Чао ви.Изпросих си бана.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Чао ви.Изпросих си бана.

Мнение от zapalen_92 »

Хора чао ви.Да знаете.Ще се чуем след като се махне бана ако се махне изобщо.Скайпа ми е homealone17 ако има нещо там съм :) Аз съм си виновен де :) Ама само от части :)
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Чао ви.Изпросих си бана.

Мнение от Бачо Илия »

zapalen_92 написа:Хора чао ви.Да знаете.Ще се чуем след като се махне бана ако се махне изобщо.Скайпа ми е homealone17 ако има нещо там съм :)
Я стига се лигави!!! То голяма работа и голям кеф да те баннат , и то заради дебелоглавие и лоши обноски. И стига писа поне три дена - качвай се на колелото и за щуки. :mrgreen: Не стига че напълни подфорумите с "писалки" , ами и се държиш неприлично....аман :evil:

п.п. да не мислиш че някой ще ти се обади по скайпа с паничка варено жито в ръка :wink:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

ЧАО!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от asenovpk »

Много се радвам за тебе :mrgreen: :smt039 :smt039 :smt039
Изображение Chelsea
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

sapuna написа:ЧАО!
наборе,прости му де.той ще обещае,че вече няма-тьркни му тези теми и всичко начисто. :roll: разумно-смятам?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) Тази вечер, толко се смях от сърце на темата Какво направих сега!!! :lol: Аз лично ще чакам да се върнещ.... опъна нервите на Съпуна, на Павел и на Дъртия че май и на Барута.... абе отдава ти се, не мога да го отрека :lol: Знай, че ще постигнеш нещо в живота, ще стане човек от тебе.... защо ли!!! В днешните съвременни времена трябва да си пробивен и нагъл за да успееш ... :lol: Свърши ли бана ще ти чета темите пак :smt023

Айде, честита риболовна отпуска :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Малко,но запалено дете,това ште му е поука,и сам сигурен че след бана ште порасне поне малко.А што е запалианко,наистина си е.Кои от нас е направил толко отделни излети за това време?Само да не биага от училиште през октомври и ноември когато бабите штуки ште взимат нахално :lol:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

AL KAPONE написа:Айде, честита риболовна отпуска :lol:
Модератор си бе Аче!Виж в лога,че не е баннат все още! :D Но докога,зависи само от него! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Запален , изключи си компютъра бре и не се мяркай тая седмица ( освен ако не хванеш щука над кило) :mrgreen:
Изображение
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D :D :D Що се сърдите и нервите на момчето , голяма работа че сбъркал "малко" ми то е човешко ! Още повече децата имат права /за справки Конвенция за правата на детето/ и ние трябва да се "съобразяваме" с тях ! А и друго се сетих понеже ми свършва отпуската значи иде 15 септември , и запаления ще изгори ! Айде ,че някои като мен го търпят по 10 месеца годишно и какво , да му ударя и аз БАН ли !? Ми млад е и е типичен представител на подрастващото поколение ! Да му мислим Ние , като той дойде на наще години и започнем да му се пречкаме по язовирите и реките , махни - махни ! Затова се застраховам от сега - Запален 92 , аз мисля ,че ти си прав и съм зад теб !!! :D :D :D
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Скоро няма да пиша обещавам.А до тогава ще прочета правилата 3 пъти :) И няма да пускам толкоз много постове и теми.Най ми е гадно че темата отиде в коша.В коша отива това което не ства-болука демек.Е за това се ядосах толкоз.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

zapalen_92 написа:Скоро няма да пиша обещавам.А до тогава ще прочета правилата 3 пъти :) И няма да пускам толкоз много постове и теми.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове аз получих това на ЛС :arrow:
zapalen_92 написа:Заглавие: Какво направих сега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
barutchiata написа:
zapalen_92 написа:Късно вече сте я тирнали в коша.Dedy нарочно ли го правиш за да ме дразниш????????????????????

Просиш си бана и това е?
Накрая ще се съглася и ми го слагай тъпия бан да му се невиди и бана умрял.Ми слагай го айре.Пууууууу това искаш май.Ама айре слагай го.Чао.Ако някой пита за мене моля те кажи му че имам бан и когато ми го махнете ще ви пиша.Поне това направи моля те.Кажи че няма да ме има известно време заради банна.И друго кажи за колко време ще е.Благодаря.

, и незнам защо малкия си мисли, че е с банн :shock: :shock: :shock: Може би си мисли,че ще ме издразни достатъчно с поста та да го банна, само където не знае това където батко(по скоро чичо) е доста кален във форумните интриги и лигавщини.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

rumbata написа::D :D :D Що се сърдите и нервите на момчето , Запален 92 , аз мисля ,че ти си прав и съм зад теб !!! :D :D :D
Добре ве,кое му е правото.
Че след всеки излет,си пуска нова тема,това ли ?
Я си направи сметка,ако всеки от нас го прави това,на какво ще заприлича форума ?
Ами след 10 или 20 години ?
Ще се търси информация,а колко време ще я чакаш ?
Времената се менят,както и начините за риболов,но искаш да видиш и как е било преди 100 или 200г.
Сайта според мен е създаден точно заради това,да се види опита на рибарите през тези години.
Запазва се информация за рибите които са ловени,през тези години.
Нали трябва и след това да се използва тая информация.
Снимковия материал тук за рибите е изключителен,много от видовете след време може да ги няма / както черноморската скумрия например /.
За какво да пълним форума с излишни теми,след като,и където и да пишеш,веднага темата с твоето приключение излиза на първо място? Ще те забележат,/който иска де /.
Помислете,може и да греша,но това ми е мнението.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

zapalen_92 написа:Скоро няма да пиша обещавам.А до тогава ще прочета правилата 3 пъти :) И няма да пускам толкоз много постове и теми.Най ми е гадно че темата отиде в коша.В коша отива това което не ства-болука демек.Е за това се ядосах толкоз.
Ама вземи и някоя книга прочети ,сега на 15септември като те пита класната ти това лято колко книги прочете каво ще и отговориш /бях за щуки/поне едно сачинение подготви. :wink:
Заключено

Обратно към “Разни”