Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво направих сега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: dantho.mihov
Re: Какво направих сега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
То хубаво ама и Павката му резна крилете на малкияAL KAPONE написа:DEDY е щекар и не го кефят Спинингистите и като му падне пердето коли и беси наред...![]()
![]()
Пробвай да пускаш темите при Павел
![]()

10 месеца преди теб.angel_nikolov написа:..ти вчера си се регнал а се праиш на ........

Няма ли да започва тази учебна година?!?!?!?
Не знаеш колко си прав!Krokibg написа:Деди,само Мойсей ще оправи нещатаНали е спасител
![]()
![]()
![]()
Иначе оправия с дечурлигата няма
![]()
![]()

И Той им рече: О несмислени и мудни по сърце да вярвате всичко, което са говорили пророците!
MY KREATOR
MY KREATOR
- barutchiata ©
- Администратор
zapalen_92 написа:Баси вие пък за най макото нещо айре заключвам темата!!!И моето търпение има край!
Dedy
Какво търпение бе?????????????Какво като съм казал че съм си купил този прът?Голяма работа станало като съм пуснал два последователни поста!!!Нали за това форум да се пише в него???
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=60
Бате глей тука

ФОРУМНИ ПРАВИЛА написа:3.3 - При неспазване на горепосочените правила, модераторите имат правото по своя преценка да ви санкционират неофициално с лично съобщение или официално с предупреждение.
3.4 –Модераторите си запазват правото да променят, трият или заключват теми и постове.Кое е спам,вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не на потребителите.
3.5 - Модераторски решения могат да бъдат отменяни само от администратор! Оплаквания от модератори, модераторски действия и решения не се приемат от други членове на екипа.
Запален ако ми пуснеш още една подобна тема или да коментираш решение на модератор ще те банна за 1 месец като за начало.Ясен ли съм!!!Отговора може и на ЛС.
- zapalen_92
- разбира нещата
И сега възможно ли е да се отключи темата и да си допродължа да я развивам с времето?Ще се радвам ако може.Иначе може пак да кажете че не е за тук темата ама айде ще споделя.Тази вечер пробвах пъта много е добър.Води примамката на високо.Не като късия да оплита във водораслите.Моля ви отключете темата.
- zapalen_92
- разбира нещата
Късно вече сте я тирнали в коша.Dedy нарочно ли го правиш за да ме дразниш????????????????????
-
- кандидат преподавател
Вари го печиго,оно си рупа ли рупа. 

-
- ще става разбирач
Еми позабавлявах се малко , кво да е
И все пак форума на моменти ми заприличва на казарма - мое мнение.

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
-
- учете се от него
борислав енчев написа:Еми позабавлявах се малко , кво да еИ все пак форума на моменти ми заприличва на казарма - мое мнение.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пробва се оня ден на два пъти докат се пробвах да се състезавам ама кат си седнах пред компа сичко си доде на местото ! То кат се загледам даже и в траша му ги няма онез пробващите мненияAL KAPONE написа: Пробвай да пускаш темите при Павел![]()

борислав енчев написа:Еми позабавлявах се малко , кво да еИ все пак форума на моменти ми заприличва на казарма - мое мнение.
Лошо няма ! И без тва юзери кат зАпаленият нема как да разберат що е туй казарма та ..........
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- barutchiata ©
- Администратор
zapalen_92 написа:Късно вече сте я тирнали в коша.Dedy нарочно ли го правиш за да ме дразниш????????????????????
Просиш си бана и това е?