Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Струма 24август
- Бисо
- сериозен играч
Re: р.Струма 24август
Браво,Венци.Как ти казах и аз отпраших,само че м/у Симитли и Черниче.Там скобара се е размърдал,закачих 8бр.,но изкарах-4.Кълвяха и в жегата.Мрени хванахме по двайсетина и по некой клен.Ври от парашутисти тахната мама .Сигорно ще пусна тема,че имам някоя и друга снимка/от телефона/А вятъра беше отврат,за това остаих щеката и цъках сдиректния.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.

Евалата Венци, хубави мрени си фанал! На тоа етап сметам, че баража не е най-подходящата дестинация за скобар, требва малко повече фитнес. Аз им скинах гъзо, направо ги пребих, ама още ме боли гърба. И един куриоз записах, ебати ташака, за два дена немем нито един откачен скобар, сичко кво се закачи беше извадено на 100%! Друг такъв случай не си спомням да е имало!
- Бисо
- сериозен играч
Къде това?Dedy написа:![]()
![]()
![]()
Евалата Венци, хубави мрени си фанал! На тоа етап сметам, че баража не е най-подходящата дестинация за скобар, требва малко повече фитнес. Аз им скинах гъзо, направо ги пребих, ама още ме боли гърба. И един куриоз записах, ебати ташака, за два дена немем нито един откачен скобар, сичко кво се закачи беше извадено на 100%! Друг такъв случай не си спомням да е имало!
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
ianeka написа:Къде това?

Как къде, на Струма!
-
- научил се да хвърля
Браво Венци разбираш я ти Струма. 

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
bkd е прав големи бързеи и много храна. в неделя бях на Железница до обияд 8 удара и само 2 извадени каръшки ден
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бисо
- сериозен играч
Ти ме утепа от одговор,но нищо,утре съм там .Dedy написа:ianeka написа:Къде това?![]()
![]()
![]()
![]()
Как къде, на Струма!