Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помислете малко върху това!!!
Модератор: dantho.mihov
Re: Помислете малко върху това!!!

Мир братя, правете чикии, а не война! Апела ми е към по-младите колеги, ние привилегированите си имаме жени!
-
- учете се от него
Бе то човек като се замисли.... Само вчера , само на един колега имам изпратени точно 10 л.с.(ей сега ги броих) с разни разяснения по монтажа "драшкович"
Като пускаш такава тема , редно е и да персонифицираш, как си попитал и какво и как не ти е отговорено. Въпроса с "приливигированите"-отделно..... То какво излиза според тебе , че тука има двайсетина привил. и осемнайсетина хиляди тъпанари 
Колкото за информацията "за дадено място"- сигурно си питал някой от пъстърваджиите....

Колкото за информацията "за дадено място"- сигурно си питал някой от пъстърваджиите....

- Бисо
- сериозен играч
Баце,хващай големи риби,качвай снимки/само не кото мене
/,прави хубави рапортажи ,дръж се кото Човек и привилегийте за които говориш сами ще додот при тебе.Вервай ми.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- maycal
- ще става разбирач
Че ти, драги, си противоречиш на 100%! Нали самият ти си автор на цитираното от мен!kaloyan87 написа:MAYCAL,това няма как да е причина за недоволство от моя страна,при положение че имам къде да ходя за риба и съм доста задоволен откъм места за риболов!

Може да не си съгласен ,че това е основен и/или единствен мотив-това е нещо друго!... просто бъди по-внимателен, и се стреми да спазваш правилата на полемиката, иначе се получава неяснота, каша, малко-не се знае какво мислиш.., какво искаш да кажеш..!

Идеята беше,че няма как това да е основната причина за недоволството ми,както твърдиш ти!
Аз ако исках да качвам снимки щях да ги качвам,повярвай ми-но ето че един призна че има привилигировани хора!ianeka написа:Баце,хващай големи риби,качвай снимки/само не кото мене/,прави хубави рапортажи ,дръж се кото Човек и привилегийте за които говориш сами ще додот при тебе.Вервай ми.

Пич, изпълни съвета ми, ще ти олекне!
- SILVESTER
- ще става разбирач
Много грубо бе Детка,че той може да лумка много повече от теб-знаеш ли?Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Мир братя, правете чикии, а не война! Апела ми е към по-младите колеги, ние привилегированите си имаме жени!
А знае ли човек ако не го вдигнеш за кво ли ти е и жена?
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Че като не съм женен,не означава,че трябва да стигам до там,че да си правя чикии-и още един път искам да поясня,че с темата не целя да правя война или да изкарвам на някой кирливите ризи,а просто наблягам на това,което ми прави впечатление-а именно че в този форум се кара на принципа ''всички сме равни,но някои са по-равни от останалите''!Възпитан съм да уважавам по-възрастните от мен,да се вслушвам в това което казват,но никога не съм позволявал да ме мачкат и да ми налагат,така че не виждам смисъл в случая да се свия като мишка и да си мълча за нещо което не ми харесва!
-
- учете се от него
Ми не си мълчи , нещо като не ти харесва пиши конкретно , по същество и в конкретната тема ( аз така правя) 

Добре де колега kaloyan87 ,като си казал А кажи и Я
п.п.Мисля,че ме разбра за какво става въпрос.

п.п.Мисля,че ме разбра за какво става въпрос.
Никога на колене пред когото и да е.
Много добре те разбах,но аз казах на Бат Неделчо ""Б"",не смятам че трябва да стигам чак до Я!Бат Неделчо,посъветвай ме как да постъпя или поне ме защити!!!
Калоянчо,едно ЛС е ЛС да се коментира нещо много лично м/у двама,аз не бих коментирал публично твоето или което и да друго ЛС освен ако не съм засегнат лично,пак ти го казвам,уважавам те но не чакай да си изтопосам личните съобщения публично както и някой друг да истипоса мойте ако съм го засегнал лично.Виждам,че си недоволен от конкретен колега а останалите ти дават съвет как да постъпваш,твое право е да назовеш човека от когото си недоволен без да намесваш мен лично,нека хората да видят за какво става въпрос и всеместно ще решим кой крив кой прав.kaloyan87 написа:Много добре те разбах,но аз казах на Бат Неделчо ""Б"",не смятам че трябва да стигам чак до Я!Бат Неделчо,посъветвай ме как да постъпя или поне ме защити!!!
Деди много правилно ти е написъл какво да правиш,но вникни в преносния смисъл на"чекията"и спри да се ядосваш защото както ти днес си ядосан така може и колегата който ти е причинил това неразположение също тогава да е бил ядосан и ти си го отнесъл без да искаш,а той да е нямал това на предвид.
Сигорен съм,че този човек отдавна е забравил за това и сега едва ли си спомня за какво иде реч,просто моментно състояние при което може да изпадне всеки един от нас,това не ни прави по лоши или по добри но не коментираме моментните състояния всеки път на колегите.
Сигорен съм,че утре сутринтта няма да мислиш като днес,ако пак си ядосан назови го този човек и ще видим какво да правим.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз да не вляза 1 седмица и тук станала война
Спокойно другари.

Ще те спукам,рибо!
-
- кандидат преподавател
Във спора се ражда истината.