РЕАКТОР НА ПАНТОН

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Re: ГЕНЕРАТОР НА ПАНТОН

Мнение от петър власев »

Dimich написа:
петър власев написа:Поразровете малко из нета и ще откриете,че руснаците още втората светомна война са имали автомобил с водороден двигател .Напълно успешен и функциониращ само дето е бил с малко кпд
Това са коренно различни неща
Ааааа мерси н е знаех

Говоря за това че доста технологии са изобретени но ще бъдат пуснати на пазара когато му дойде времето :smt102

То и в момента принципа на двигатела с вътрешно гориво е да връща и доизгаря отработените газове :smt109
я чувствась себя очен хорошо
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

По тоя повод има поне окло 20GB информация,днес цял ден с това се занимавах гледах как работи 4 тактов двигател със смес от кетчуп,кока-кола,лимонов сок,олио и каво ли не друго му сипаха,първоначлно го стартираха докъто загрее с нормално гориво,после пуснаха този буламач през това устройство и двигателя продължи да си работи. :shock:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Dimich написа:А някой знае ли какво стана с българина,дето запали водата?
не знам,не знам....краси вече може и да го издирват задето пусна мухата :wink: аз пьк ще кажа-доколкото сьм гледал разни предавания.нефт имало едва за 20г напред,запаси от олово и цинк-за около 60г,вьглища-за 40,най големия пенис(природен) бил 36см(сьс сьответната дебелина),най големите ташаци(сьс сьотв хирургическа намеса-60 см обиколка)за най голем бюст се спори по вьпроса :D :D ....и пр.странно,защо няма класация за най широка вагина,но това е друг вьпрос.според мен метана е бьдещето-с преференция пред тока-екологичен е,на много места го има и най важното-природно и ВЬЗСТАНОВЯЕМО средство е с огромно приложение за употреба :wink: в софия вече се появиха пьрвите квартали с метаново домакинство(манастирски лливади напр),кьдето отоплението и пр са само с метанови агрегати.един приятел даже вече ми обеща да ми обясни как се КРАДЕ метан,че да не плащаш парното :D :D :D така,че разработки нашенски вече има по вьпроса-аз досега крадях само от топлофикация(не казвам как) и пак ми идваха еба ти сметките :D :D не сьм ги плащал-но това е пак друг вьпрос-е как да им обясним,че неам ТАКАВА сметка,що крадем :D :D чакам страсбург и кьрлев да се произнесат по вьпроса :D иначе ...верно не говорим за пари,а за билиони пари,масони,мафии(на м/ународно дьржавно ниво) и др. :finga: винаги сьм задавал следния вьпрос-защо алкохола и цигарите са законни,а ганджата например не е?кьде и доколко е пристрастяването?пак опрехме до билиони пари.винаги сьм прокламирал узакиняване на наркотиците,защото по този начин парите,които влизат в т нар сива икономика(пак билиони) биха влизали в дьржавния бюджет.кьде е киро на кирия?значи-алкохола и тютюна НЕ СА опиати?ай не на мен.всичко явно е от стотици години изчислено. :D па всеки си е пьлнолетен,мамка му-да се трови с кво си иска.наново ще препорьчам на всички филмите zeitgeist и inconvenient truth,кьдето ест има голяма доза политическо доказване,но и мноо истина.сега,четейки постовете ви,се успокоих,че не само аз страдам от параноя,но наистина много хора си мислят това,което си мисля и аз :D :D преебаха ни нещо,дерзайте :)никьде в европа няма нафта с 20 ЮРО цента по скьпа от бензин!!!опааа-са и мен почнаха да ме издирват сьщо като поборников :D :D :D :D
пс-гледах ведньж странен филм за япония-там се оказва,че изхвьрлянето на боклука си е цело изкувство :D то,ако ти се наложи да фьрлиш напр шише от мин вода,требало на едно место-етикета,на друго-шишето и на трето-капачката :D :D са,на нас ни е смешно и невероятно това(като знам колко цьрвули има,дето си метат бурканите от лютеница по язовирите,обаче хората са си решили проблема така:АБСОЛЮТНО целия отпадьк се сьбира и преработва-твьрдите частици(от строителство напр) се обогатяват и смесват с некви глупости и се използват за тор,всичко де що е метал,стькло и пластмаса се рециклира,компоста се сьбира в специални устройства,в които се произвежда метан,с които се ДВИЖАТ боклучийските коли,а остатька се продава.е ние по прости ли сме?децата си ли искаме да изтровим след години?просто фьрлячите на мрьсотии,помислете в/у това!!!не визирам вас,а ДЕЦАТА ви за в бьдеще :roll: страннотое(или не е странно може би),че такива системи биха могли да се купят от франция например и цената е едва около 100 и нещо си милиона ЮРО.питам се тогава-какво представлява това,като пари за община София напр и кому са нужни дия дришливи БАЛИ,дето сега ги возят чак до цалапица(110 км от сф),ама айде да не се замисляме,че верно мое да ни нема,както поборников тия дни предричам :D :D :D поотклоних се малко от горивата,ама то всичко е навьрзано,като черва :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Значи днес гледах и филма на Ал Гор и там се спомена за устройството на Паул Пантон живял в щатите и там го патентовал след което изчезва безследно,оставя в наследство много информация и сега се разпространява он-лайн.
Подробно се описва как и при какви обстоятелства може да се извлече гориво от водата,мисля че тук има нещо българско,защото БЪЛГАРИНЪТ си е жив ДЯВОЛ,та да запали водата това е нещо съвсем нормално а не откритие.
Ако ме няма 3 дена он-лайн да знаете че ЦРУ ма е отвлекло. :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от Краси_поборника на Чет Авг 21, 2008 9:25 pm, променено общо 1 път.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Поборников написа:Ако ме няма 3 дена он-лайн да знаете че ЦРУ ма е отвлекло. :lol: :lol: :lol:
ще се срещнем значи при Филипи(за който е чел книгата Швейк) :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ето ви схемата на принципа на дейсвие на устройството.
Изображение
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

М/у другото,на времето,преди може би 20-тина г.,голям хит беше "паровия инжектор",даже един приятел си направи на москвича,казваше,че му икономисвал 7-10%.Принципът е същият-разлагане на водната пара,но това става в самия двигател,а тук е външно.Тъй че пак ще има някаква бълг.мушморощина и в тая работа! :wink: :D
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: РЕАКТОР НА ПАНТОН

Мнение от Димича »

И това ако не е пръст на съдбата-таман да си пусна поста,и сървърът се сринал,не ми се пише пак вс.отначало,затуй-накратко.Не видях,че си пуснал схема.Това си е точно "паров инжектор",само че усъвършенстван-получава се "прегрята",или "суха"пара,която по-лесно се разлага В ДВИГАТЕЛЯ,което води до повишаване % икономичност.
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Поборников написа:Предполагам ще се заинтересувате как работи двигател с вътрешно горене със 25% гориво и 75% вода,тука съм извадил дава линка ама има и много други,просто се разровете в Гугала. :wink:
http://beinsa.info/pantone_bg.html
http://napravi-si-sam.blogspot.com/2008 ... st_01.html

Баце за таа тема ще почерпя!!!Влезнах във матрицата.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Не знам,ама в работата са изкрейзили на тази тема :rolleyes: :rolleyes: ,трима рият в нета ,едни чертаят ,други влачат тръби и заваряват,жалко че септември ще съм отпуска и няма да мога да и гледам сеира. :shock: :shock: :shock:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Поборников написа:Не знам,ама в работата са изкрейзили на тази тема :rolleyes: :rolleyes: ,трима рият в нета ,едни чертаят ,други влачат тръби и заваряват,жалко че септември ще съм отпуска и няма да мога да и гледам сеира. :shock: :shock: :shock:
Опа Краси ,ти май си знеш съдбата...............отпуска септември :wink: Не нам-В Русия съм,в Русия съм :lol:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”