пръчки се отказах да хвърлям там и бързо въртях да не ми удари голяма платерина,но все пак ми се закачиха няколко 2 скъсаха куки ,3-тата скъса но успях да я хвана.
Видях че доста колеги рибари нямаха парцал,вземайте си парцал щото тоа дзвер платерината без парцал нема хващане
))
наслука на всики,дано безветрието се задържи ,днес просто беше приказно време за рибоци....А и Хамилтън още е N.1
Видях че доста колеги рибари нямаха парцал,вземайте си парцал щото тоа дзвер платерината без парцал нема хващане
наслука на всики,дано безветрието се задържи ,днес просто беше приказно време за рибоци....А и Хамилтън още е N.1
-
tatkoogi
- вече хвърля и на тежко

suzdatel е прав за явлението джорум. Беше доста атрактивна гледка, говоря за Ной. Аз пък съжалявам за неуспеха с платерините, но пък днес записах първи успешен заргански ден за този сезон за мен. 12 прилични като размер и три изтървани. А Хамилтън е номер 1, но не за дълго надявам се, по важно е че бай-зарган става все по активен.
браво давайте все така,някой няма ли инфо как е положението около Бургас ,че аз с тея таранки се олях вече 
- КИРО

- Обратна връзка:
Карай си с таранките,на по-голяма кирия си. / поне за сега / .zografa написа:браво давайте все така,някой няма ли инфо как е положението около Бургас ,че аз с тея таранки се олях вече
Днес на Кранево - 3 от 6 до 12 ч. - 6 заргана плюс 2 изтървани и 2 (+1) платерини. Изкривихме се от мятане, но ... слаба работа. Колегата до мене имаше 6 много добри платерини, а други две му отнесоха такъма без даже да започне да се бори с тях. Рибарите разправяха, че изобилието от пасажи е било вчера, когато и успехите са били много по-големи.
Вчера пък бяхме за кая на Аладжабанк. За час и половина - по 2-3 кг. риба на човек, лихмус нямаше. Каята също е капризна. Трябваше постоянно да се местим, за да ловим, а в 9.30 спря да яде.
Вчера пък бяхме за кая на Аладжабанк. За час и половина - по 2-3 кг. риба на човек, лихмус нямаше. Каята също е капризна. Трябваше постоянно да се местим, за да ловим, а в 9.30 спря да яде.
- чуруликпенчо
- сериозен играч

След като "Ферари" отново победи реших да се пробвам пак със заргана.Този път беше по-добре - от 18,00ч. до 20,00ч.,16 бройки. Защо ли ми се струва,че вечер дава по-добре...?