Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Питане за род-под!
Модератор: sapuna
- st_piskov
- ще става разбирач
Питане за род-под!
здравейте!приятели ми подариха за рожденния ден род-под със сигнализатори,но род-подът е без без задните накрайници,(незнам точно как се казват)на които се слага пръчката!доста рових из нета,но не можах да открия нищо от сорта!та въпросът ми е :как е точното наименование и откъде евентуално мога да си ги закупя?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Питане за род-под!
Не знам как ги казвате в Блгариа,но има ги в всеки магазин(за гумените држачи приказваш нали)
Род подовето обикновено се продават без тиах.
Род подовето обикновено се продават без тиах.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- st_piskov
- ще става разбирач
да Никола,точно за държачите!Даже одеве разглеждах и твоя род-под и ми направи впечатление,че и той няма!Днес обиколих бая магазини и в повечето нямаше,а в другите ми предлагаха някакви смешни държачи,на цена от 1 лев!ще продължавам да търся!между другото род-подът и сигнализаторите са марка К-Кarp,имате ли някакви впечатления!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Точно и моиа род под беше без држачи,но си намерих лесно(поне при нас ги има навсиакаде).А ако имаш снимки од твоиата екипировка, пусни гиst_piskov написа:да Никола,точно за държачите!Даже одеве разглеждах и твоя род-под и ми направи впечатление,че и той няма!Днес обиколих бая магазини и в повечето нямаше,а в другите ми предлагаха някакви смешни държачи,на цена от 1 лев!ще продължавам да търся!между другото род-подът и сигнализаторите са марка К-Кarp,имате ли някакви впечатления!

Macedonia

-
- и господ не е толокова добър
Трябва да ги има във всеки нормален магазин.Има различни модели,скъпи евтени.Търси стегнати да може да ти държи въдицата или си купи от новите с тръбички.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Не че разбирам нещо от шаранджийство, ама не е ли това "нещото" което търсиш:
http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=1119

http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=1119

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- и господ не е толокова добър
Точно,това са едни от хубавите модели,само,че гумата малко цапа 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Niki Nankov
- новобранец
Колега в София "Бент" имат на "PROWESS" различни модели и размери и на"Byron" такива каквито са на снимката .Като ги купуваш ги гледай, че някой са с много мека гума други са с по-твърда . Мойте от там съм ги купих преди месец.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Иди на Филипово в склада на Булит,там ще си намериш каквото ти трябва.Питай за Таня и и прати много поздрави от мен 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- st_piskov
- ще става разбирач
виж,за там бях забравил,пък и Таня е братовчедка на приятел!благодаря на всички!butnik написа:Иди на Филипово в склада на Булит,там ще си намериш каквото ти трябва.Питай за Таня и и прати много поздрави от мен