Яз.Орешец-Хасковско

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Nedeltcho Delev

Яз.Орешец-Хасковско

Мнение от Nedeltcho Delev »

В събота след много работа и непоносимата жега реших да отскоча до този язовир,там не бях ходил повече от 3-4 години и информацията ми бе много оскъдна.Тръгнах към пет следобед бредимно да гоня костур,има го в изобилие и доста приличен.
При пристигането видях един прекрасен язовир с много шавари и невероятни места,язовира се бе очистил от досадните треви и пред мен се отзова прекрасна гледка.За мое учудване видях на няколко пъти да преиграва нещо едро и второ нямаше изобщо хора да хващат,с една дума бях сам на язовира.Хвърлих една въдица на царевица за всеки случай но и така си я извадих на другия ден,но костура си вземаше прилично но малко рибе което го има в изобилие и ловенето с рачило е никакъв проблем.Излиза дребна каракуда и много рядко по някоя червеноперка.
Преспах на хладинка и сутринтта си тръгнах към девет часа,ако нещо ви интересува повече питайте.
Ето и малко снимки които направих.

Бивака ми през нощта
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Малко снимки от изгрева

Изображение
Изображение
Изображение

И улова

Изображение
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Яз.Орешец-Хасковско

Мнение от SONY »

Браво баце!Мести темата в успешни.Тя си е точно за там! :wink:
TICA FAN
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:... с една дума бях сам на язовира ...
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Сигурно ти е светнало, че та този гьол въпреки, че наистина е много красив, трудно ще счупиш каръка. Не, че има значение, направил си приятен вечерно-сутрешен риболов, не си капо (факт който не е за пренебрегване) и най-важното - не са те изяли вълците!
Geno_Altanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Geno_Altanov »

Аз също не съм ходил от 3 години на Орешецкия.Мерси за информацията Неделчо.Като гледам положението там не се е променило - костурите са си същия калибър :P и тук таме по някоя каракудка и червеноперка.
Изображение
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Всичко ти е било на тамън, само дето си сбъркал, че си отишъл сам! Друго си е като имаш дружка - времето минава неусетно. Можеше поне Джек да вземеш с теб; аз мойто го взех, ма то все едно, че го нямаше - 2 дена не мръдна от резервната гума и ауспуха :lol: :lol: :lol: :

Изображение
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Nedeltcho Delev

[quote="gogolisec"]Всичко ти е било на тамън, само дето си сбъркал, че си отишъл сам! Друго си е като имаш дружка - времето минава неусетно. Можеше поне Джек да вземеш с теб; аз мойто го взех, ма то все едно, че го нямаше - 2 дена не мръдна от резервната гума и ауспуха :lol: :lol: :lol: :

Аааа и Джек беше с мен ама се скри щото не е фотогеничен :D а и кой да вземеш,има 50 куци баби в туй село :cry:
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Щомто опря до бабите в селото , скорокаръка няма да счупиш май :lol: Като гледам по Планета какви моми бълва Димитровград май само оправдание си търсиш :lol:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Изображение Изображение Започвам да ти завиждам,скоро ша избягаш от отбора...Изображение
sk83r40
новобранец
новобранец

Мнение от sk83r40 »

Браво колега, добър излет си направил :smt023 Поздравления!!! А платен ли е язовира ?
Nedeltcho Delev

sk83r40 написа:Браво колега, добър излет си направил :smt023 Поздравления!!! А платен ли е язовира ?

Както забелязахте по горе давам информация за язовира а не за улова,язовира не е платен,от него са се вадили трофейни риби но преди години.Преди две години го бяха взели под аренда и пуснаха към 15 000 шаранчета и го забраниха,после собствениците се изпокараха и го напуснаха.След това е имало голяма сеч на шаранчета по кило но сега няма и помен от тях :evil: :evil: Привечер преиграваше нещо по едро което ми навя малко надежда,че е останало някое друго шаранче но мрежарите май и останалото ще упоскат,те това е красив язовир без надзор :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”