Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Чао ви.Изпросих си бана.
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Чао ви.Изпросих си бана.
zapalen_92 написа:Накрая ще се съглася и ми го слагай тъпия бан да му се невиди и бана умрял.

- zapalen_92
- разбира нещата
Просиш си бана и това е?[/quote]
Накрая ще се съглася и ми го слагай тъпия бан да му се невиди и бана умрял.Ми слагай го айре.Пууууууу това искаш май.Ама айре слагай го.Чао.Ако някой пита за мене моля те кажи му че имам бан и когато ми го махнете ще ви пиша.Поне това направи моля те.Кажи че няма да ме има известно време заради банна.И друго кажи за колко време ще е.Благодаря.[/quote]
, и незнам защо малкия си мисли, че е с банн
Може би си мисли,че ще ме издразни достатъчно с поста та да го банна, само където не знае това където батко(по скоро чичо) е доста кален във форумните интриги и лигавщини.[/quote]
Не съм искал да те издразня.Ти на няколко пъти искаше да ми слагаш бан и го натякваше постоянно.
Накрая ще се съглася и ми го слагай тъпия бан да му се невиди и бана умрял.Ми слагай го айре.Пууууууу това искаш май.Ама айре слагай го.Чао.Ако някой пита за мене моля те кажи му че имам бан и когато ми го махнете ще ви пиша.Поне това направи моля те.Кажи че няма да ме има известно време заради банна.И друго кажи за колко време ще е.Благодаря.[/quote]
, и незнам защо малкия си мисли, че е с банн

Не съм искал да те издразня.Ти на няколко пъти искаше да ми слагаш бан и го натякваше постоянно.
-
- учете се от него
Цялата неразбория се завъртя заради това че малкия обърна темата за щуките в "Успешни" , в тема за ширпотреба и какво ли не и естествено че не е прав!!!!! Има си подфоруми за всичко и не е редно питане за някъкав повод или монтаж , или такъм за риболов на щуки , да ти светва през 5 минути в "успешни"!!! Отделно разправиите с модераторите
Ся ще попрочете , ще сгащи барем една мерна щука и по-нататък ще видим 

- zapalen_92
- разбира нещата
В съчиненията съм много добърПоборников написа:Ама вземи и някоя книга прочети ,сега на 15септември като те пита класната ти това лято колко книги прочете каво ще и отговориш /бях за щуки/поне едно сачинение подготви.zapalen_92 написа:Скоро няма да пиша обещавам.А до тогава ще прочета правилата 3 пътиИ няма да пускам толкоз много постове и теми.Най ми е гадно че темата отиде в коша.В коша отива това което не ства-болука демек.Е за това се ядосах толкоз.

- barutchiata ©
- Администратор
ЕЙ са започвам да те разбирам пич, просто търсиш поле за изява!?!?
- zapalen_92
- разбира нещата
В смислъ,че тази цялата галимация я направих за някакви съчинения и стихотворение ли?Не вярвам така да мислиш?Не е такаbarutchiata написа:ЕЙ са започвам да те разбирам пич, просто търсиш поле за изява!?!?

Извинявай ако съм те ядосал.Но когато хвана и винаги си казвам на ум "ееех ще има да се похваля във форума".Попринцип ходя сам за риба и няма на кой да кажа за улова си.На наще казвам,но на тях не им е до мене.Пък така като чуя рибарско мнение и е по друго.Вземам си поука.Но мисля че темата можеше поне да се заключи,а не да заминава в коша.Там никой не гледа.За коша както казах е само боклука.
- barutchiata ©
- Администратор
Децата нямат спирачки!?!?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да се пуска тема след всеки излет и аз мисля не е правилно и не го правя.Но,ако направи човек добър излет ,с хубав улов на даден язовир,защо да пуска темата в друга ,стара тема на колега,а не нова.А,колко хора ще я видят е друг въпрос,не всеки преглежда всички подфоруми на ден.Нали и за това е началната страница с най-новото във форума,за да го видят повече хора.КИРО написа:Че след всеки излет,си пуска нова тема,това ли ?
Я си направи сметка,ако всеки от нас го прави това,на какво ще заприлича форума ?
Ами след 10 или 20 години ?
Ще се търси информация,а колко време ще я чакаш ?
Виж за информацията през годините си прав ,ценна е,но може да се събере в нещо като архив,по важни и интересни теми.За да може от началото на годината да се пускат нови теми за водоемите ,който ще са актуални към момента ,а това ги интересува всички .
п.с.За малкия няма какво да кажа,вие сте го казали.
Всичко може,но не всеки го можe.

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е нали си направи детето една обща тема и си пуска темите там.
Това е пример ,че си е взело поука.
Верно че опъна нервите на много народ ,но поне се извинява отвреме на време и си взема поука.
Мисля че ,ако дойде на НС4 ще отнеме талисманското място на РАПАЛКАТА.
Като казах РАПАЛКАТА ,къде се изгуби това хлапе бе?
Отдавна не съм срещал негов пост
Това е пример ,че си е взело поука.
Верно че опъна нервите на много народ ,но поне се извинява отвреме на време и си взема поука.
Мисля че ,ако дойде на НС4 ще отнеме талисманското място на РАПАЛКАТА.
Като казах РАПАЛКАТА ,къде се изгуби това хлапе бе?
Отдавна не съм срещал негов пост

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Защо бе Мите,нали когато пишеш в някаква тема,тя веднага излиза на първо място.
Не мога да ви разбера.
Само внимание на колеги ли да привличаме и да казваме колко сме големи,нямам идея за такова мислене.
Величието е в опита,не в количеството уловена риба.
А опита идва от годините прекарани зад сопата.
Не ми сравнявай 92 с 57,въпреки,че това вече е грубо сравнение.
Не мога да ви разбера.
Само внимание на колеги ли да привличаме и да казваме колко сме големи,нямам идея за такова мислене.
Величието е в опита,не в количеството уловена риба.
А опита идва от годините прекарани зад сопата.
Не ми сравнявай 92 с 57,въпреки,че това вече е грубо сравнение.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- учете се от него
Наборе , опита най-вече идва от годините прекарани пред сопатаКИРО написа: ....А опита идва от годините прекарани зад сопата.

п.п. ми и аз да поспамя малко , че днес от писане по разни теми не ми остана време

п.п. Значи , аз бях единия от тези дето дадох акъл на малкия , да не пуска щуките по номерация и всяка в отделна тема , а да е в обща. Даже съм "кръстника" на темата; имах в предвид- хващаш щука , пишеш и после четеш отзиви. Ако някой пита нещо- отговаряш ( по преценка). Тука обаче , донякъде нещата са и малко двустранно позасабачени , та не е само тая тема заключена или в коша. В края на краищата възрастовите разлики във форума са сигурно от порядъка и на до половин век и .... т.н.
Кратичкия ми форумен стаж ме е направил съпричастен в делата и думите на доста млади колеги , с една част от които не комуникирам вече!!!!!
Дано съм разбираем

Не съм от мембърс фен клуб на запаления,обаче какво става тук колеги? Малкия не убива,не краде,не се друса, не бракониерства просто отива да лови рибце и тук-таме е посгафил уекинко у форума?Нека да не се нахвърляме толкова на малкия,все едно е някакъв пропаднал престъпник с лоши намерения 

TICA FAN
А бе ей запален 92 а малко се успокой. Ти на колко годинки си бе? 12 години имаш ли въобще?! Стига си пускал такива тема и постове, защото наистина дразниш. Имам чуство че още малко ще се разревеш тука за дето са ти махна ли една тема. Всеки е човек и всеки бърка!!! Вземи се успокой малко!!! Тука така целият форум само с теб ще се занимава! Не знам, но лично мен взе доста да ме дразниш също! Добре че Сапуна и Барутчията са по-спокойни!!! П.П. И като ще ти слагат банчето да ти го турят, а не че ще те банват или някой ти е писал с правописни грешки на ЛС да пускаш теми!!!!
- zapalen_92
- разбира нещата
Ехе добре че си ти че да ми кажеш.Много ти благодаря.Прекрасен човек си.Кефиш много.Ти по добре земай математиката че две числа не можеш да извадиш.Това 92 да ти говори нещо?Трябва ти математика за първи клас.Swordfish92 написа:А бе ей запален 92 а малко се успокой. Ти на колко годинки си бе? 12 години имаш ли въобще?! Стига си пускал такива тема и постове, защото наистина дразниш. Имам чуство че още малко ще се разревеш тука за дето са ти махна ли една тема. Всеки е човек и всеки бърка!!! Вземи се успокой малко!!! Тука така целият форум само с теб ще се занимава! Не знам, но лично мен взе доста да ме дразниш също! Добре че Сапуна и Барутчията са по-спокойни!!! П.П. И като ще ти слагат банчето да ти го турят, а не че ще те банват или някой ти е писал с правописни грешки на ЛС да пускаш теми!!!!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
То 16 години са нужни,за да можеш да се регистрираш БЕЗ родителско съгласие!Нищо чудно да си поизлъгал с 4-5 годинки,а снимките да са на батко ти!!!И...
... ПРЕСТАНЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ СИ!
... ПРЕСТАНЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ СИ!