Релакс и релийз

Модератори: bobopeli, sapuna

rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Релакс и релийз

Мнение от rumenpk »

Не е много за тук темата,ама нали хванах риба затова я слагам тук а имаше приятни моменти а и доста неприятни,но нали успях да отида все пак за риба за мен е успешен.
На водоема бях към 6.20 сутринта.
Водоема е арендован и забранен,но близък приятел познава собственика и с негово разрешение ходиме да ловиме от време на време там във водоема има каракуда и шаран,като от шарковците има от малки зарибявани миналото лято а има и доста едри екземпляри към 5 до 7-8 кг.
Във 6,40 бях заметнал 3 въдици една на пружина и две на косъм,но във водоема има подвижен шавар останал от почистването и от този шавар ми бяха проблемите до 9,30 бях скъсал вече 4 пъти,тръгне към ведиците аз извадя една а той вече е стигнал до другата закача я и прас :( ,но да не се отклонявам,хванах 4 маломерни шаранчета щракнах ги с телефона и обратно във водата и така до 11.30 понапече,задушно е и мислех да събирам,но след последното късане вече имах 2 въдици на пружина във водата, тръгнах към по далечната да я вадя и точно махнах звънчето и почнах да обирам влакното и на другата въдица дръна звънчето,доката оставя въдицата и отичам до другата влакното беше охлабено и не помръдваше,върнах се да прибера другата въдица и след като я прибрах отивам при тази на която ми удари влакното охлабено почти до земята и още охлабва :shock: ,махам звънчето обирам влакното и рязко засичам от другата страна яростна съпротива,само че от моята грешка кадето не обърнах внимание на удара,шарко вече беше блиэо до шавара поборихме се 2-3 мин и той се уплете във шавара и се чу силно прас и довиждане на шарко 1:0 за него.Ето и малко снимки.
Рибата съм я снимал веднага след изваждането и съм я връщал обратно,аз ям само бяла и пъстърва/но нито съм ходил за бяла и пъстърва нито съм ловил :( /
Малко снимки:
Изображение
Така започна всичко
Изображение
Изображение
В дясно се вижда плаващия шавар
Изображение
тук във по близък план дойде до брега
Изображение
Изображение
тук отплува нагоре към големия шавар и си остана там докато си тръгна
Изображение
след всяко върнато бебе заръчвах да извика я баща си я майка си а защо не баба или дядо ама не можах да ги видя :D :wink:
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Релакс и релийз

Мнение от takezo »

А водоема е ...?
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Roshav_Doktor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Roshav_Doktor »

Браво за улова колега,една от малкото хубави теми днес!!!Жалко за късането,но другия път няма го оставиш да збега!!! :wink:
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Браво Румка. И ти да запишеш един риболов. Много бачкаш, распусни малко и се отдай на хобито :wink: .
Важно е че си разпуснал , а следващият път ще хванеш и по голям.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Наистина малко по-различна тема да видим. Следващите пъти повече късмет :!:
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Браво, готин! Имал си емоцийки, бил си сред природата и още повече - на язовира, остава следващия излет да изкараш и от другия калибър - по 6-7 кила ;-)
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Благодаря колеги за пожеланията а водоема е ............ :wink: :D
Дано другия път бъде по успешен-наслука на всички, и дано следващия ми и изет е скоро,че от тая работа не остава време за риболов. :(
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Браво колега поне си си починал.Но отчасти ти сам си си виновен.чул си звънчето ,отишъл си до въдицата,видял си че влакното е отпуснало,ами защо не го обра,щеше да видиш че дърпа и да засечеш веднага вадиш към страната където няма шавар и можеше резултата да е 0:1 за теб.Но няма нищо нали поне релакс си направил.пожелавам ти другия път не 1 а 10 шаровци да ти ударят и резултата да е 0:10 в твоя полза.Успех :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

браво :wink:
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Браво!Перник си е школа. :wink:
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

drebens написа:Браво!Перник си е школа. :wink:
ДА ама за :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: Иначе има и свестни :wink:
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

ianeka-Бисо написа:
drebens написа:Браво!Перник си е школа. :wink:
ДА ама за :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: Иначе има и свестни :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”