Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Орешец-Хасковско
Модератор: sapuna
Яз.Орешец-Хасковско
В събота след много работа и непоносимата жега реших да отскоча до този язовир,там не бях ходил повече от 3-4 години и информацията ми бе много оскъдна.Тръгнах към пет следобед бредимно да гоня костур,има го в изобилие и доста приличен.
При пристигането видях един прекрасен язовир с много шавари и невероятни места,язовира се бе очистил от досадните треви и пред мен се отзова прекрасна гледка.За мое учудване видях на няколко пъти да преиграва нещо едро и второ нямаше изобщо хора да хващат,с една дума бях сам на язовира.Хвърлих една въдица на царевица за всеки случай но и така си я извадих на другия ден,но костура си вземаше прилично но малко рибе което го има в изобилие и ловенето с рачило е никакъв проблем.Излиза дребна каракуда и много рядко по някоя червеноперка.
Преспах на хладинка и сутринтта си тръгнах към девет часа,ако нещо ви интересува повече питайте.
Ето и малко снимки които направих.
Бивака ми през нощта

Малко снимки от изгрева

И улова

При пристигането видях един прекрасен язовир с много шавари и невероятни места,язовира се бе очистил от досадните треви и пред мен се отзова прекрасна гледка.За мое учудване видях на няколко пъти да преиграва нещо едро и второ нямаше изобщо хора да хващат,с една дума бях сам на язовира.Хвърлих една въдица на царевица за всеки случай но и така си я извадих на другия ден,но костура си вземаше прилично но малко рибе което го има в изобилие и ловенето с рачило е никакъв проблем.Излиза дребна каракуда и много рядко по някоя червеноперка.
Преспах на хладинка и сутринтта си тръгнах към девет часа,ако нещо ви интересува повече питайте.
Ето и малко снимки които направих.
Бивака ми през нощта

Малко снимки от изгрева

И улова

Re: Яз.Орешец-Хасковско
Nedeltcho Delev написа:... с една дума бях сам на язовира ...

Сигурно ти е светнало, че та този гьол въпреки, че наистина е много красив, трудно ще счупиш каръка. Не, че има значение, направил си приятен вечерно-сутрешен риболов, не си капо (факт който не е за пренебрегване) и най-важното - не са те изяли вълците!
-
- научил се да хвърля
Аз също не съм ходил от 3 години на Орешецкия.Мерси за информацията Неделчо.Като гледам положението там не се е променило - костурите са си същия калибър
и тук таме по някоя каракудка и червеноперка.

Всичко ти е било на тамън, само дето си сбъркал, че си отишъл сам! Друго си е като имаш дружка - времето минава неусетно. Можеше поне Джек да вземеш с теб; аз мойто го взех, ма то все едно, че го нямаше - 2 дена не мръдна от резервната гума и ауспуха
:

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

[quote="gogolisec"]Всичко ти е било на тамън, само дето си сбъркал, че си отишъл сам! Друго си е като имаш дружка - времето минава неусетно. Можеше поне Джек да вземеш с теб; аз мойто го взех, ма то все едно, че го нямаше - 2 дена не мръдна от резервната гума и ауспуха
:
Аааа и Джек беше с мен ама се скри щото не е фотогеничен
а и кой да вземеш,има 50 куци баби в туй село 

Аааа и Джек беше с мен ама се скри щото не е фотогеничен

Щомто опря до бабите в селото , скорокаръка няма да счупиш май
Като гледам по Планета какви моми бълва Димитровград май само оправдание си търсиш 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател

Браво колега, добър излет си направил
Поздравления!!! А платен ли е язовира ?

sk83r40 написа:Браво колега, добър излет си направилПоздравления!!! А платен ли е язовира ?
Както забелязахте по горе давам информация за язовира а не за улова,язовира не е платен,от него са се вадили трофейни риби но преди години.Преди две години го бяха взели под аренда и пуснаха към 15 000 шаранчета и го забраниха,после собствениците се изпокараха и го напуснаха.След това е имало голяма сеч на шаранчета по кило но сега няма и помен от тях