Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Яка щука
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Яка щука
Абе колеги гледам и не вярвам. В новия брой на в-к "Рибар" най-отпреде е сниман един с бабата на всички щуки- 10кг. И то забележете хваната на езерото в Дружба. Евала на колегата. Бях чувал че там имало големи рибоци ама си мислех че е свързано с фолклора.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мдаа !
Чувал съм и аз много историй за там че има много големи щуки !
Вярно е даваха го по канал едно тос с 10кг щуката !
Ти пък чак бабата на щуките има щуки по 30-35 килограма толкова са вадени с въдица поне но не и в българия разбирасе !
Иначе по света като гледам мат хаяс като глидам дисавъри като гледам телевизията лов и риболов в момента има много предавания за риболов на щука вадят си 10 килограмовите щуки меододругото а ние тука при 10 кг щука дават по БНТ и на корица на списание
!
Чувал съм и аз много историй за там че има много големи щуки !
Вярно е даваха го по канал едно тос с 10кг щуката !
Ти пък чак бабата на щуките има щуки по 30-35 килограма толкова са вадени с въдица поне но не и в българия разбирасе !
Иначе по света като гледам мат хаяс като глидам дисавъри като гледам телевизията лов и риболов в момента има много предавания за риболов на щука вадят си 10 килограмовите щуки меододругото а ние тука при 10 кг щука дават по БНТ и на корица на списание

- barutchiata ©
- Администратор
- Щуката
- новобранец
- Обратна връзка:
Като се има в предвид състоянието на водоемите в БГ 10кг щука си е рекордkalkan4o написа: ...

Иначе и аз си плакна очите по телевизията

И аз ходя на Богров за щука и съм сигурен,че там има истински "баби"barutchiata написа:...
Там рекорда ми е малко над 2кг на големия гьол
А ти на кое казваш "дупките"?
Успех в риболова...
- pks
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес пак бях на Богоров. Колкото и да е чудно, при този вятър дори и хрема не можах да хвана. Тази година нямам записана нито една щука и направо ме хващат нервите. Какво става със зъбатите вещици?! Моля, споделете къде ги ловите. За дружба - браво на колегата, но с малко благородна завист и голямо любопитство - как се него го спохожда този късмет?
- barutchiata ©
- Администратор
-
- новобранец
- pks
- новобранец
- Обратна връзка:
На 3 и 4 ноември бях на старо корито на Янтра след Долна Оряховица.
Резултатът от към загубени блесни и воблери - плачевен
От към улов - също. Нито един хищник, но за сметка на това каракудки за стръв бая. На 5 - ти реших да врътна малко по Чепинци. още сутринта имаше един добър удар, но явно се откачи или ... . Към обяд пуснах по две плаващи въдици на каракудка от северната и южната страна.
На тези от южната се хванаха по една щука около, но под килограм. Като тръгнах да ги карам към живарника и братовчеда, който ловеше от брега, един колега който правеше втора обиколка заби хубава бяла риба. По негови думи 4 кг. , но според моя окомер около 2,5 кг. Братовчедът пък след какви ли не опити набарал хубав уклей на коричка хляб пробита със замбичка.
Резултатът от към загубени блесни и воблери - плачевен

На тези от южната се хванаха по една щука около, но под килограм. Като тръгнах да ги карам към живарника и братовчеда, който ловеше от брега, един колега който правеше втора обиколка заби хубава бяла риба. По негови думи 4 кг. , но според моя окомер около 2,5 кг. Братовчедът пък след какви ли не опити набарал хубав уклей на коричка хляб пробита със замбичка.
Predi ima6e mnogo 6tuka vyv vodoemite pod Dolna Oriahovica,no s vsiaka izminala godina vse pove4e namaliavat.Do predi niakolko godini kato hodeh tam ima6e pone po niakolko udyra,daje sym si trygval i s dosta prili4en ulov kato broiki,no tova mai 6te si ostane ve4e v minaloto.Tova liato 4uh e bila hvanata edna okolo 12kg i mai samo s tova 6te se zapomni tova liato.