Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Допълнителни подвижни водачи
Модератор: emo vasilev
-
- разбира нещата
Re: Допълнителни подвижни водачи
butnik написа:Лака е двукомпонентен и е за водачи,пич иди и дай на някой да ти я направи,не ми се четат такива мнения,а моите болота имат по два подвижни на втора секция-оригинално с бандерол.Ами като си пипал през далечната 95 е смешно да пишеш с капачка от фулмастер,даже и в тема направи си сам.
ОК ...казах МИР

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не водя война,но не подвеждам колеги 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Pepy,
Какъв е смисъла от подвижен водач ? Че то на конусна пръчка ще се мести сам произволно...и на места ще хлопа, а към по дебелото ще се заклинва.
Я обясни какво значи горното, защото други споменават думата да се "заклиня" -значи не е подвижен.....допълнителни подвижни водачи ...
Какъв е смисъла от подвижен водач ? Че то на конусна пръчка ще се мести сам произволно...и на места ще хлопа, а към по дебелото ще се заклинва.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ново двайсет,ами влез в първия магазин в Русе и погледни една болонеза или теле-мач и ще ти стане ясно.Заклинва се при разпъване,иначе какще събереш въдицата.Иди при Сунай и го питай,прати му и поздрави от мен,и да ми прати снимките с бат,Алън и чичо Боб.Pedro написа:Pepy,Я обясни какво значи горното, защото други споменават думата да се "заклиня" -значи не е подвижен.....допълнителни подвижни водачи ...

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Признавам си че хич не ме интересуват въдици с дължина над 3..3.60 м.Ама хич.
Това Мач, Болонезе, Щека, съм ги виждал на Дунав -ама отстрани без подробности, затова попитах и ми стана ясно.
Не мисля да ги разглеждам,защото знам че никога няма да ги ползвам, но ще предам каквото написа.
Най-отблизо съм виждал щеката на Бат Суни--отблизо на Дунава...Като вземе да я вади...мале мила...
Това Мач, Болонезе, Щека, съм ги виждал на Дунав -ама отстрани без подробности, затова попитах и ми стана ясно.
Не мисля да ги разглеждам,защото знам че никога няма да ги ползвам, но ще предам каквото написа.
Най-отблизо съм виждал щеката на Бат Суни--отблизо на Дунава...Като вземе да я вади...мале мила...
Имам един стар руски телескоп-стъклопласт около 4 метра (беше 4.50 - скъсих го), около 350 грама, за да си ловя стръв.
Но не винаги го държа в ръка продължително, а го пускам на брега.Те попчетата сами се ловят щото са лакоми.
Но не винаги го държа в ръка продължително, а го пускам на брега.Те попчетата сами се ловят щото са лакоми.