Помислете малко върху това!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Помислете малко върху това!!!

Мнение от krokibg »

Сега,аз не съм господ и не мога да огрея на всякъде.Циганите са си цигани и ако ги проверя и намеря шаранче,просто си го отнасят.Изобщо не се страхувам от цигани.А защо да неса били и българи,те също взимат каквото им падне,или греша ?!?!?Мръсотия казваш,нали не мислиш че аз вървя и я правя тази мръсотия ??? И знаеш ли,защо са ти взели 11 лв,точно поради причината че със мерцедесчето което имам а то е 3т плащам на хората да идват да чистят и това левче го давам на тях.Няма значение колко хора има днес на язовира,100 човека- 100 лв отиват за чистене.Ако някой ти е искал нещо повече или е искал от приятелката ти пари,това може да е бил човек който или е бил нов/което е невъзможно/ или нещо не е наред. Аз немога да ходя постоянно и да чистя като луд тоновете отпадъци които се изхвърлят от всеки които идва и си отива,но ако ти си събрал боклука около теб,то ти си един от малкото/1на300/.Защо обаче нищо не каза за това че искахте да ловите точно там където са майките и се бият !!! Нали твоята неприязън идва точно от това че ви изгонили от втичалото !!! Калояне,просто където и да отидеш има правила и трябва да ги спазваш.Нито ти,нито никой неможе да сиправи каквото си иска.Умишленно не ходя да проверявам живарниците защото ми е омръзнало от идиоти и лъжци.Защо обаче никъде не казваш нищо за баща ти,че си бил със него а не със приятелката ти !?!?!? На друг човек си го казал :idea: Пазачите си вършат работата за която са наети.Когато дойдат и направят забележка за нещо,просто си направил нещо което не е трябвало да правиш.Ако човек згреши,просто се извинява че не знае а не влиза във пререкание със хората които са им направили заберлежката.Аз никога не бих отишъл някъде където не ми харесва или са ме убидили.Лошо е да видиш къде се бият майките и преди да си си хванал някоя те изгонят от там,защото не съм разрешавал да се лови на това място.Хубави риби имам и ако не ги опазя,утре няма да има какво да се лови.Така че,просто след изгонването ви от АЗА на язовира,нещата са взели друго направление и също като поста ти реши да го начукаш на пазачите и да ми обясниш как ще си загубя клиентите.Е,за твое сведение ти си един от малкото които мрънкалясват и клиенти си имам въпреки таксите които взима охраната ми на жените :lol: :lol: :lol: Що се отнася до мръсотията,да имаше известно време мръсотия,но аз имам и други задължения,освен да съм и боклукчия.В това число и да се грижа за семействмото ми,което е доста голямко.И да ти кажа ли още нещо и то за последно ??? Аз лично ви изгоних от АЗА и ти не беше със приятелка а бяхте трима човека - младежи. Мисля че току що бяхте хвърлили въдиците и много се възмутихте та затова след като се навиках си тръгнахте.Грешиш за много неща,дори мисля че и аз ви таксувах и изришно казах че след военния камион не разрешавам да се лови.Вие обаче,точно там се наместихте,веднага след него до последните няколко тополи.Сега си спомням и физиономийте които направихте след като се развиках че не спазвате правилата и че сте в забранената зона за риболов и че там се бие рибата.Нямам намерение повече да се занимавам със глупости,просто когато кажеш нещо,гледай да е истина.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Братле сега и аз ще ти кажа нещо-незнаеш какво говориш!Аз отидох на стената спрях си колата-черно ауди 80 слязох и най-нормално попитах какви са условията на язовира,приятелката ми беше в колата!Казаха ми че таксата е 11лв за мен и 11 за приятелката ми.аз казах че знам че жените не плащат и охраната ми каза че се е объркал.Извадих 11 лв и ги дадох и попитах къде да застана-те ми казаха че мога да застана на дерето и отидох директно там без да обикалям където и да било!!!!Хвърлях 3 часа и си тръгнах!Мога да се закълна че това е самата истина!!
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Рибите ги видях в дерето и дори и не съм помислял да ги докосвам!!!Приятелката ми може да потвърди всяка една моя дума,а баща ми няма и идея къде се намира този язовир,никога не е стъпвал и няма и да стъпи!Аз дойдох един път и повече не стъпих след като ми каза да не стъпвам,който ти е казал че съм бил с баща ми те е излъгал или си измисляш в движение!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

IDA написа:Той , Барута хубаво го беше подкарал тоя подфорум.....Изображение
Изображение
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

kaloyan87
Написа:
...само искам да кажа че всичко което казах дотук не е само мое мнение-много хора ми пратиха лични,за да ме подкрепят и да изразят и те това което мисля аз!...
Аз няма да ти пиша на ЛС - подкрепям те направо тук 100%
Прав си. но в спора си обречен - бориш се срещу "светци" ..така като им гледам отговорите !
Искам да ти кажа че това е български форум.Всичките са такива- в тях някои са ПО-ПО от другите.Когато става дума за хоби сме равни независимо кой какъв и какво е постигнал в живота.Така е при участниците в разни форуми и други комуникации на ОСНОВАТA на ХОБИТО.Така е прието,по малко име независимо от титлата, и така ти се отговаря - с уважение, на ниво щом ни обединява това хоби в момента, няма аз съм този, ти си онзи.От 1986 ..(да 1986 ..няма грешка) имам компюър в къщи и съм минал през всичките видове компютърни комуникации и маса форуми.
Е - няма нито един български, който да се различава от този.Не е като по западните и даже руските форуми.Евала им !
Аз също минах по твоя път и си трих мнения и исках да се махна -Абсолютно по същата причина като твоята.Чувството ти не те е подвело.Така е.
После премислих и реших да не правя кефа на глупаци. Премисли и ти - съветвам те,
остани си във форума.И по-често прави ignore, disregard.И имай едно наум.
Да ни маха само собственика на Форума.На другите много здраве.
=============================================================
И правя следния коментар:
Щом не си ходил на срещи, не си ял и пил ,и не си си "бъркал по дупките" образно казано с другите.Не си наш човек.Така е в България.
...и така пише в някои отговори....
Последно промяна от Pedro на Сря Авг 27, 2008 6:59 pm, променено общо 2 пъти.
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Благодаря ти,ако и другите,които ме подкрепиха на лични направят същото нещата ще изглеждат по друг начин,но уви:(
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Значи са биле други и ако съм згрешил се извинявам,но я ми кажи,колко пъти си идвал на язовира ??? Това ти идване за първи път ли беше ??? Ако не,колко пъти някой те е убидил. Вярно е че отношението ми във онзи момент не е много на ниво/признавам/но и сам разбираш че просто си личи от отговора ми че ми е писнало да се разправям за боклуци и понеже не ги правя аз,но същевременно се правя на боклукчия,явно съм изригнал.А какво общо има язовира ми със твоята тема,просто нещо не разбрах,и сега да не излезе че аз съм главния виновник за твоята тема и главното действащо лице и дразнител??? Знаеш ли колко народ минават през язовира за година ??? Предполагам не !!! Обзалагам се че ако си на мое място сигурно и по груби неща би написал.Знаеш ли какво е да правиш всичко възможно,нещата да са на ниво и в един момент някой да те критикува за това че имало боклуци ??? Аз боклуци не хвърлям а само ги чистя,понеже това ме касае лично.Да,явно аз съм бил виновника за твоята темичка а не слънцето и изригванията.Но това /моя язовир /не променя нещата.Така или иначе сме няколко миропомазани във този форум и те притеснява че не си между нас,така ли да го разбирам ??? И всичкото това пищене и дрънкане било само заради моя отговор на твоето лично съобщение :shock: :shock: :shock: Голям ти е проблема,признавам,чак сега разбрах за какво ставало дума :lol: :lol: :lol:

П.С Ако ме познаваше лично,изобщо неможеш и да си помислиш че ще си измислям.Но има хора с които съм имал разправия на водоема и понеже проведох няколко разговора,преди да разбера кой точно проблем визираш,си помислих че си друг човек.След като цитира съобщенията зацепих кой си. Е оставям те да си мислиш каквото си искаш.За теб нещата са едни а за мен други.Успех в борбата ти за равнопоставеноста :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

kaloyan87 написа:Не знам точно откъде да започна,но искам да кажа че аз например се чувствам пренебрегнат от поведението на колегите от този форум.Казвам всичко това в защита на запаления,защото смятам че тук има 20-тина човека,които се ползват с пълни привилегии,а останалите са нищо!Никой не им помага,почти никой не ги взима на сериозно-мога да дам много примери за това,но ще си ги запазя за себе си,за да не сваля авторитета на някои хора!Ако смятате че само вие сте хора и вие можете да правите каквото си решите-не е така!Искам да кажа също,че нещо на този форум не му е наред-питал съм много хора за информация за дадено място и никога не ми е било помагано-това ли е целта на форума????Сега се сещам и за рапалата,който излъга за една риба,че я хванал той и беше нарочен-той ли е единствения от този форум,който го е правил и прави-мога да спомена още имена,но.....!!!Няма значение-само искам да кажа,че всичко това е причина много знаещи и разбиращи хора да не пишат тук и много хора като мен да не пускат темите с успешните излети,защото се чувстват пренебрегнати от "по" хората с авторитет тук!
П.П Аз и баща ми само за това лято имаме изкарани три риби над 20 килограма-това прави ли ме нещо повече от останалите???
П.П Можете да ме баннете ако искате!
Като обвиняваш колега,бЪди по точен казваш някои хора кажи имена не така анонимно :roll: :roll: :roll: Еи момчета стига сте се дърлили нека си останем приятели защото ако продължавате така ще стане кофти за всички ни,нека който не му е приятно тук не посещава форума,и мен някои ме дразнят,но на мен тук ми е приятно .Няма нужда да се надъхваме един срещу друг :idea: :idea: :idea:
Изображение
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Както вече много пъти казах,нямам цел да обидя никого и изобщо нямах целта да се стига до тук!Идвал съм един единствен път на язовира ти!Не съм те критикувал-просто исках да ти обърна внимание върху това,че не ми хареса отношението на охраната ти-предполагам че не съм първото младо момче,отиващо да разпусне там с приятелката си и да получава такова отношение,нищо друго,а ти веднага ме нападаш!Не вярвам,че би се отнесъл по същия начин с хората,които са "богопомазани"според мен :D След това казваш,че съм бил прост,а наистина не се смятам за такъв!Това е идеята на цялата тема-че когато се види мнението на някой начинаещ колега или нов във форума и на него се гледа като''прост'',а това не винаги е така!Извинявам ти се лично за всичко казано,но просто всички ме нападат 4-5,човека ме защитиха на лични без да имат смелост да си кажат всичко тук,а истината е че всеки разбира какво искам да кажа!!!!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Калояне изписа една кофа мастило :D ,ама не можах да разбера ,кои са богопомазаните и защо реши ,че има такива.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

saksi написа:Калояне изписа една кофа мастило :D ,ама не можах да разбера ,кои са богопомазаните и защо реши ,че има такива.
и аз това искам да разбера :?: :?: :?:
Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Не е до смелоста,ето и аз ти писах ЛС в което казвам че те разбирам,но сшто писах че ако сам подалече от всички вас,иа имах тази вазможност да се запознаиа с повече хора от форума между кои и с неколку модератори,и с неколку обикновени :lol: като што сме аз и ти.Сшто ти казах че всички са хора на место.Ти казах да се не нервиш,да си пускаш свободно снимки от големи риби,и всеки истински ште ти честита когато хванеш риба над 20 кила.Ако е некои не ти честита за такава риба коиато не а ни санувал,значи е завидливо копеле.
Думата ми е една-по споко.И тези които ги наричаш привилеговани са хора които могат да ти се намерат в всеки момент,а от друга страна те разбирам и тебе какво искаш.
Обшто познато е че много нешта не рибарски в последно време саштествуват по форума, и работа на модераторите е това да го оправаиат.
Всичко настана от малкиа запален 92 на когото сшто не му мислиа лошо,уважавам му труда,но тои в една тема пише за штуките, за прчките кои си купува ,за стихотворениата които пише,какво ли не друго........
И тук модератора треба да реагира,заштото ако всички започнеме така кои ште ни намери краиа.
По думите заслужаваш почитта от всички,но пусни снимките па аз гарантирам че всички привилеговани как им казваш ште ти свалиат шапка.
Поздрави от мене,и да те има много често тук на форума :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

На мен къде са ми превилегиите :cry: :cry: :cry: сега да взема да не ходя по срещи :roll: и да чакам специална покана :oops: как да го разбирам това. :roll:
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Благодаря ти!Има още хора-някои ми отговориха че не желаят да постна личните им във форума,други не са ми отговорили дали са съгласни!Все пак знам,че малко или много някои хора разбраха за какво говоря,а други мислят като мен,но просто не смеят да си го кажат,защото знаят че ще постигнат точно толкова,колкото и аз,а трети,защото ще обърнат много хора срещу себе си!
Осъзнавам също така,че каквото и да направя отсега нататък на мен ще се гледа като на черната овца,осмелила се да се отдели от стадото(но както в приказките вълка я изяде) :D Аз няма от какво да се срамувам-не съм излъгал никого,не съм обидил никого-познавам лично малко хора от форума и със сигурност разбрах,че един от тях не ме уважава като личност,пък камоли като рибар-знам ли може би пък толкова мога и толкова заслужавам:D
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Толкова много страници и мнения за един ден и в крайна сметка не разбрах какво цели и какъв е смисълът на темата :smt017 . Калояне, пишеш, че се чувстваш пренебрегнат, но погледнах в мненията ти и видях, че си получил отговори от съфорумците на всички твои запитвания. По принцип ако даден въпрос е зададен на правилното място и на родния език, той съответно получава и смислен отговор. В противен случай се намесват модераторите и слагат нещата на място. Един човек във форума се възприема на сериозно или не въз основа на това, което е написал и колко смислени поста има. Лично аз предпочитам като вляза във форума да прочета 2-3 мнения на място, отколкото 20 напълно безмислени и пуснати за запълване на времето. За съжаление вторите мнения напоследък преобладават :evil: .
Заключено

Обратно към “Разни”