Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Етика
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Етика
Сакън , на Барнислав ( аз така му викам на галено и в двата форума) , и косъм не трябва да му пада от главата
Това , да се загуби Барни... , е все едно да заеба форумните трилъри и да хукна за риба- изнервен и неподготвен
Отделно , пича си е съвсем нормален , ама как не може да сгащи барем един сом над десятката че да ни разкаже играта
И аз не хващам големи риби , ама това е щото не мога , не щото не искам
Както и да е , това по-горе беше ей така , темата наистина си е актуална- не само за алъш-вериша , а и въобще като тема "петна в нашето ежедневие" , сори че там ми са се уцелили постовете за Владо- той е наш нормален колега и бих пил с него по едно( с 5 странички индиго) , ако се видим

Отделно , пича си е съвсем нормален , ама как не може да сгащи барем един сом над десятката че да ни разкаже играта

Както и да е , това по-горе беше ей така , темата наистина си е актуална- не само за алъш-вериша , а и въобще като тема "петна в нашето ежедневие" , сори че там ми са се уцелили постовете за Владо- той е наш нормален колега и бих пил с него по едно( с 5 странички индиго) , ако се видим

-
- учете се от него
Re: Етика
Ооооо... , Лапи ... радвам се че те вждам във Форума , кефя се че ти е изтекъл бана и те уверявавам , че ако мярна още една плюнка по това на което ти викаш България , пак ще те баннат( евентуално заедно с мен) и се надявам този път да е завинаги!!!!! Нищо по-смислено не можах да напиша , ама като за посрещане биваlaplandeca написа:Като сме тръгнали за етика да говорим, има един друг търговец от един възрожденски наш град, гдето много хумор има.Той ще се познае, та обещава , лъжи, мажи и мъжка дума не изпълнява, пък иска търговия да прави.Не става така.
Нека „търговците„ се позамислят малко как да стават нещата.