Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помислете малко върху това!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Помислете малко върху това!!!
По-добре да му пратим някой батко , че да му спадне адреналина , хем после ще внимава като кашля- да е по-тихо и без напъванеrumbata написа:Момчета , да му пратим някоя кака и да му спадне адреналина ! А , навити ли сте !? Може от това да има нужда !!!

Ако си има някакви лични напрежения и предизпитни (предполагаеми от теб) трески , що трябва да се пренасят тук- това да не е кенеф за разни лични нужди. Ама като гледам постовете- случая не е такъв , просто човека си е такъв!
- barutchiata ©
- Администратор
chapara написа:Как правите за един ден 7 ем страници простотия,не мое ми го побере акъла,добре че нямам време за Форума,е...ах ти простотиите![]()
![]()
![]()
Батка на тебе ли точно трябва да повтарям твои думи в една подобна твоя тема.Като не ви харесва не четете бре!!!Ама с вашите камани по вашите глави, че и на останалите от форума.Заради 10 -ина човека къде пищяхте до преди няколко дена сега ще страда целия форум.Дано да ви харесва какво сътворихте.Това е началото , ще има и още, повярвай.Ама в крайна сметка какво ли ви бърка вас, нали си имате любимите теми.

Това са най-големите ми риби-соме 200-300 грама:)

Последно промяна от kaloyan87 на Сря Авг 27, 2008 10:36 pm, променено общо 4 пъти.
-
- кандидат преподавател
200-300gr.ама е риба нали е това е нещо друго. 

Калояне,думата адаптация трябва да знаеш какво означава.Адаптирай се бе батка.Опитай се да се наложиш,не търси вина в колегите.Не може всеки да те харесва.Първото което е,че не те познават както и аз.Искам да ти споделя,че когато се регистрирах ми беше голям кеф.После ми дойдоха като твойте мисли,защото разбрах че съм сам сред чужди,ама ей ма на днес бях и на среща с колеги от форума.Доволен съм.Иска се време и всичко зависи само от теб.Айде гледай сега като имам комп от един месец как съм се заразписал.Здраве да е.

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- barutchiata ©
- Администратор
Калояне чета тука нещо си обиден ама не разбрах от какво точно.?Имало наши имало ваши?!?!
Кажи си конкретно какво те мъчи, а колкото до затриването на профила викам по добре да не бързаме.Заинатил си се, трийте ме, та трийте ме!!! И като те изтриеме кво???Едно голямо нищо, а това къде те мъчи ще остане.Дай да го решим проблема като възпитани хора, а после ако толко искаш трием темата или профила. Кое кажеш !!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бре,тоя Калоян бая PR си е направил за отрицателно време.Що не стане модератор. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Като ме изтриете ще се оттървете от един от неудобните,но ще се появят много други!В тази тема не защитавам нито един от моите интереси-просто искам да кажа че всеки тук трябва да е равен!Това че някой е излъгал за някоя риба или е писал че си е купил някоя пръчка прави ли го грешен(пиша тези примери защото не се сещам за други)!Модераторите и хората,които пишат от повече време не правят ли каквото си искат и не пишат ли каквото си искат и където си искат??Когато някой начинаещ-не визирам себе си-попита за някой язовир,най-често отговора не е ли стига с тия тъпи теми???Има и оче подобни примери,които не съм ги забелязал само аз,а и много други хора,които както вече казах ме подкрепиха на лични,но не го казват тук и един двама дори го казаха!Това не е ли показателно???
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Оставете причината за гнева му....ама си е прав. Има бога част от "привилигированите" са читави хора. Не влагам в смисъла на това понятие модераторите....нормално е да са привилигировани /това им е работата/. Всички в форума се поддържат на "партиен" принцип, но и това е нормално /човешка природа/. Ще постна обаче част от изпратено ми ЛС от не-модератор за да потвърдя твърдението на колегата:
Не се занимавай повече с мен,да не те сполети съдбата на един друг отворко.Най-лесно ми е да те банна.
Има привилигировани и те парадират с това!!!
Не се занимавай повече с мен,да не те сполети съдбата на един друг отворко.Най-лесно ми е да те банна.
Има привилигировани и те парадират с това!!!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- учете се от него
То вече , така се прави Наборе.....тръшкаш се за привилегии и си ги отстояваш на всяка цена и докрай , иначе си на опашката за супа . Колкото си по-арогантен и нагъл , толкова по-добре се вместваш в схемата.КИРО написа:Бре,тоя Калоян бая PR си е направил за отрицателно време.Що не стане модератор.
Айде наслука и успех!
Явно и тук истината няма да излезе докрай на яве
.

Никога на колене пред когото и да е.
-
- кандидат преподавател
От 3гд.съм във този форум,ама такова нещо не бях чел
и не сматам и да го чета,и сега на какви ще се делиме,я си направете няколко партии и кандидатствайте за изборите че сме го закъсали с политиците. 

Около час ми отне да изчета цялата ти тема, Калояне и...ама нищо не вдянах....
Звучиш ми така, все едно казваш:"... дали искам да направя бебе, или да ми направят бебе?!?"
..И защо замесваш zapalen_92 ?!?той все пак е на 16 и понякога реагира твърде прибързано и емоционално, но това няма да му попречи да се превърне в ТАЛИСМАН, щото има харизма и хъс...това че е отнесъл няколко"пошляпвания" от някой модератор, само ще му помогне да става все по-интересен за повечето съфорумци, които все още не са във фенклуба на Десислав(само заради интерсното име си залужава членството ей!)!
...мислех да не пиша нищо, ама.....
....искам да съм привилегирован...плаща ли се.....ако може с отстъпка

Звучиш ми така, все едно казваш:"... дали искам да направя бебе, или да ми направят бебе?!?"
..И защо замесваш zapalen_92 ?!?той все пак е на 16 и понякога реагира твърде прибързано и емоционално, но това няма да му попречи да се превърне в ТАЛИСМАН, щото има харизма и хъс...това че е отнесъл няколко"пошляпвания" от някой модератор, само ще му помогне да става все по-интересен за повечето съфорумци, които все още не са във фенклуба на Десислав(само заради интерсното име си залужава членството ей!)!

...мислех да не пиша нищо, ама.....

....искам да съм привилегирован...плаща ли се.....ако може с отстъпка

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Важното е че някои от нещата казани до сега от колегата автор на темата са вярни!И аз го подкрепям в известен смисал и съм сигурен,че и доста хора са на това мнение!Иначе аз съм от хората на които не им пука от чуждото мнение!joroNH написа:Явно и тук истината няма да излезе докрай на яве.

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Авг 27, 2008 11:06 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн