Допълнителни подвижни водачи

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

takezo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Допълнителни подвижни водачи

Мнение от takezo »

butnik написа:Лака е двукомпонентен и е за водачи,пич иди и дай на някой да ти я направи,не ми се четат такива мнения,а моите болота имат по два подвижни на втора секция-оригинално с бандерол.Ами като си пипал през далечната 95 е смешно да пишеш с капачка от фулмастер,даже и в тема направи си сам.

ОК ...казах МИР :wink:
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Не водя война,но не подвеждам колеги :wink:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Носи се на майстор и я прави! Ако няма майстор- ми не се прави :!:
Изображение
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Pepy,
....допълнителни подвижни водачи ...
Я обясни какво значи горното, защото други споменават думата да се "заклиня" -значи не е подвижен.
Какъв е смисъла от подвижен водач ? Че то на конусна пръчка ще се мести сам произволно...и на места ще хлопа, а към по дебелото ще се заклинва.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Pedro написа:Pepy,
....допълнителни подвижни водачи ...
Я обясни какво значи горното, защото други споменават думата да се "заклиня" -значи не е подвижен.
Какъв е смисъла от подвижен водач ? Че то на конусна пръчка ще се мести сам произволно...и на места ще хлопа, а към по дебелото ще се заклинва.
Ново двайсет,ами влез в първия магазин в Русе и погледни една болонеза или теле-мач и ще ти стане ясно.Заклинва се при разпъване,иначе какще събереш въдицата.Иди при Сунай и го питай,прати му и поздрави от мен,и да ми прати снимките с бат,Алън и чичо Боб. :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Признавам си че хич не ме интересуват въдици с дължина над 3..3.60 м.Ама хич.
Това Мач, Болонезе, Щека, съм ги виждал на Дунав -ама отстрани без подробности, затова попитах и ми стана ясно.
Не мисля да ги разглеждам,защото знам че никога няма да ги ползвам, но ще предам каквото написа.
Най-отблизо съм виждал щеката на Бат Суни--отблизо на Дунава...Като вземе да я вади...мале мила...
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Имам един стар руски телескоп-стъклопласт около 4 метра (беше 4.50 - скъсих го), около 350 грама, за да си ловя стръв.
Но не винаги го държа в ръка продължително, а го пускам на брега.Те попчетата сами се ловят щото са лакоми.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”