Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Овчарица
- Живко Василев
- разбира нещата
Овчарица
Здравейте колеги прекарах две вечери на язовира и реших да ги споделя с вас.Аз отидах в сряда след обяд а аверите хранеха от понеделник с царевица.Като отидох тази гледка ми сгря душата

А после и тази

Това беше улова от понеделник до сряда.Много таранка един шарко около 2.5 кила.Шарана беше ударил около 2 след обяд във вторник.В сряда вечерта тъкмо след вечеря и поредното наздраве с поморийска се обади едната дънна.Цъкнаха се всички светлини,взе се кепа и ето това беше красавеца който извадихме от водата

На следващата снимка съм по развълнуван и от колегата които го извади

Аз си тръгнах днеска в дванайсет а колегите остават до неделя.Резултата до петък беше 2 красиви шарковци,над 30 кила таранка и десет шаранчета под кило които веднага пускахме обратно
този живарник ползвахме само за таранката а в другия държахме шарковците.Пожелах късмет на колегите и дано да има какво да снимат още.

А после и тази

Това беше улова от понеделник до сряда.Много таранка един шарко около 2.5 кила.Шарана беше ударил около 2 след обяд във вторник.В сряда вечерта тъкмо след вечеря и поредното наздраве с поморийска се обади едната дънна.Цъкнаха се всички светлини,взе се кепа и ето това беше красавеца който извадихме от водата

На следващата снимка съм по развълнуван и от колегата които го извади

Аз си тръгнах днеска в дванайсет а колегите остават до неделя.Резултата до петък беше 2 красиви шарковци,над 30 кила таранка и десет шаранчета под кило които веднага пускахме обратно

този живарник ползвахме само за таранката а в другия държахме шарковците.Пожелах късмет на колегите и дано да има какво да снимат още.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
Re: Овчарица
браво
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво момчета,дано до неделиа нешто едро да удари 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
арни,арни. само така
Браво!
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Другият път носете 2 живарника за каракуди,че да не им е тясно
,а и2-3 за шарковци 

- dimitarkosev
- новобранец
nikola polizovski написа:Браво момчета,дано до неделиа нешто едро да удари
да, ама не...завъртя се един толостолоб и направо "уби" рибата...спря даже и каракудата да бута....ако не се лъжа извадихме още 4-5 каракуди и 2-3 шаранчета ама ги пуснахме щото бяха "огромни"

Sutor, ne supra crepidam !(Обущарю, не отивай по горе от обущата!) - или с други думи казано "Не говори за неща, които не разбираш!"
- Живко Василев
- разбира нещата
Мите качи още снимки

- Hell
- новобранец
- Обратна връзка:
Доволно
ще оставя на jivas да качи повече снимки. Аз още климатизирам, на онова слънце 5 дена ми се изпържи мозъка 

- Живко Василев
- разбира нещата
Ето още няколко снимки от Овчарица

Невероятен язовир.
Невероятен язовир.

- Живко Василев
- разбира нещата
След няколко дена пак заминавам . Една година по късно пак същите хора. Ще докладвам като се върна 

Последно промяна от Живко Василев на Вто Юли 28, 2009 8:42 pm, променено общо 1 път.