Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помислете малко върху това!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Помислете малко върху това!!!
Тука няква революция има!!! 

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
не става въпрос да изтипосаш личното ми съобщение,ако беше това целта аз щях да го направя сам!ставаше въпрос просто да кажеш,че имам право!искам също така да ти кажа,че човека не е само един,но и това няма значение!Аз нямам никакво намерение да обиждам,да засягам или да развалям духа на форума,да настройвам хора враждебно и т.н....,но както и да е!явно няма да постигна нищо с упорство,така че се отказвам,не защото съм загубил битката,а защото тя вече е загубена много отдавна!извинявам се на всички,които са се почувствали обидени(Митак не се сърди,нищо лично) просто сметнах,че нещо трябва да се промени,но не намерих поддръжници! 

Опппаа, развиваме се пичове! Роди се поредния латиносериял, но този път с участието и на по-млади персонажи. В главните роли виждаме освен вече наложили се актьори и млад самодеен актьорски състав от студенти в НАТФИЗ. Въпреки леко размитото начело, интригата набира сили все повече и грабва вниманието на зрителя. Някои от колежките във форума вече посегнаха към носните кърпички. Как мислите, кай е незаконния татко на Леонсио?
-
- вече хвърля и на тежко
Значи аз да не ти обяснявам , ама ти на мене - обезателно?kaloyan87 написа:Да ти кажа честно от теб,а и от много други хора ходя доста повече за риба,така че не ми обяснявай какво да правя!Щом съм решил ще си пусна темата-като не ти харесва вземи ти отиди за риба и не я чети!

All we are is dust in the wind...
-
- фен клуб-скобар
Момчето не се изразил правилно,относно привилегиие.
Голяма част от модераторите и колегите се познават лично от участия в Национални срещи и Софииски такива.
Когато се запознаеш с един човек на живо започваш да го уважаваш повече....с малки изключения.
Оттук произхожда някакава по голяма близост между определени хора.
Но това не са привелегии.
Каква е поуката....ела Калоянчо на НС-4 изпии една ока ракия с" привилигированите"(много дълга тая дума бре)
и ще видиш ,че са най -обикновени готини пичове.
Голяма част от модераторите и колегите се познават лично от участия в Национални срещи и Софииски такива.
Когато се запознаеш с един човек на живо започваш да го уважаваш повече....с малки изключения.
Оттук произхожда някакава по голяма близост между определени хора.
Но това не са привелегии.
Каква е поуката....ела Калоянчо на НС-4 изпии една ока ракия с" привилигированите"(много дълга тая дума бре)
и ще видиш ,че са най -обикновени готини пичове.
Ти не си ми настойник,че да ми казваш какво да правя!Ако искам ще пиша,ако искам за риба ще ходя,...общо взето мога да правя каквото си искам:)Както аз не се меся в това,което правиш ти,така и ти не се меси в това което правя аз:)А що се отнася до комплексите-единствен ти ги показваш,защото друго такова нападателно мнение освен твоето няма!Katana написа:Значи аз да не ти обяснявам , ама ти на мене - обезателно?kaloyan87 написа:Да ти кажа честно от теб,а и от много други хора ходя доста повече за риба,така че не ми обяснявай какво да правя!Щом съм решил ще си пусна темата-като не ти харесва вземи ти отиди за риба и не я чети!И още - не ми казвай какво да чета или не , и какво да пиша или не! Аман от комплексари...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Калояне,слушай внимателно,щом с баща ти сте хванали мнооо големи риби,да беше споделил с нас,как сте извършили това ,да беше пуснал някоя снимчица,да беше пуснал смислена тема,и тогава щеше да е по-различно.Не си спомням някое от твоите мнения,значи не си писъл нищо смислено.Така,че моят съвет е да бъдеш по-активен в темите,ама не да трупаш мнения от сорта-браво,евала,другия път повече и подобни.А 20кг риби доста голяма част от нас сме ги виждали само на снимка,тъй,че ако не е подплатено с факти си е малко историята на Рапалчо.Нищо лично просто поразсъждавах малко.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
Е дай като няма и аз да ти търпя маргазите.kaloyan87 написа:Ти не си ми настойник,че да ми казваш какво да правя!Ако искам ще пиша,ако искам за риба ще ходя,...общо взето мога да правя каквото си искам:)Както аз не се меся в това,което правиш ти,така и ти не се меси в това което правя аз:)А що се отнася до комплексите-единствен ти ги показваш,защото друго такова нападателно мнение освен твоето няма!Katana написа:Значи аз да не ти обяснявам , ама ти на мене - обезателно?kaloyan87 написа:Да ти кажа честно от теб,а и от много други хора ходя доста повече за риба,така че не ми обяснявай какво да правя!Щом съм решил ще си пусна темата-като не ти харесва вземи ти отиди за риба и не я чети!И още - не ми казвай какво да чета или не , и какво да пиша или не! Аман от комплексари...

All we are is dust in the wind...
Първо-никога не съм задължавал някой да ми търпи поведението,защото не мога и защото не съм имал тази цел!
Второ-когато не искам да казвам(показвам) нещо не го правя-защо ли,защото така съм преценил че е редно!
Трето-никога съм правил евала на когото и да било и никога няма и да го направя-пък камо ли да викам браво,другия път повече и тем подобни!ако съм го направил е било,защото наистина заслужава похвала!
Второ-когато не искам да казвам(показвам) нещо не го правя-защо ли,защото така съм преценил че е редно!
Трето-никога съм правил евала на когото и да било и никога няма и да го направя-пък камо ли да викам браво,другия път повече и тем подобни!ако съм го направил е било,защото наистина заслужава похвала!
-
- учете се от него
Katana написа: Като се чувстваш онеправдан , оплачи се в къщи. То не би мрънкане , не би чудо!

Това беше от мен!Всяко нещо си има граници,а вие ги пристъпихте!Не съм нападал лично никой и никога не съм си правил смешното за сметка на някой друг!
Искам някой от модераторите да ми изтрие профила!
Какъв е смисъла от лично като съм го написал публично!
-
- учете се от него
Те границите са се пристъпили още с пускането на тая тема , от една страна към тия които ти наричаш "привилигировани" и от друга страна към всички останали турени под общ знаменател заради това че някой, някога ,за нещо ,не ти е дал информация. Аз лично донякъде също се чувствам засегнат (в рамките на общия кюп) и се опитах в подтекст ( пък и в прав текст) да си кажа мнениетоkaloyan87 написа:Това беше от мен!Всяко нещо си има граници,а вие ги пристъпихте!Не съм нападал лично никой и никога не съм си правил смешното за сметка на някой друг!

Толкова от мен

- krokibg
- учете се от него
Калояне,Сакси ти обясни причините които са те довели до мисълта че тук сме двайсетина човека "ПРЕВИЛИГИРОВАНИ" ДА ама НЕ
Казвам "СМЕ" защото и аз мисля че съм може би в това число.Аз обаче ще те посъветвам/понеже Делеф няма възможност че е възпрепятстван
/ първо да се успокоиш и когато това стане,да прецениш трезво че това което правиш в момента,само ти носи негативи
Числото изписано от теб "20" просто не е точно,защото такива са 80-90 човека,които на НС3 се събраха,запознаха,харесаха се,залюбиха се,преспаха заедно и мога да ти изброя още куп факти които ще ти отговорят защо някой от форума ти се струват превилегировани а ти,още не си от тях/за момента/
Рапалката преспа със Сапуна всичките тези 5-6 дни,но явно нещо не са си паснали,или палатката им е била тясна и неса могли да се развихрят и упознаят по-обстойно.Та,превилегированата Рапалка се /меко казано/ изака във паничката си без да се замисли,за което в момента съм сигурен че искренно съжалява.Сега по конкретно !!! Повечето хора от форума се познаваме и както каза Сакси,голяма част от нас контактуваме всеки ден чрез телефони,скайпове и тем подобни.Едно е да познаваш човек който пише от другата страна а друго е когато нищо незнаеш за него.Хубаво е да приемаш съвети и както сам каза да отхвърляш всичко което някой ти налага.Съветите обаче са полезно нещо и ако човек съумее да се възползува от тях,щетите които ще понесе ще са минимални.Ако продължаваш обаче да упорстваш "БЕЗПРЕДМЕТНО" и нямаш стабилни доводи за това което говориш,просто олекваш със всеки посТ - повече и повече и повече та накрая ще се наложи да се изнасяш към други сайтове,където няма превилегировани /със което пък аз не съм съгласен,защото и там са се убособили на групички/ и ще се чувстваш приет като равен /което няма да стане /ако не преосмислиш поведението си,писането си и задаваните от теб въпроси.Хубаво е да погледнеш,дали и ти някъде не си згрешил в писаниците
Качвай си снимки,описвай излетите си както те посъветваха Ал и още колеги.Докажи че си достоен за уважение човек и най - важното,давай ТИ компетентни отговори а не изисквай за да си доволен от себе си а след това от ДРУГИТЕ. Ако нещо те интересува и съм в състояние да ти помогна,можеш да питаш.Ако съм компетентен,отговарям веднага и без заобикалки,но ако не съм,просто ще ти кажа и няма да те пращам за зелен хайвер.Хората са различни и не мисля че си във състояние да промениш някого ако той си е изградил някаква линия на поведение.Затова,съветвам те приятелски,ЕЛА НА НС4 и ще се увериш че тези за които мислиш че са превилегировани,са просто хора достойни за уважение и ако съумееш да ги впечатлиш,като се прибереш и седнеш на компа,ще си един от "ПРЕВИЛЕГИРОВАНИТЕ".Тогава ще разбереш че не си прав и даже се задължаваш още повече,защото излагацията ако се осилиш пред всички ще е много голяма.Спри да пишеш по темата и Ти си помисли хубаво върху това което аз ти пиша,защото истината е такава.Ако някой те е убидил на лични,просто го качи във форума и както каза Делеф,ще видим кой е прав,Ти или Той. Елееее,стана нещо като сериала "Тя и той" от многото писане и обяснения.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!