Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Ето един красавец 165
Модератор: sapuna
Re: Ето един красавец 165
Между 26 и 30 кг. 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
- краси12345678
- ще става разбирач
От мен около 18кг. 

- krokibg
- учете се от него
Re: Ето един красавец 1,65м
Имайте още малко търпение че рибата е във садката със другите хванати риби.Ще изчакам камиона дето товари Толстолоба и като го извадя ще претегля и него със точност и ще го премеря лично за да е точен и на дължина и на килограми.Момчетата май са го мерили до края на опашката и т.н.Имайте още малко търпение и ще има надявам се победител

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
40!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

От мен 25,5кг
Аз познах май 

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- krokibg
- учете се от него
Точните размери на рибата са 161см - 32кг без малко.Който е най-близо да тези параметри,той печели воблер
Чудя се много обаче на факта че рибата излезе толкова лека.Също толкова дълга риба но 38кг извади Стальо и видимо бяха едни и същи но неговия си личи че беше малко по-дебел.Много ми е интересно,защото язовирните риби трябва да са по-тежки от речните котж си съпостави дължината им,но явно си има някаква закономернос.Язовирния просто си стои на едно място и няма мнага движение,докато речния постоянно се бори с течението и изразходва повече сили.Дали случайно мускулната маса на речните да е по-плътна или какво
Рзаликата между Стальовия и този е точно сънтиметър а във килограми близо + 6 !!! Както и да е,честито на позналия и като уточна кой е той ще си получи воблера или ако идва на Жребчево,лично ще му го дам.Поздрав на всички !!
Франко,и аз си помислих че е към 35-38 /премерих го на ръка,като го вдигнах/но уви просто и аз непознах.Нищо,пак ще почерпя

Франко,и аз си помислих че е към 35-38 /премерих го на ръка,като го вдигнах/но уви просто и аз непознах.Нищо,пак ще почерпя

То се вижда кой - Марко Поло! 30 +- 10%
Моят резултат 36 кг беше завишен при интерполирането, поради това, че първоначално обявената дължина беше по-голяма
Моят резултат 36 кг беше завишен при интерполирането, поради това, че първоначално обявената дължина беше по-голяма

-
- фен клуб-скобар
Марко е най-близо.
Но аз предлагам за да е честно следното.
Такива отговори ,като : плюс, минус ,около, да не се зачитат.
При това положение най- близо е Трънския.
Сега ,като прегледох пак видах ,че момчето от Провадия е казал 30 кг.
Щом доближава 32 ,значи той е най близо.
Но аз предлагам за да е честно следното.
Такива отговори ,като : плюс, минус ,около, да не се зачитат.
При това положение най- близо е Трънския.
Сега ,като прегледох пак видах ,че момчето от Провадия е казал 30 кг.
Щом доближава 32 ,значи той е най близо.
Последно промяна от saksi на Нед Авг 31, 2008 8:35 am, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Така,няма по-близо до истината от Марко,дари и със плюсове и минуси.Марко 30+10%,Суордфиш закова 30,Асинито 26-30 на при него разликата е много голяма.Булито е дал 29+1.И така за Марко воблер а за другите бира,ракия или уиски
Честито !!! Марко,ще си получи воблера на срещата.Другите ако доидат също.Ето още нещо за което ще побъбрим и посмеем на срещата !!!

колега, как го извади, като незнаеше с какво е хванат....Krokibg написа:Днес извадих най-големия сом 165 от Езерово.А да видим сега майсторите,колко килограма му дават![]()
![]()
![]()

Кроки, по Дунав сома също е много дебел и къс за килограмите си. Аз го отдавам на многото калорична храна по дъното като миди, раци и всякакви други мръвки. Докато по язовира яде предимно риба и колкото и да е трябва да се движи, за да си я набавя. Интересно е какво ще кажат специалистите за прословутата формула на Милко, която очевидно в случая дава голяма грешка:Krokibg написа:...Също толкова дълга риба но 38кг извади Стальо и видимо бяха едни и същи но неговия си личи че беше малко по-дебел.Много ми е интересно,защото язовирните риби трябва да са по-тежки от речните котж си съпостави дължината им,но явно си има някаква закономернос.Язовирния просто си стои на едно място и няма мнага движение,докато речния постоянно се бори с течението и изразходва повече сили.Дали случайно мускулната маса на речните да е по-плътна или какво![]()
![]()
![]()
1.61*1.61*1.61*6=25 кг, 25+10% (грешка) = 27.5 кг, което е далече от 32 кг.
Поправете ме ако греша.
От Въча по-хубав няма.
-
- сериозен играч
Колега Ludia.Първо се чете всичко към дадена тема , и чак тогава ,ако нещо не ти е ясно ,се пита.Ludia написа:колега, как го извади, като незнаеше с какво е хванат....Krokibg написа:Днес извадих най-големия сом 165 от Езерово.А да видим сега майсторите,колко килограма му дават![]()
![]()
![]()
издърпа въжето за което беше вързан ли?
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!