Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Пясачник
Яз.Пясачник
Ам на Пясака излизат само дребни Шарковци от 0.300-0.600 гр. Който бяха пускани .
Ето снимки на някой как ги пускам :

И рано Сутринта се хванаха още няколко който бяха също пуснати.
А за мястото беше от към лявата страна на стената след ръкава Шарковците се фащаха на царевица на косъм и а хранилка.А също така излизахаи едри каракуди на хранилка и на плувка на бял.
Ето снимки на някой как ги пускам :

И рано Сутринта се хванаха още няколко който бяха също пуснати.
А за мястото беше от към лявата страна на стената след ръкава Шарковците се фащаха на царевица на косъм и а хранилка.А също така излизахаи едри каракуди на хранилка и на плувка на бял.
Последно промяна от MuTaKa на Съб Авг 30, 2008 8:03 pm, променено общо 1 път.
Re: Яз.Пясачник
Браво колега , прекрасни снимки. Направо произведение на изкуството
. Спокойно можеше и без тях. А да и щях да забравя - репортажа е изключително изчерпателен . Всички научиха къде сте ловили , на какво абе всичко кажи речи. Добре дошъл във форума .

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
ОК е саще го оправяазаснимките беше тъмно ис телаgosta написа:Браво колега , прекрасни снимки. Направо произведение на изкуството. Спокойно можеше и без тях. А да и щях да забравя - репортажа е изключително изчерпателен . Всички научиха къде сте ловили , на какво абе всичко кажи речи. Добре дошъл във форума .
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не мисля,че така трябва да изглежда една нова тема!!!
sapuna написа:Не мисля,че така трябва да изглежда една нова тема!!!

се пак са праени в 1 през ноша и с телефон.SONY написа:Абсолютно нищо се не разбира от тези снимки

-
- учете се от него
Мите , това да не са подводни снимки в пещера бре
Я сега разкажи по-подробно за излета , пък снимките..., следващия път

Ами за излета беше хубаво ама там има мн мишки д**аIDA написа:Мите , това да не са подводни снимки в пещера бреЯ сега разкажи по-подробно за излета , пък снимките..., следващия път
![]()
![]()

днес се връщам от там.Бях до могилите същата картинка само дребни шаранчета също върнати.Мрежите явно много са играли в този язовир.
-
- научил се да хвърля
играят!!! арендатора е същия като на гьола след село любен. сащия е новия дом на рибите дето влизат в мрежите.bingo67 написа:днес се връщам от там.Бях до могилите същата картинка само дребни шаранчета също върнати.Мрежите явно много са играли в този язовир.
TRABUCCO
несъм незнам как се слагатazsum написа:Като има толкова мишоци пробва ли да закачиш някой на куката за сом ?MuTaKa написа:Ами за излета беше хубаво ама там има мн мишки д**аIDA написа:Мите , това да не са подводни снимки в пещера бреЯ сега разкажи по-подробно за излета , пък снимките..., следващия път
![]()
![]()
бях от лявата страна на стената малко след ръкава беше хубаво като се исклучат мишоците
И аз днеска се върнах от яз.Пясъчник , и при нас беше същото , само дето успяхме да запишем един шарко около 1,500-600кг. Другото само каракуда и червеноперка
тук-там някоя малка бяла риба 

да на тролинг излизат сулки.portokal написа:И аз днеска се върнах от яз.Пясъчник , и при нас беше същото , само дето успяхме да запишем един шарко около 1,500-600кг. Другото само каракуда и червеноперкатук-там някоя малка бяла риба