Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Е такъв карък няма никъде !!!
- balky
- научил се да хвърля
Е такъв карък няма никъде !!!
Здравейте, искам да се оплача от моята "каръштина"...В неделя ходих с тъст ми на Безден.Активността на рибата беше много слаба и от 7.00 до 10.00 нищо.Та към 10.30 започна да се обажда на дъно, шаранчета доста маломерни, но все пак си я имаше тръпката...Към 12.00 при едно от замятанията на подготвената въдица с пружина с качамак и 2 куки на царевица, незнам дали съм се престарал със силата на замятане, но пръчката ми се счупи на три отделни парчета, държаха се само на кордата.Хем ми беше смешно, хем ме беше яд, че се е счупила.Тази пръчка ми беше подарена, за да "прохождам" в риболова..Марката и беше DAIWA, но вероятно е минала доста далече покрай оригинала
)))

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
Re: Е такъв карък няма никъде !!!
е много гадно е тва че ти се е счупила пръчката .

Всяко зло за добро
, сега ще си вземеш по-добра от счупената, все пак първата е била за прохождане.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Туй не е карък,а късмет.
Таман сега ще знаеш каква сопа ти трябва занапред,когато ще тръгне рибата.
Таман сега ще знаеш каква сопа ти трябва занапред,когато ще тръгне рибата.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Диканаров
- кандидат преподавател
Ей приятел, а представяш ли се как щеше да се чувстваш, ако се бе счупила на три при тегленето на едър шарко? То това не е карък бе! Спестил си си яки ядове! Пий едно и си реши какво да си купиш на мястото на счупената!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Диканаров написа:Ей приятел, а представяш ли се как щеше да се чувстваш, ако се бе счупила на три при тегленето на едър шарко? То това не е карък бе! Спестил си си яки ядове! Пий едно и си реши какво да си купиш на мястото на счупената!![]()
![]()
![]()
![]()

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега, смея да твърдя, че моята каръщина хич не отстъпва на твоята
за което хич не се гордея де 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Гадно е и на мен ми се е случвало.Но вече ще си имаш едно на ум.От личен опит знам че продиктите на DAM и на Daiwa ,са едни от най-понтираните(има много ментета).За това ако си привърженик на тези марки ги копувай само от лицензирани вносители,може да дадеш малко повече пари но поне ще знаеш че е качествено.Пожелавам ти успех другия път,и вече да нямаш такива проблеми.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
МАй и аз ще кандидатсвам за първото място.Повече от месец нямам сериозен улов.Хващам основно тен.mita4eto написа:Колега, смея да твърдя, че моята каръщина хич не отстъпва на твоятаза което хич не се гордея де
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Не се бой има ,казва се Ниделчо

Познай къде е тази снимка и защо:chapara написа:imitev72 написа:Не се бой има ,казва се Ниделчо![]()
Сигур си изкупува груховете