QЗ. ГАРВАНОВО ХАСКОВСКО

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

superniki
новобранец
новобранец

QЗ. ГАРВАНОВО ХАСКОВСКО

Мнение от superniki »

ДНЕС XОДИXМЕ С ПРИАТЕЛИ ТАМ.ИЗЛИЗА ДРЕБНА 4ЕРВ. ПЕРКА ИКОСТУР, НА 4ЕРВЕН И БQЛ. ЗА 5 4АСА КАМ 4КГ. НО ИЗЛЕТА СИ ЗАСЛУЙАВА6Е ,ПРЕДВИД XУБАВОТО ВРЕМЕ И ПАРВИ РИБОЛОВ ЗА ГОДИНАТА
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

честито ви първи риболов за годината

кажи къде са уловистите места на този язовир,ходил съм 3-4 пъти и според мен там риба няма. язовира е обран от собствениците естествено! и за това не ги е еня кой какво хваща - щото знаят че никой не хваща.
в смисъл че се хващат случайни риби но на успешен риболов там не може да се разчита.

дано да греша!
sk83r40
новобранец
новобранец

Re: QЗ. ГАРВАНОВО ХАСКОВСКО

Мнение от sk83r40 »

Преди 2 месеца бях на гарваново и аз лично нищо не хванах но още когато отидох на язовира видях от далече един колега беше закачил нещо и си викам "това ще да е едро" приближих се аз и го попитах от колко време се опитва да извади рибата която дърпаше и тои ми отговори 2 часа и половина.След още 20 минути най накрая изкара рибата.Толстолоб с добри размери. И това е което мога да кажа за гарваново.И колегата доста се беше поузорил защтото беше с много тънка корда :wink: .Та освен този случай незнам някои да е хващал едро на Гарваново скоро. Наслука !!!
georgi_gopata

Re: QЗ. ГАРВАНОВО ХАСКОВСКО

Мнение от georgi_gopata »

В събота бях там, само за бяла риба но... уви, само една 500 гр която си замина обратно.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”