Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

как да си закача рибката за стръв
Модератор: Paublo_Eskobar
- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
как да си закача рибката за стръв
здравйте. чудя се има ли начин да се закачи рибката за стъв без да се пробожда(за да е по жизнена)
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: как да си закача рибката за стръв

Риболовна система за жива рибка Драшкович - една уникална система за риболов на хищници . Особенно удачна за по-едри екземпляри . Подходяща при риболов на сом , щука ,кефал и др. . Исползва се истинска рибка , но мъртва , като оловото се поставя в устата на рибата ,а тройките се забиват от двете страни . Стръвта се води с придърпване или по друг начин - според условията за риболов . Класически метод .
аз ги закачам за устата 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Първо-Фелипе,за "Бисери" си братле!
второ:
трето - с игла и конче
и четвърто - къде предлагате да преместя темата!

felippemassa написа:Риболовна система за жива рибка Драшкович
второ:
angel_nikolov написа:...без да се пробожда(за да е по жизнена)
трето - с игла и конче

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... 12&invis=0sapuna написа:Първо-Фелипе,за "Бисери" си братле!![]()
felippemassa написа:Риболовна система за жива рибка Драшкович
второ:
angel_nikolov написа:...без да се пробожда(за да е по жизнена)
трето - с игла и конче
-
- разбира нещата
С телбод , на 2 места за опашката ...да не засегнеш жизненоважни органи.
Ако нямаш под ръка , може и с КАНОКОЛИТ
Ако нямаш под ръка , може и с КАНОКОЛИТ

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
аз мислех да я пиша в рибоолов на щука ама така се ловят и други риби та затова тая тема
-
- разбира нещата
chapara написа:Ще ме пръснете от смях,куката направо в гъза![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...е що де , аз редовно ползвам телбода , даже сега си търся неръждаем ...и от някъде телчета на едро , че много бързо ги свършвам
автора : закачаш или под гръбната перка или за опашката

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- разбира нещата
chapara написа:Човече ти къде живееш,и спри да изтезаваш стръвта.То кат Исуса закопчаваш.Дай шанс и на стръвта.Ако си в Софийски регион идваш на срещата с 3 рибета и три повода,аз ще ти закача рибетата така че да живеят завинаги.Има си места да ги прободеш кат на жена ушите без да умиратжените от обециtakezo написа:chapara написа:Ще ме пръснете от смях,куката направо в гъза![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...е що де , аз редовно ползвам телбода , даже сега си търся неръждаем ...и от някъде телчета на едро , че много бързо ги свършвам
автора : закачаш или под гръбната перка или за опашката
![]()
![]()
![]()
май не ми улови шегичката...чакам ви с Марко Лобош
Факт !
- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
колеги написах дали може без да се пробожда да се закачи рибката.не ми показвайте монтажи за които има много теми в сайта, а ми кажете дали е възможно да се закчи рибето без да се ПРОБОЖДА.ако не е възможно просто кажете
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Пробвай с лепило "Капчица".angel_nikolov написа:дали е възможно да се закчи рибето без да се ПРОБОЖДА

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Димича
- ще става разбирач
Може да пробваш това:повода го прекарваш през устата и изкарваш през хрилните капаци.В ухото на куката пъхаш парченце от стебло на трева,за да не може куката да влезе в устата на рибката.Допълнително рибката може да я вържеш с конец към повода,за да не мърда по него.Ако не ти се налага да замяташ на големи дистанции,този метод е мн. добър.Пробвал съм,рибката е жизнена дълго време!
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

Приятелю, прегледах ти почти всички мнения и не можах да се въздържа въпреки, че не е моя работа.(Не става въпрос само за конкретното ти мнение)angel_nikolov написа:колеги написах дали може без да се пробожда да се закачи рибката.не ми показвайте монтажи за които има много теми в сайта, а ми кажете дали е възможно да се закчи рибето без да се ПРОБОЖДА.ако не е възможно просто кажете
Със сигурност и аз, и други допускаме грешки при писане, но ти направо къртиш

Наистина не е моя работа, но ме много яд като гледам как пишат и как се подготвят за живота днешните деца.
-
- разбира нещата
...а при по интензивен риболов , на ...костур например , как ?Dimich написа:Може да пробваш това:повода го прекарваш през устата и изкарваш през хрилните капаци.В ухото на куката пъхаш парченце от стебло на трева,за да не може куката да влезе в устата на рибката.Допълнително рибката може да я вържеш с конец към повода,за да не мърда по него.Ако не ти се налага да замяташ на големи дистанции,този метод е мн. добър.Пробвал съм,рибката е жизнена дълго време!

Факт !
Аз винаги си закачам рибката,през гръбната перка изкарва жива доста дълго.