Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помислете малко върху това!!!
Модератор: dantho.mihov
Re: Помислете малко върху това!!!
Яко е нали,аз днес цял ден вместо да си чета учебника по ядрени реактори,че скоро време трябва да защитавам проекъ се занимавам с проблемите на една западнала държавица:)

Май направих кефа днес на всички-е дойде времето на истината,няма ли един мод който да ми изтрие профила и да се успокоите,пък и аз че наистина трябва да уча по ядрена физика,а днес изгубих цял ден-не искам и утре да е така:)
-
- кандидат преподавател
Писах ти и на ЛС ама нещо не вдяваш,да знаеш разчитаме на тебе да управиш държавицата ако си така и с ядрената физика май ще я закъсаме за енергия.Вече твойто избива на интрига и засегна човек който съм сигорен че не го познаваш,изживяваш се като мъченик- талибанин,айде бъди пич и да сменим темата,виждаш че почва да простее.kaloyan87 написа:Яко е нали,аз днес цял ден вместо да си чета учебника по ядрени реактори,че скоро време трябва да защитавам проекъ се занимавам с проблемите на една западнала държавица:)![]()
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Никога не обиждам преди аз самият да бъда обиден-след като някой смята че за него не съм човек,ми е все едно какво му е мнението за мен!Не съм мъченик нито искам да бъда-просто ми кажи какво да направя,за да ми бъде изтрит профила???Поборников написа:Писах ти и на ЛС ама нещо не вдяваш,да знаеш разчитаме на тебе да управиш държавицата ако си така и с ядрената физика май ще я закъсаме за енергия.Вече твойто избива на интрига и засегна човек който съм сигорен че не го познаваш,изживяваш се като мъченик- талибанин,айде бъди пич и да сменим темата,виждаш че почва да простее.kaloyan87 написа:Яко е нали,аз днес цял ден вместо да си чета учебника по ядрени реактори,че скоро време трябва да защитавам проекъ се занимавам с проблемите на една западнала държавица:)![]()
Здрасти
Изпратено на: Сря Авг 27, 2008 9:38 pm
От: kaloyan87
До: barutchiata
Моля профилът ми да бъде изтрит!
Така добре ли е??
Изпратено на: Сря Авг 27, 2008 9:38 pm
От: kaloyan87
До: barutchiata
Моля профилът ми да бъде изтрит!
Така добре ли е??
Пич, верно прекали!!!!!!!!!!!
Ако имаш нещо да казваш, кажи го в прав текст!!!!!!!!!
Това твоето си е бъркане по дупките
ако си се напрегнал от изпита, отиди за неколко часа за риба и т'ва е
Цял ден витаеш около нещо, което никой не вдява какво е
Или кажи или замълчи вече.
Ставаш като дете, колкото и да парадираш че сам си си карал колата!!!!!!
Па и почна да обиждаш наред вече...
Ако имаш нещо да казваш, кажи го в прав текст!!!!!!!!!
Това твоето си е бъркане по дупките
ако си се напрегнал от изпита, отиди за неколко часа за риба и т'ва е
Цял ден витаеш около нещо, което никой не вдява какво е
Или кажи или замълчи вече.
Ставаш като дете, колкото и да парадираш че сам си си карал колата!!!!!!
Па и почна да обиждаш наред вече...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Re: Здрасти
Изпратено на: Сря Авг 27, 2008 9:44 pm
от kaloyan87
Имам само един-не се сещам някога да съм имал повече от 1!
Цитат barutchiata Re: Здрасти
Изпратено на: Сря Авг 27, 2008 9:43 pm
от barutchiata
кой от всичките, че виждам няколко?
Изпратено на: Сря Авг 27, 2008 9:44 pm
от kaloyan87
Имам само един-не се сещам някога да съм имал повече от 1!
Цитат barutchiata Re: Здрасти
Изпратено на: Сря Авг 27, 2008 9:43 pm
от barutchiata
кой от всичките, че виждам няколко?
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Не знам дали си направил кефа на всички, твоя обаче със сигурност.kaloyan87 написа:Май направих кефа днес на всички-е дойде времето на истината,няма ли един мод който да ми изтрие профила и да се успокоите,пък и аз че наистина трябва да уча по ядрена физика,а днес изгубих цял ден-не искам и утре да е така:)

Другото, което е сигурно, е, че темата ти би всички рекорди - толкова страници за един ден, е-хеее!

Акцентът като че ли пада най-много на това, че трябва да учиш по ядрена физика...т.е. - какъв гений си ти, пък си останал неразбран.
Споко, с възрастта ще проумееш много неща, не се хаби излишно тук, излез подишай чист въздух на Аязмото, утре поплувай на Баните, хвани си приятелка и ще видиш, че животът продължава!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

И приятелка си имам от 4етири години и чист въздух имам,пък и скоро поплувах на теца 3-4 дни:)
-
- учете се от него
То , вярно че май има "привилигировани", дето могат да пилят нервите на цял форум цял ден с една единствена молба(настояване). Голяма сага ......Marco Polo написа:Не съм казвал, но пак повтарям - ЕДИНСТВЕНИЯТ, който може да те махне от форума, е Барутчията!kaloyan87 написа:...няма ли един мод който да ми изтрие профила ...
След като толкова много ревеш да те махат - пиши му лично съобщение!
И не ми отговаряй "Не съм длъжен!" - или искаш да те махнат, или не.

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Еха, градски ти си страшен. Но от теб риболовец няма да стане. Вземи си смени хобито с нещо по-реално и досегаемо.
Те това риболова е за друг тип хора.
Изчетох всичко и не намирам никакъв смисъл в прочетеното. Какво ми направи впечатление: Ти си най-ущетения в този форум. Страхотно, може и да минава пред мацките "да се поравиш на болен", но тук едвали ще мине.
Колегите са много , с много разнородни професии и интереси но с общо хоби. "Уважавай за да те уважават" .
Ако има някакво нелепо недоразумение с охраната на Езерово, то предполагам че може да бъде разрешено с един телефонен разговор с Лубо , а не да занимаваш всички.
Те това риболова е за друг тип хора.
Изчетох всичко и не намирам никакъв смисъл в прочетеното. Какво ми направи впечатление: Ти си най-ущетения в този форум. Страхотно, може и да минава пред мацките "да се поравиш на болен", но тук едвали ще мине.
Колегите са много , с много разнородни професии и интереси но с общо хоби. "Уважавай за да те уважават" .
Ако има някакво нелепо недоразумение с охраната на Езерово, то предполагам че може да бъде разрешено с един телефонен разговор с Лубо , а не да занимаваш всички.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Де бре Калоианчо,та колко народ те замолихме да обрнеш темата на риболов,на весели нешта,а то се това,пак това...........не се заиаждаи,покажи некоиа и друга рипка,да се насмееме за малко 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!