Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Спешно запитване!Ухапа ме змия
Модератор: dantho.mihov
Спешно запитване!Ухапа ме змия
Колеги,какви са симптомите от ухапване от ВОДНА змия ( предполагам,че такава ме захапа днес на Марица)?Подува ли се? Има ли болки при самото ухапване?Интересното е ,че се вижда само една лека драскотина, без зъбите.Захапа ме за големия пръст на крака ( бях с чехли ).Моля ако има някой компетентен да изкаже мнение.
TICA FAN
Re: Спешно запитване!Ухапа ме змия
Ами питам за симпомите,защото от тогава минаха 3-4 часа и нищо ми няма.Нито е подуто ,нито има болки,нито гадене или повръщане.Не съм много сигурен,дали не ми захапа чехлата или пръста,понеже следи от два зъба нямаше.
TICA FAN
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ухапването от водна змия не е опасно ,но все пак се консултирай с личния си лекар.
поне някоя инжекция против тетанус или други зарази да ти бият.
иначе най много да ти се зачерви малко около мястото на ухапването.
поне някоя инжекция против тетанус или други зарази да ти бият.
иначе най много да ти се зачерви малко около мястото на ухапването.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- сериозен играч
Сони,ни се коси бре пич
,единственния проблем който може да стане след подобно ухапване е ако се получи инфекция на самата рана!Иначе всичко си е ок.Ако има такава инфекция то видимо ще си проличи!

- fish slavi
- разбира нещата
Нищо и няма да ти има ако е" водна".Но всички змии плуватSONY написа:Ами питам за симпомите,защото от тогава минаха 3-4 часа и нищо ми няма

- kapsula
- вече хвърля и на тежко
Ако ти е писано да умреш от токов удар няма да се удавиш!!!
Едвали ще ти стане нещо.Водната змия има много ситни зъби(като на сто грамово костурче) съмнявам се дали е могла да пробие. Единственото за което можеш да се притесняваш евентуално е някаква алергична реакция ама за изминалото време трябваше да си я усетил. Наслука.
р.s. И да не вземеш да ходиш с гумени ботуши в тая жега

р.s. И да не вземеш да ходиш с гумени ботуши в тая жега

- borislav58
- сериозен играч
Колега SONY на ухапано от змия место се появяват 2 червени точици но ако е било некое водно змииче то зъбите немогад дасе отбележат стига да си видял че змията е водна .Но потърси лекар да ти бият инжекция против Тетенус . И Друго потърси некоя чужда КАКА да ти прибае .....
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- сериозен играч
SONY нема да се плашиш пич.В България няма змия, която да може да убие човек с отровата си .Ако до максимум 2часа не си усетил някакви симптоми ,като гадене или трудно дишане ,нема никакви ядове .Седай и си пии биричката и шич да не ти дреме.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
... и следващия път едни китайски кецове от пазара ще ти спестят много ядове...
спокойно си газиш с тях, а и са по удобни за провиране през тревите... че там ако те ухапе змия.... лощо!!!!!

спокойно си газиш с тях, а и са по удобни за провиране през тревите... че там ако те ухапе змия.... лощо!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Водната змия няма зъби,няма отрова.Принципно няма опасност,но все пак да не забравяме,че се храни и с мърша,та вероятността от инфекция не е невъзможна.Малко вероятно е,но едно ТАП-че нищо няма да ти навреди!
Ампулата Урбазон я подменям всеки месец в колата си!Оси,стършели,змии-знае ли човек кога му е реда!

Ампулата Урбазон я подменям всеки месец в колата си!Оси,стършели,змии-знае ли човек кога му е реда!

- fleetwood
- научил се да хвърля
Колега Sony,ако змята която те е ухапала има жълти петна от страни на главата като ушички ,то тя е водна и няма повод за притеснение,ако недай си боже е била отровна то до 30- 40 минути щеше да се разбере..Успех и наслука
CARPBG.COM
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
SONY,я утре провери дали е жива още змията.... 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Тук съм.Вече изминаха 5-6 часа и симптоми няма.Против тетанус ми биха съвсем скоро,когато ми се заби тройката от воблера в пръста.
Не можах да вида,точната украска на змията,понеже уеко се попритесних,че бая неочаквано си ме нападна и забега към водата ( мисля , че и от там дойде ).Брега беше стръмен,а змията ми се видя по скоро светла от колкото тъмна.Все пак успях да я забележа съвсем закратко
Две дупчици от зъби няма.Все пак занапред ще знам - вече по Марица само с ботуши или здрави кецове,както някой спомена 

TICA FAN
-
- ще става разбирач
нямаш кахъри . . нищо няма да и стане на змията
късмет работа . .
КИРО написа:SONY,я утре провери дали е жива още змията....

TICA FAN