Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум


КОЯ Е НАЙ ВКУСНАТА РИБА?
Модератор: dantho.mihov
- Milena
- вече хвърля и на тежко
- Мнения: 208
- Регистриран на: Пон Авг 29, 2005 9:22 pm
- Местоположение: София
Re: Филе калкан
Добре-мисля,че ще ми харесаdzigy написа:за бялата риба много отива магданоз в масло с малко лимон. пробвай и ми кажи дали ти харесва

За мен най добрата риба е черна мряна или пъстърва балканка,пържена в тиган на огнище.Ако не сте пробвали опитайте ,уникално е,по желание след като я свалите от горещата мазнина я залейте с оцет и чесън става фантазия,толко бяло вино може да поеме че си нямате представа.добър апетит
Запален съм ужасно по лова,но поне не открих такъв форум,а и риболова не ми е много чужд влязох тук.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ.
.. това се прави само за миризливи риби...Левака написа:Бате ако си позволиш да залееш балканката с тая подправка за шкембе чорба.......Краси написа:За мен най добрата риба е черна мряна или пъстърва балканка,пържена в тиган на огнище.Ако не сте пробвали опитайте ,уникално е,по желание след като я свалите от горещата мазнина я залейте с оцет и чесън


оПИТАЙ ПЪРВО МРЯНА ИЛИ БАЛКАНКА ПЪРЖЕНИ В ТИГАН НА ОГНИЩЕ,НЕ НА ЕЛЕКТ.КОТЛОН,НЕ НА ГАЗОВ А НА ОГНИЩЕ,ТОГАВА МОЖЕ ДА МИ ГОВОРИШ ЗА ЗАЛИВКА ЗА ШКЕМБЕ ЧОРБА.РИБА СЕ ПЪРЖИ В СИЛНО СГОРЕЩЕНА МАЗНИНА А ТОВА СЕ ПОСИГА САМО ВЪРХУ ОГЪН,ДА ОБЛИЗВАТ ПЛАМЪЦИТЕ ЦЕЛИЯ СЪД В КОЙТО ПЪРЖИШ.
Запален съм ужасно по лова,но поне не открих такъв форум,а и риболова не ми е много чужд влязох тук.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ.
Газов котлон никога неможе да нагрее мазнината до такава степен както огъня от огнището,на газов или об.котлон става като варена,това за подправките е за вкус,който обича,не е задължително да се слага,аз поне обичам чесън затова.Но знай че за риба трябва силно нагорещена мазнина.ОПИТАЙ НЯКЪДЕ НАВЪН,АКО НЯМАШ ДОСТЪП ДО ОГНИЩЕ,ВЗЕМИ ДЪЛБОК ТИГАН И НАПРАВО ВЪРХУ ОГЪНЯ,НЕМОЖЕ ДА ПРЕГОРИ АКО Я ПАЗИШ,ЩЕ ВИДИШ КОЛКО Е ПО ВКУСНА ПЪРЖЕНАТА РИБА ТАКА.
Запален съм ужасно по лова,но поне не открих такъв форум,а и риболова не ми е много чужд влязох тук.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ.
Тая заливка и викат "СКУРДАЛЯ" и слагат още нещо...на морето дивисил/лиощян/... не съм спец по готвенето в къщи рибата я приготвят жените...майка ми и съпругата... А ПРОБВАЛИ ЛИ СТЕ ШАРАН НА ФУРНА С НАСТЪРГА КАШКАВАЛ И ЧЕРНО ПИПЕРЧЕ... Другия номер който правя е да накисна вечерта шайбите или такусите от шарана в прясно мляко...преседява в хладилника...вкусът му е коренно различен...не мирише на тиня и ...т.н.
Не искам да се хваля,но мога да дам добри рецепти за вкусни гозби,хората около мен казват че съм добър кулинар,особенно за дивеч.Няма нищо лошо в това да разменим опит,човек се учи докато е жив,а и нали за това са тези киберконтакти.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ И ДОБЪР АПЕТИТ СЛЕД ТОВА С УЛОВЕНИЯ УЛОВ.
Запален съм ужасно по лова,но поне не открих такъв форум,а и риболова не ми е много чужд влязох тук.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ.
Да,печения шаран е хубав,но да е с черен гръб.На Антон Ивановци е вкусен шарана.Има и още една заливка за риба на скара или на фурна,зехтин,риган и лимон.Омешват се и се маже рибата докато се пече на скарата.Ципурата става прекрасна приготвена по този начин.
Запален съм ужасно по лова,но поне не открих такъв форум,а и риболова не ми е много чужд влязох тук.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ.
-
- вече хвърля и на тежко
- Мнения: 294
- Регистриран на: Чет Ное 24, 2005 11:09 am
- Местоположение: Дряново
zdraveite
da vi kaja 4estno nai-vkusnata si e krotu6kata nema poo hubava ot neq