Да постнем някоя снимка

Модератор: nkolev66

Публикувай отговор
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Да постнем някоя снимка

Мнение от FiSheRMaN_ »

хаха да точно с нея далдисвам , на моменти ми е доста горещо ама ако има риба изобщо забравям,а ти от каде знаесх че е 7-ца
mickata
новобранец
новобранец

Мнение от mickata »

Ами някъде беше поствал снимки със калкани пролетта. И на тях си със една 7-ца на Апнея.... която ми се струва, че малко ти е голямичка и ти "хлопа".... то затова не завираш може би. Иначе за лятото 7 мм с отворена клетка отвътре за мен са = на термичен удар. Поне аз нямам никакъв толеранс към топлото. Товя лято имах усещането на моменти, че ми става лошо с 5 мм. :roll:
Ама айде стига... че темата въобще не е за това.... съжалявам за спама.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

mickata написа:
Ама айде стига... че темата въобще не е за това.... съжалявам за спама.
Тук не виждам спам,а много добри разбори на подводния риболов.
За съжаление от моя страна,вече не мога да го правя,но със радост следя репортажите и успехите ви.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

айде и сефтето за сезона от мен ...на Капото :D :D :D , за сметка на това открих две супер местенца ( ама бяха заети - а аз не обичам да се ръгам :D ) и една невероятна пускалка за лодка - от колата до тихата вода - 2 метра :rock:....
аз сега отголу съм с 3мм. бельо - Имерсион , отгоре сърф шорти неопрен 4 мм. пак на Имерсион и най-отгоре 5мм . Сеаксуб - дето го бях намерил на Змийския остров миналата година и мога да даяна цял ден , лошото е , че изгарям на чорапи :smt037 ....относно Апнеа , ще изчакам поне 5, 6 години да чуя отзиви и тогава бих си купил каквото и да е от тая марка :wink:
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

Ето няколко снимки от днес :
Изображение
Изображение
Изображение
Морето беше доста бурно но риба имаше.Направих и сефтето на лефера,това ми беше следващата цел след котките :wink:.Още два лефера видях но ми доидоха точно когато бях стрелял по една платерина,сякаш знаеха че нищо немога да им направя и доидоха на една педя от маската ми огледаха ме внимателно и си заминаха много са величествени :wink:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Поздравления!!!!! Това не е ли от Агалина?
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

да точно от там е :wink:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Фишер,дай ако обичаш по голям размер на снимките.Ако може де.
Агалина,два пъти бях там,страшно очарован съм от всичко около носа.Направо чудесно място.
Изображение

Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

ей , малкия - добре , че още нямаш книжка , че и ний да ударим , по някоя друга риба :D ...между другото , кой ти е шофьора ? - да не би случайно да го познавам :wink: ....айде и от мен малко риба - ама аз ги слагам на два плавника :wink: :D
http://forum.fishing-mania.com/album_pa ... c_id=21817
Аватар
FiSheRMaN_
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FiSheRMaN_ »

Киро това място не е на носа ами южно от него.И аз искам да сложа по голяма ама незнам как.А Булти шофиора със сигорност не го познаваш :D.Булти някои ден през седмицата ако ходиш за риба ако искаш може да отидем заедно :wink:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

в никакъв случай :D , ша земеш да изкараш повече риба от мен и да ма засрамиш , а така секи си мисли , че твойто място е по-дашно :D :D :D ....вчера последния ми успешен изстрел ме накефи жестоко : дебнах три риби зад един камик и накрая ми писна да ги чакам коя ще се покаже най-добре и стрелях и гледам стрелата се държи странно и кво да видя : две риби набодени на стрелата , една дърпа напред - другата назад , а стрелата стои на място :smt048 :smt119
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Булти написа:в никакъв случай :D , ша земеш да изкараш повече риба от мен и да ма засрамиш , а така секи си мисли , че твойто място е по-дашно :D :D :D ....вчера последния ми успешен изстрел ме накефи жестоко : дебнах три риби зад един камик и накрая ми писна да ги чакам коя ще се покаже най-добре и стрелях и гледам стрелата се държи странно и кво да видя : две риби набодени на стрелата , една дърпа напред - другата назад , а стрелата стои на място :smt048 :smt119
А, е кат те видя,табаните ти са сигурни.
Изображение

Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

значи стана следния цирк : представи си тиха привечер и на брега на морето двама влюбени тихо си гукат ...мислят си , че са сами и по лицата им още пробягват последните отблясъци от залеза И ИЗВЕДНЪЖ от тъмната вода , на около трийсетина метра от тях изскача некакъв тип облечен с неопрен , в погледа му искри некъв безумен възторг и крещи към тях " Ей пич имаш ли фотоапарат ? " - с двете си ръце държи стрела от харпун а на нея се мятат нанизани две платерини ,като главите им сочат срещуположни посоки , пича свива рамене а оня дзвер от водата продължава да им крещи :" Пиши в харпунджийските сайтове , че си видял лично с очите си как Булти наведнъж удари две риби !"... в следващата секунда момчето и момичето избухват в буен смях....колкото си искаш табани ми бий Кире , но тва е голата истина брадчет :shock:
само пича да се сети да пише :drinkers:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Добре де,размина ти се. :D
Изображение

mickata
новобранец
новобранец

Мнение от mickata »

Булти,
Тая година като бях по морето и аз имах слуката да нанижа 2 платерини с един удар... размера няма да го коментирам :roll: това ми беше първия изтрел след влизането.... та си казах ей ся ги почнах ... ама уви.
Ако ме питаш... всичко е до късмет. Нарочно да ме караш да го направя... нема как да стане :lol: Искам да подчертая, че не беше платеринска свадба... просто двечките си пасяха на спокойствие.
ай :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”