Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Борсата във Варна
Модератор: bobopeli
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Борсата във Варна
Преди седмица,долу горе на една маса имаше паламудченца,колкото едър сафрид.И аз без фотото почти не излизам,ама.....Абе колко варненски отговорни господа пазарят оттам ,сигурно сте ги виждали.Приказват си свойски,сякаш са първи приятели с как да ги нарека"продавалите".Всеки иска прясно месце.И те тез дето държат борсата се броят на пръсти,има и кой да им удари рамо пред Хеи и Община и т.н.
А сега де? 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бе мен ако не ме е страх ще ги направя луди на тая борса,ама незнам после дали ще успея да изляза в съзнание. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тва с таранката е дребна работа.Никой не контролира или не иска да контролира ни водоемите ни борсите.Например пролетта по време на забраната за калкан на борсата си имаше калкан.Аз не се сдържах и ги питах как може да продават калкан като е забранен улова му а те ми се изсмяха-"Улова е забранен,но продажбата не е
"
Тъй че колеги пестете си нервите.Европа не е само България и вече сме в 21-ви век.

Тъй че колеги пестете си нервите.Европа не е само България и вече сме в 21-ви век.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз съм му намерил цаката и тя е в поговорката:simbat написа:Тва с таранката е дребна работа.Никой не контролира или не иска да контролира ни водоемите ни борсите.Например пролетта по време на забраната за калкан на борсата си имаше калкан.Аз не се сдържах и ги питах как може да продават калкан като е забранен улова му а те ми се изсмяха-"Улова е забранен,но продажбата не е"
"Ако планината не отиде при Мохамед,тогава Мохамед ще отиде при планината"
Със здраве
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
какво се чудиш във варна се хвалят с калканчета колкото чинйка за кафе че хващат от брега а някой дали знае колко е минимума за тази риба ама се хвалят по форумитеШнорхел написа:Вчера на борсата във Варна най-спокойно бяха изсипали един куп таранка с големина 3-5 см !?! Имате ли информация дали това е разрешено ? Не ми се струва да е редно !?
Някой знае ли телефоните на ИАРА във Варна ?Ако е незаконно ,при друг такъв случай мисля да звъня.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Погват рибните магазини за търговия на черно
11.02.2009 г. Информацията е от Moreto.net
Ветеринарни лекари и експерти от областните контролни звена на Агенцията по рибарство и аквакултури започват масови проверки за риба, купена на черно. От Асоциацията на производители на рибни продукти алармираха, че в повечето от магазините в страната се продава риба с неконтролирано качество и произход. Те разкриха схемата, по която става това. Собственици на магазини купували малки количества жива или охладена риба от сертифицирано предприятие. Така те получават документ за качество. Тази риба обаче се смесва с купена на черно. Това се случва, защото в законодателството има вратички, обясняват от ветеринарните служби. Във Варна сладководна риба се кара предимно от производители от Южна България и Русенско. На рибната борса често се продават и бракониерски улов предимно от река Голяма Камчия и язовир "Цонево".
11.02.2009 г. Информацията е от Moreto.net
Ветеринарни лекари и експерти от областните контролни звена на Агенцията по рибарство и аквакултури започват масови проверки за риба, купена на черно. От Асоциацията на производители на рибни продукти алармираха, че в повечето от магазините в страната се продава риба с неконтролирано качество и произход. Те разкриха схемата, по която става това. Собственици на магазини купували малки количества жива или охладена риба от сертифицирано предприятие. Така те получават документ за качество. Тази риба обаче се смесва с купена на черно. Това се случва, защото в законодателството има вратички, обясняват от ветеринарните служби. Във Варна сладководна риба се кара предимно от производители от Южна България и Русенско. На рибната борса често се продават и бракониерски улов предимно от река Голяма Камчия и язовир "Цонево".
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.