Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помислете малко върху това!!!
Модератор: dantho.mihov
Помислете малко върху това!!!
Не знам точно откъде да започна,но искам да кажа че аз например се чувствам пренебрегнат от поведението на колегите от този форум.Казвам всичко това в защита на запаления,защото смятам че тук има 20-тина човека,които се ползват с пълни привилегии,а останалите са нищо!Никой не им помага,почти никой не ги взима на сериозно-мога да дам много примери за това,но ще си ги запазя за себе си,за да не сваля авторитета на някои хора!Ако смятате че само вие сте хора и вие можете да правите каквото си решите-не е така!Искам да кажа също,че нещо на този форум не му е наред-питал съм много хора за информация за дадено място и никога не ми е било помагано-това ли е целта на форума????Сега се сещам и за рапалата,който излъга за една риба,че я хванал той и беше нарочен-той ли е единствения от този форум,който го е правил и прави-мога да спомена още имена,но.....!!!Няма значение-само искам да кажа,че всичко това е причина много знаещи и разбиращи хора да не пишат тук и много хора като мен да не пускат темите с успешните излети,защото се чувстват пренебрегнати от "по" хората с авторитет тук!
П.П Аз и баща ми само за това лято имаме изкарани три риби над 20 килограма-това прави ли ме нещо повече от останалите???
П.П Можете да ме баннете ако искате!
П.П Аз и баща ми само за това лято имаме изкарани три риби над 20 килограма-това прави ли ме нещо повече от останалите???
П.П Можете да ме баннете ако искате!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Помислете малко върху това!!!
А ве ей, хора! Слезте малко на земята бре! Какви са тия теми една след друга?!? Май някои се вземате много насериозно, а? Това е интернет бе , алоу! Вие ако тука се палите толкова лесно за такива дреболии, ами че то в реалния свят трябва хептен да сте изпушили! Какви привилегии , какви пет лева? Дори и да има някои с такива на теб кво ти пука? Завиждаш ли им? Ей, я да се вземате в ръце и да се спирате с глупостите. По-добре си вдигнете задниците и вървете за риба отколкото да хленчите , че сте онеправдани някакси. Че чак пък и самоотверженост показвате:

Аре, поздрави и по-полека с нервите!П.П Можете да ме баннете ако искате!

All we are is dust in the wind...
Да ти кажа честно от теб,а и от много други хора ходя доста повече за риба,така че не ми обяснявай какво да правя!Щом съм решил ще си пусна темата-като не ти харесва вземи ти отиди за риба и не я чети!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

kaloyan87 написа:Не знам точно откъде да започна,но искам да кажа че аз например се чувствам пренебрегнат от поведението на колегите от този форум.
Абе кво става тука, много обидени тия дни...! Вече не ми се четът такива темички...! Кво ви става на всички...!
kaloyan87... я вземи напиши една тема, как минава един твой риболовен излет, как во си мислиш и чустваш като приготвяш багажа, обръща ли ти се стомаха преди да стигнеш да водата....
Напишете не що истинско за душата бре хора, да почустваме да го изживеем свас....
Само се оплакваме,

kaloyan87... винаги съм подкрепял младите колеги, много пъти не съм бил прав но пак го правя!
Знам, че вие по младите ще вкарате България и всичко каквото се случва тук... ВЪВ ПРАВИЯ ПЪТ!!!
Поздрав и по ведро ааа...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аз лично не съм обиден!!Просто искам да кажа това което чувствам и което мисля!И не само прочети внимателно поста ми и ако искаш на лични мога да ти обясня всеки ред дума по дума,защото ако реша да пиша всичко което знам във форума ще има доста обидени и засегнати хора!Вярно е че съм само на 21 години,но смятам че мнението ми трябва да се зачита,ако не е така ще си намеря друго място за изява-изобщо не става въпрос за самоотверженост,а за равенство между хората!
Румба кажи си мнението да го чуем всички,може и на лични!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Дай списъка с тези 20-тина ползващи се с привилегия човека!
Вземам го много лично!Не съм очаквал,че можеш да напишеш подобно нещо!
Засегна ме сериозно и няма да го забравя!
Вземам го много лично!Не съм очаквал,че можеш да напишеш подобно нещо!
Засегна ме сериозно и няма да го забравя!
Митак,няма смисъл да се засягаш при положение че знаеш,че е точно така!Ако смяташ,че имаш за какво да се засягаш и аз мога да кажа същото-помисли си и ще разбереш за какво ти говоря!
[quote="kaloyan87"]....,почти никой не ги взима на сериозно-мога да дам много примери за това,но ще си ги запазя за себе си,
Глей ся Калоянчо,ефектиран си от нещо но точно закакво само ти си знаеш и искаш да си го запазиш за себе си.Аз досега не съм видял някой да попита за нещо сериозно и да не се отзоват поне двайсет прилигировани човека да му отговорят компетентно.Кажи поне един,назови име,кой е той аджеба дето тук стои над всички и си развява байряка по всички теми и никой не го закача,посочи един поне дори и аз да съм това.
Попрегледах ти почти всички мнения,може и сам да си ги видиш,няма зададен въпрос от теб и да няма поне десет компетентни отговора от тъй наречените прилигировани хора.
Ето сега точно в тази тема искаш да кажеш нещо,че си недоволен но точно от какво само Ванга може да гадае,щом си пуснал тема трябва и отговори да има,но ти ми кажи кой ще ти отговори компетентно като никой не знае за какво става дума.Ти си недоволен от нещо и сега куп хора трябва да гадаят закакво и да преглеждат седем страници твои мнения да видим точно от какво не си доволен.Ами не става така,има една приказка"какъвто попитал,такъв отговорил"
Глей ся Калоянчо,ефектиран си от нещо но точно закакво само ти си знаеш и искаш да си го запазиш за себе си.Аз досега не съм видял някой да попита за нещо сериозно и да не се отзоват поне двайсет прилигировани човека да му отговорят компетентно.Кажи поне един,назови име,кой е той аджеба дето тук стои над всички и си развява байряка по всички теми и никой не го закача,посочи един поне дори и аз да съм това.
Попрегледах ти почти всички мнения,може и сам да си ги видиш,няма зададен въпрос от теб и да няма поне десет компетентни отговора от тъй наречените прилигировани хора.
Ето сега точно в тази тема искаш да кажеш нещо,че си недоволен но точно от какво само Ванга може да гадае,щом си пуснал тема трябва и отговори да има,но ти ми кажи кой ще ти отговори компетентно като никой не знае за какво става дума.Ти си недоволен от нещо и сега куп хора трябва да гадаят закакво и да преглеждат седем страници твои мнения да видим точно от какво не си доволен.Ами не става така,има една приказка"какъвто попитал,такъв отговорил"

Бат Неделчо,ти си от хората които макар да съм виждал само 1 път за 10 минути,няма как да не уважавам!Но погледни заглавието на темата ''Помислете малко върху това!!!'',така че тя не е за отговори а за размисъл,защото ако един човек влезне само веднъж и погледне,която и да е тема,всичко казано от мен се набива на очи!!!
- Румбата
- разбира нещата
Ще го кажа Калояне , щом искаш ,но не в ЛС , защото то не засяга само тебе !
Не се извинявам за подолу написаното , то важи и за мен ! Хора , зрели мъже и млади мъже , хайде да не се държим като "ощипани млади булки " ! Ние рибарите сме хора с широка душа и виждане , това ,че някой се чувства пренебрегнат а мисли друг за привилегирован е само моментно състояние . Премисляйте нещата , моля ви , нека не се държим като шибаните политици , грозно е и е пошло ! Нека не забравяме ,че има млади колеги ,дето само четат НАШИЯ форум ,и с какво впечатление ще останат и какво ще си помислят за НАШИЯ форум ,а !? Да има хора с по-голям авторитет от другите , но това е нормално /така е и в живота / а и авторитета се изгражда с постижения и доказване ! Това е трудно и дълго във времето , така че , айде да не си деляме треските толкос яростно !!! Има модератори дето са ми симпатични и са спечелили уважението ми с времето , има и такива дето просто си вършат работата ,ееееееееее и това правили ги лоши !? Има колеги дето са компетентни по много въпроси и са толерантни , а други просто налагат мнението си със строг тон и присмех - ми то и на брега на язовира е така ! Едни ги чуваш , други ги пропускаш и риболова да върви ! Чак за привилегий дума да става , може и така да е , но аз не съм забелязъл ! Забелязъл съм друго , мненията по даден въпрос са като водата , отприщи ли се едно и айдеееееееее, тук таме някое и друго различно ,но то е като камък насред реката ! И друго ми прави впечатление , при по-остро мнение веднага минаваме на Анатомия и Роднински връзки , е защо така !!!? Вярно е ,че всеки има емоции и ядове , но това не ни дава основание да бъдем крайни или резки към колегите ! Ние сме само пишещи рибари а не светооправници , така че да се съобразяваме с много неща е много желателно ! Призовавам за толерантност и едните и другите ! Пък ако искате ме обиждайте , псувайте и ме ругайте , аз отивам за риба !!!
Не се извинявам за подолу написаното , то важи и за мен ! Хора , зрели мъже и млади мъже , хайде да не се държим като "ощипани млади булки " ! Ние рибарите сме хора с широка душа и виждане , това ,че някой се чувства пренебрегнат а мисли друг за привилегирован е само моментно състояние . Премисляйте нещата , моля ви , нека не се държим като шибаните политици , грозно е и е пошло ! Нека не забравяме ,че има млади колеги ,дето само четат НАШИЯ форум ,и с какво впечатление ще останат и какво ще си помислят за НАШИЯ форум ,а !? Да има хора с по-голям авторитет от другите , но това е нормално /така е и в живота / а и авторитета се изгражда с постижения и доказване ! Това е трудно и дълго във времето , така че , айде да не си деляме треските толкос яростно !!! Има модератори дето са ми симпатични и са спечелили уважението ми с времето , има и такива дето просто си вършат работата ,ееееееееее и това правили ги лоши !? Има колеги дето са компетентни по много въпроси и са толерантни , а други просто налагат мнението си със строг тон и присмех - ми то и на брега на язовира е така ! Едни ги чуваш , други ги пропускаш и риболова да върви ! Чак за привилегий дума да става , може и така да е , но аз не съм забелязъл ! Забелязъл съм друго , мненията по даден въпрос са като водата , отприщи ли се едно и айдеееееееее, тук таме някое и друго различно ,но то е като камък насред реката ! И друго ми прави впечатление , при по-остро мнение веднага минаваме на Анатомия и Роднински връзки , е защо така !!!? Вярно е ,че всеки има емоции и ядове , но това не ни дава основание да бъдем крайни или резки към колегите ! Ние сме само пишещи рибари а не светооправници , така че да се съобразяваме с много неща е много желателно ! Призовавам за толерантност и едните и другите ! Пък ако искате ме обиждайте , псувайте и ме ругайте , аз отивам за риба !!!

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- maycal
- ще става разбирач
"...питал съм много хора за информация за дадено място и никога не ми е било помагано..."
Според мен това му е един (или единственият!?) мотив за недоволство!
А този въпрос не е така прост, защото ако се дава подробна информация за всяко едно добро място, резултатът със сигурност ще е лош за самото място, и съответно за този, който е дал информацията, т.е. контрапродуктивно е да се дава свръхточна и изчерпателна информация.Това не значи, обаче, че трябва да се мълчи, да се лъже, или да се дава информация с капкомер! Въпрос на учтивост и дори на достойнство е да се съобщава поне един допустим минимум от такава информация, иначе, наистина на форума му спада стойността, съответно и на участниците н него, мисля аз! 
Според мен това му е един (или единственият!?) мотив за недоволство!

Бат Неделчо имаш ЛС и сам кажи публично дали това е нормален отговор на въпроса ти и дали не съм прав и има ли смисъл да злепоставям и други хора публично,защото това което ти пратих може да промени мнението на много хора за този човек и се надявам на дискретност!!!
MAYCAL,това няма как да е причина за недоволство от моя страна,при положение че имам къде да ходя за риба и съм доста задоволен откъм места за риболов!