Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Морски кефали на селски монтаж.
Морски кефали на селски монтаж.
Здравейте,дойде и моя ред за почивка.Жената вложи много енергия в това къде да релаксира ме, ама ядец нали съм като лисица директно на Синеморец.Първите два дена се опитвах да хвана "ум белия делфин",някакви белици по 8кг,ама по големи от 30см не хванах.

Излизаха и ей такива където въобще не бях виждал.

А пък тези минаваха директно през плувките.

На третия ден фидерчето на рамо и за морски кефал на " селски монтаж" (за незнаещи те:прожинка,куки на конец и филия омесен хляб.) Денят ми тръгна на криво,започнах с влакно 0,22, ама много яки водорасли,набързо заминаха няколко пружинки.Прехвърлих на 0,28,и проблема се реши, ето го и първия красавец.

На последвалото замятане изненада,MASTERA се раздели на две части.Последва събиране на багажа и приключване на риболова.

Следващия ден в употреба влезна телескопче DAM с акция 40гр, принцип фидер и същинския риболов започна.

До края на почивката хванах много риби и установих,че има и по-гадна риба от слънчевата:малките попчета кълвят на всичко.

Ай стига толкова, само ще добавя,че рая за риболов е Синеморец и по-точно река Велека.
Излизаха и ей такива където въобще не бях виждал.
А пък тези минаваха директно през плувките.
На третия ден фидерчето на рамо и за морски кефал на " селски монтаж" (за незнаещи те:прожинка,куки на конец и филия омесен хляб.) Денят ми тръгна на криво,започнах с влакно 0,22, ама много яки водорасли,набързо заминаха няколко пружинки.Прехвърлих на 0,28,и проблема се реши, ето го и първия красавец.
На последвалото замятане изненада,MASTERA се раздели на две части.Последва събиране на багажа и приключване на риболова.
Следващия ден в употреба влезна телескопче DAM с акция 40гр, принцип фидер и същинския риболов започна.
До края на почивката хванах много риби и установих,че има и по-гадна риба от слънчевата:малките попчета кълвят на всичко.
Ай стига толкова, само ще добавя,че рая за риболов е Синеморец и по-точно река Велека.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Морски кефали на селски монтаж.
Добре си ги намлатил,а камилата на што ти удари

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

nikola polizovski написа:Добре си ги намлатил,а камилата на што ти удари![]()

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
браво аз на морето на червей (блатен) (първите дни на юни) хванах 2 малки сафридчета и десетина кучета който много навътре нагълтваха куката и беше бая трудно да ги откача
- Живко Василев
- разбира нещата
Жалко за пръчката но иначе е бил интересен риболов.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Красота !!! Браво хванал си им чалъма, ама обясни по подробно селския монтаж че нещо не вдявам, за обикновена пружина с куки ли става въпрос?
И я пълниш с омесен хляб, а на куките пак топчета хляб ли слагаше или ?
И я пълниш с омесен хляб, а на куките пак топчета хляб ли слагаше или ?
Верния път е най-къс!
Браво за риболова,а камили в БГ не бях виждал от дете 

"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
-
- учете се от него
Пълен ментак е пръчката , снощи я гледахме подробно- от вътре е тънък фибропласт и отгоре един тънък слой карбон; прерязана е като с нож и то от 40-45 гр хранилка ( с пълнежа)jivas написа:Жалко за пръчката но иначе е бил интересен риболов.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Камилата предполагам е подгонила Салмно Хорнета .. 

- каридата
- учете се от него
какава мерка е фидера да не купуваме такива?
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Браво shekira,shekira написа:Здравейте,дойде и моя ред за почивка.
Мен най-много ме изкефи горната снимка. Представям си колко псувни си отнесъл от ония тюфлеци по плажа

А и аватарът ти е направо умопомрачителен! Има една ракия от мен, когато се видим

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- фен клуб-скобар
Браво.Сигурно е голям кеф да ловиш по плажа.Само да те питам ...не те ли разсейват монокините....аз ще стана разноглед.
Доста често съм в Синеморец, но досега на селски монтаж не съм ги мъчил
. Поздравления за репортажчето, явно ще преосмислям тактиките за кефал
.

За първи път ловя морски кефал и от наблюденията които добих мога да кажа,че е много хитра риба.Натиска по веднъж и край или по-точно мигнеш-губиш.А колкото до тактиките може много да се работи по тях.Само мога много да ти завиждам и да ти пожелая успех.rumci написа:Доста често съм в Синеморец, но досега на селски монтаж не съм ги мъчил. Поздравления за репортажчето, явно ще преосмислям тактиките за кефал
.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ