Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Помислете малко върху това!!!
Модератор: dantho.mihov
Re: Помислете малко върху това!!!
Смятам че като потребител имам някакви права-като ми смениш паролата какво ще постигнеш нищо!Смятам че имам право да искам профилът ми да бъде изтрит!!!GODzillata написа:Барута няма да го направи това, но имам идеяkaloyan87 написа:Изпращам този пост лично към барутчията!Искам профила ми да бъде изтрит,но ако може темата ми да бъде запазена!Вчера опитах и на лични и на публични-надявам се,че днес вече всичко ще приключи!!!- прати ми на ЛС паролата си и аз ща направя така, че да не можеш повече да влизаш.
Абе колега, тука орева форума с твойто "искам бан, искам бан", ами престани да пишеш глупости и да влизаш във форума и готово. Не мога да ти разбера смахнатата идея, имам чувството, че си адски разстроен от нещо и се чудиш какво да правиш. Всичките ти казват най-учтиво да спреш да ръсиш безсмислени постове, а ти пак си твойта "изтрийте ме, баннете ме", спри бе даеба майка му.
-
- кандидат преподавател
Хе тука било доста интересно .Много добре се забавлявах 30 мн.Наистина по - добро от сапунка.
Калоянчо стига бе пич ,че не ми остава време за работа докато следя темата.Като не ти харесва не влизай във форума и не пиши.Направи си друг профил и само чети щото наистина има какво да научиш от "превилигированите" както там ими викате
Калоянчо стига бе пич ,че не ми остава време за работа докато следя темата.Като не ти харесва не влизай във форума и не пиши.Направи си друг профил и само чети щото наистина има какво да научиш от "превилигированите" както там ими викате

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- научил се да хвърля
От доста време следя форума редовно,но теми не съм писал.Исках първата да е в успешни.Но тук ще се включа...........малко разсъждения.
Колега за всичко хубаво на този свят се бориш и доказваш,нищо не ти идва на готово.За какви превилегии говорим,та това е така кадето и да отидеш.
Започваш работа в понеделник,във сряда отиваш при шефа си и му викаш искам да сам директор....................
.И тои какво,готово бе готин каде беше до сега...................да ама не.В някой друг живот може,но не и в реалноста.
Този форум е създаден и се подържа от хора които,трябва да се уважават за труда си.На мен ако не ми харесва ще си тегля една яка българска,от сорта на пппуууууууууу да му го.............и няма да го посещавам.Какви са тия моля да бъда изтрит.Аз лично от тук,от тези с превилегиите съм научил много.Когато достигна(според мен)нивото на по старите пушки,ще започна и аз да се включвам.Според мен ако не казваш нещо ново,ако просто участваш,по добре недей.
Между другото ей превилигированите искам да съм модератор.Искам,искам,искам............

Колега за всичко хубаво на този свят се бориш и доказваш,нищо не ти идва на готово.За какви превилегии говорим,та това е така кадето и да отидеш.
Започваш работа в понеделник,във сряда отиваш при шефа си и му викаш искам да сам директор....................

Този форум е създаден и се подържа от хора които,трябва да се уважават за труда си.На мен ако не ми харесва ще си тегля една яка българска,от сорта на пппуууууууууу да му го.............и няма да го посещавам.Какви са тия моля да бъда изтрит.Аз лично от тук,от тези с превилегиите съм научил много.Когато достигна(според мен)нивото на по старите пушки,ще започна и аз да се включвам.Според мен ако не казваш нещо ново,ако просто участваш,по добре недей.
Между другото ей превилигированите искам да съм модератор.Искам,искам,искам............

Който се смее последен, ............... последен се смее.
Хайде Калояне , сядай да учиш, че ще те скъсат и на поправката и ако не си записал после няма и да можеш.
Предполагам тогава какви ще ги сътвориш.
Спри да мрънкаш като разглезено мамино пиленце и не се научи да бъдеш по кУрав.
Предполагам тогава какви ще ги сътвориш.
Спри да мрънкаш като разглезено мамино пиленце и не се научи да бъдеш по кУрав.
-
- фен клуб-скобар
gogo_7777 написа: Между другото ей превилигированите искам да съм модератор.Искам,искам,искам............![]()
![]()
![]()
![]()
То, да не мислиш ,че е убаво.Я питай Деди

Да се занимаваш цял ден с глупостите на другите

-
- учете се от него
Малиии... ти от първия пост ли се затръшка бре колегаgogo_7777 написа: Между другото ей превилигированите искам да съм модератор.Искам,искам,искам............![]()
![]()
![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
Малиии... ти от първия пост ли се затръшка бре колега
Ми кат ти станат постовете колкото на Калоян , кво ща праим
[/quote]
Ще правим нов форум

Ще правим нов форум

Който се смее последен, ............... последен се смее.
gogo_7777 написа:Ще правим нов форум![]()
![]()

Гого 7777 я вземи бегай у спам темата да та поушлайфаме малко

-
- учете се от него
Калояне , вчера се бях ядосал много , ма ми мина
Понеже упорито не те банват ( нещо сигурно си ядосал Барута и ся ти прай сечено
), да ти кажа как да се баннеш сам- сменяш си паролата с произволни цифри и букви , после за всеки случай пиеш пет до седем ракии ( да ти стане главата като изтръпнал крак) и си готов- няма влизане 

- barutchiata ©
- Администратор
kaloyan87 написа:.....Смятам че имам право да искам профилът ми да бъде изтрит!!!
Готов си бате , изтрит тие е профила.