Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ярославски лодки
Модератор: dantho.mihov
ярославски лодки
Някой знае ли дали тези лодки се продават в БГ - представител, град и адрес? След като разгледах сайта- http://yarlodki.ru/-останах с убеждението че не се продават тук, а ми се струват доста прилични и на супер цени.Аз лично съм се ориентирал към лодка 3,60м и нагоре и като гледах цените - е няма такова чудо - за тези пари тук можеш да си вземеш някаква "китайка" и то 2,30.Освен това изборът е огромен- то не бяха модели, размери не бе чудо.Ще ми е интересно да науча мненията Ви за посочените лодки.Дайте предложения за най-добрата според вас лодка
А благодаря и наздраве
А благодаря и наздраве
-
- сериозен играч
Re: ярославски лодки
Интересно,и аз бих закупил такава лодка!Имат приличен дизаин,и по нищо не се различават от така продаваните"китайки"..Предполагам че след като в БГ. се продават разните му там уфимки,охотници и т.н..........би трябвало да се продават и тези
Лично аз не съм ги срещал,но ако някой колега има инфо относно гореспоменатите лодки,моля да сподели!

-
- учете се от него
И аз ги разглеждах , обаче има един такъв момент , че експортните им цени да нямат нищо общо с с тези който са в рубли и са за вътрешен пазар. Независимо че става дума за една и съща стока , с едно и също качество!!! И не само за лодките е така..... 

направих запитване чрез формата посочена в сайта как и откъде мога да си закупя лодка от предлаганите в каталога им но все още нямам отговор.Предполагам че с бамков превод и доставка по куриер не би трябвало да е проблем ама............ чакам да видя какво ще отговорят
-
- сериозен играч
Колега,живо се интересувам от отговора им!!
Надявам се че ще ме уведомиш 

Изпратиха ми само цени за експорт...доста добри са.....обаче няма идея как да прикача таблицата тук
-
- сериозен играч
И в крайна сметка може ли да се поръчат от БГ,и по какъв начин? 

-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
к`во стаа с лодките?таблици ,ала-бала,поръчки, пазаруване.някой ще даде ли по-вечко инфо?
-
- сериозен играч
И аз на тази кълка лежа,но май няма развитие по темата!