Зарган и илария

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Зарган и илария

Мнение от КИРО »

чуруликпенчо написа:След като "Ферари" отново победи
Да си е... каръка.Е това не можах да гледам,цепех се от яд,е и кво........Сега си пия ядосан,Отивам във F1.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Трябваше вчера да се включиш в гонките за скутери в клас Ф1.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
kuku
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kuku »

Абе тя малко "пирова" победа с тия два "гръмнали" мотора в две поредни състезания.И-и-и-и пак почнахме с "циркът" в бокса.Дано се вземат в ръце че не останаха точки в аванс.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

чуруликпенчо написа:Трябваше вчера да се включиш в гонките за скутери в клас Ф1.
И вчера и днес бях включен в GRAND PRIX на Игнатиево за мотоциклети и тем подобни.
Еба си топлика,късче сянка за трима,добре че който мине ни пускаше поне по една бутилка студена вода.
Значи за да не обидя някого,всички фирми занимаващи се с кетъринга на мотоспорта,специални благодарности от ОРК и Полиция Аксаково.Не ни оставиха на тоя топлинин ад без разхладителни напитки.
Изображение

doktora27
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от doktora27 »

след малко тръгвам за Иракли.инфо в сряда или четвъртък! :drinkers:
own
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от own »

Здравейте колеги,
В неделя рано - рано цъфнах на Ной (към 7 и нещо). Имаше доста хора и излизаха дребни зарганчета.
Смених плавашата с потъваща и резултата не закъсня. До към 9 часа извадих 5 зарганета от които едното прилично, една платеринка (тя беше сефтето). Имаше към 15 нереализирани чуквания. :shock:
Последното кулване ми заби доста пръчката и започна ваденето. Доста се чудих дали да си пусна малко аванса и съжалявам, че не го направих. Точно преди камъните дивака си отскубна джуките и избяга с 200. Доста солидна платерина беше.
Сега се прибирам от там. Нито един удар м/у 16 и 18 ч. Имаше вълна, но се виждаха малки пасажчета иларии.
Утре сутринта пак съм там. :P
:)
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Добре дошъл,като за първо мнение,ама въобще не е лошо. :smt038 :smt023
Изображение

own
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от own »

Хахаха, регистриран съм от повече от година, но само съм чел до сега. Живея в София от десетина години и отпускатата.... нали се сещате? - всеки ден намокрям кордата. Пролета изпуснах сафрида и ме е яд малко, но четох какво ставаше и се радвах на слуката Ви.
Очаквам големия удар до края на седмицата - дано, че отпуската свършва тогава.
:D
:)
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Налага ми се да искам един съвет,предстои ми малка ваканция в Поморие,понеже не разполагам с много свободно време за четене из форума за темите за морски риболов,а те ме вълнуват само през ваканциите,та какво да си приготвя за там и какви риби мога да ловя .
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Teodor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Teodor »

Неска на Ной между 17:30 и 20:00 голямо нямане беше... :| Бях от лявата старан на буничката и само две зарганчета, другите около мен също извадиха някаде толкова. Един човек изкара хубава платерина по едно време и туй.. :|
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна. ;)

Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

BUT..,там съм бил само един път,но без да ловя,но като гледам това
Изображение

Мисля,че имаш идеална възможност за кая,сафрид от буните,бомбарда също можеш да използваш.
Просто не знам с какво време разполагаш,а и колегите които са от този край,ще ти дадат по-точна информация.
Само си мисля,че тези дни сафрида трябва да се активизира,както и чаканите хубави риби.
Но спининга си го вземи,става при нас за всичко.Нашите не са големи риби.Не че няма,ама си е някакъв много голям късмет.
Изображение

Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Дръж се за югоизточната буна. Тя е най-дащна,пък и автомобила ще е до теб.От рога на буната,стреляй с бомбардата по продължението и леко вдясно. Ще разбиеш заргана. Морски червеи се доставят редовно /тази година-дал Господ/ , така че и стръв ще имаш. Ако на развиделяване или сумрак усетиш силен удар и издърпаш такъма без кука,значи зъбатия ти е на гости. Слагай "Алба 2" и мятай смело ,като въртиш така,че да ти се струва като "много бързо".
В общи линии ,това е.Ако имаш още въпроси,с радост ще се опитам да отговоря. Предполагам,че и другите колеги ще се включат .
Успех!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Чурулика е прав за буната. Относно разбиването на заргана всичко е до късмет, но е факт че е едно от най-посещаваните места за тази риба в Поморие. Но сутрин трябва да си в 5 и нещо там иначе забрави "за рога и леко в дясно". Просто местните хиени са още по тъмно там, разпъват си сопите, слагат ги по тетраподите , някоя цигарка, хапка, пивка и така докато съмне си запазват местата за риболов. Поне така беше преди две години когато бях там за риба.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

чуруликпенчо написа: Ако на развиделяване или сумрак усетиш силен удар и издърпаш такъма без кука,значи зъбатия ти е на гости. Слагай "Алба 2" и мятай смело ,като въртиш така,че да ти се струва като "много бързо".

Това ми хареса! :lol: Между другото в момента Коцето от Пловдив е в Черноморец и вчера като се чухме каза,че хазяйнът чистил два чернокопа по поне 300грама парчето. :shock: На чепаре №3 с черна перушина.Пича казал,че там редовно излизали.В момента Коцето сигурно върти блесните,ама си е изтървал телефона в морето и неможе да звънне. :lol:

Ето и малко снимки от вълнолома:

Изображение

Изображение
Добре я мята.
Изображение
Сефтето го изпусна,ама за тези няма прошка:
Изображение

Изображение

Ей ма и мене:

Изображение

Ей го и на Чурулика разбойника:

Изображение

Предната вечер и аз пипнах едно подобно по размер чернокопче на бомбардата,ама не го снимах.
Дам...риба почти няма,ама ето поне малко снимки от другите места:

Втора буна:

Изображение

Изгрев от любимата ми трета буна:

Изображение

Парка в Аспарухово:

Изображение

Буната в Аспарухово:

Изображение

Новия канал:

Изображение

Изображение

Стискам палци,Коце!Аз пък сега отивам да поразнообразя в планината. :wink:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Локала ми препоръча болото и фидера.6 дена ще съм на морето,ама питам вас защото сте "стари морски разбойници".Ще си нося бомбарди,потъващи и плуващи,другите консумативи ги имам.А ако излезе нещо непредвиденио ще отскокна до Локала да си го набавя.Преди съм ловил илария и платерина с долно олово и три куки на чепаре,на стеблото оранжево фасче и червей.И един риболов имам на заргани с фидера с бимбарда и повод около 1.5.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”