Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Триумя се помогнете моля!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Триумя се помогнете моля!
Извинявам се за заглавието,но незнам как щях да събера трите язовира за които искам да попитам! Та конкретно искам да попитам кой от трите язовира- Кърджали, Ивайловград или Студен Кладенец ще ми препоръчате по това време на годината като се има в предвид че нашата компания сме предимно шаранджии.Дори се замислям и за Жребчево
.Планирали сме поне пет дневен излет на палатки та искаме хем да има риба хем сянка и красива природа!
Предварително благодаря за отговорите!

Много ги накъсвам... кордите!
Re: Триумя се помогнете моля!
Кога????kamen написа:Извинявам се за заглавието,но незнам как щях да събера трите язовира за които искам да попитам! Та конкретно искам да попитам кой от трите язовира- Кърджали, Ивайловград или Студен Кладенец ще ми препоръчате по това време на годината като се има в предвид че нашата компания сме предимно шаранджии.Дори се замислям и за Жребчево.Планирали сме поне пет дневен излет на палатки та искаме хем да има риба хем сянка и красива природа!
-
- разбира нещата
От 09.09.2008 та до когато откараме,но ной малко пет дена.
Аз мислех ,че по време на срещатаkamen написа:От 09.09.2008 та до когато откараме,но ной малко пет дена.

-
- разбира нещата
imitev72 написа:Аз мислех ,че по време на срещатаkamen написа:От 09.09.2008 та до когато откараме,но ной малко пет дена.
На срещата съм при вас на Жребчево все пак съм обещал на теб и още няколко човека тениски

Ако решите за Ивайловград , пиши каде сте та може и да се видим за по ракия . Само , че по мое последно инфо, шаран не пипа от нулата до цимбала(за по надолу към стената не знам).
Аз май пак ще пропусна срещата. А така ми се иска да дойда.
Поне с някой на Ивайловградския да се видим.
-
- разбира нещата
VGS написа:Ако решите за Ивайловград , пиши каде сте та може и да се видим за по ракия . Само , че по мое последно инфо, шаран не пипа от нулата до цимбала(за по надолу към стената не знам).
Няма проблеми ама май се очертава да ходим на Жребчево.