Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Едни Привилегировани Люде..
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Re: Едни Привилегировани Люде..
За това ли паднало толкова нивото на реката
, бая жаден е бил

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Марко,много сте си лика прелика с г-н Делев.
Пасти да яде ?
,нещо сте го наплашили тоя чиляк ми се чини.

Пасти да яде ?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ам,те Софийските сметки не са,като Димитровградските!КИРО написа:..нещо сте го наплашили тоя чиляк ми се чини.

Браво пичове, хубав купон ,само аз Ви липсвам

- КИРО
- Обратна връзка:
Мите,да видиш варненските.............sapuna написа:Ам,те Софийските сметки не са,като Димитровградските!КИРО написа:..нещо сте го наплашили тоя чиляк ми се чини.

- GODzillata
[quote="Marco Polo"]Докладвам! Поне един от тях е жив, ама нещо не е съвсем добре... Яде торта!
[quote]
Хей, Маркони, добре че пусна тази снимка, че като ви гледах на общата, само ти и Неделчо нямахте тумбаци, та си помислих, че сте стояли на празни ясли.

Хей, Маркони, добре че пусна тази снимка, че като ви гледах на общата, само ти и Неделчо нямахте тумбаци, та си помислих, че сте стояли на празни ясли.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- фен клуб-скобар
Marco Polo написа:Абе обикновено се сещам да го гълтам за снимка, ама понякога забравям...GODzillata написа:... само ти и Неделчо нямахте тумбаци...![]()
![]()
![]()
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.

-
- учете се от него
Марко, приятелю не се кОси, нали знаеш - под голям камък, голяма риба се крие

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Срам ме е от мене си,цял ден немога да кача снимки
Първо искам да блогодоря на всички прили....,прере...абе на ОНИЯ те си знаят за жеста който направиха за мен да отменят срещата за петък и да направим един страхотен купон който ще помня дълго,не само аз но и Мимето и сина ми Иво.Те останаха очаровани от нашите збирки и добрите приятели които имам.Още с пристигането ми в София Деди ме посрещтна на цариградско и направо на купона.За вееселбата и емоциите не мога много да ви разказвам,те трябва да се почувстват и усетят на място.Искам да кажа на другите,че изобщо не посрамих провинцията,така се нашляпах,че после имаше
Ето и снимките които имам.

И жените не отстъпваха за доброто настроение

Ето как изглеждат ОНИЯ

Ама те кат са в компанията на шефот така е

Те това е представителя на фамилия Делеви и кандидат зетот на Чапката

Мммдаааа!!!
Нашите златни момичета които трябва да получат златни медали за търпение на половинките си

За тази снимка нямам коментар

Шефа що е тъй прималял
Деди да не му направи нещо бе
той седеше до тебе

И така е приключила арната вечер ама аз мноо мноо не помним,Ванката ме е завлякъл до тях и спомен от тази снимка нямам

На другия ден бях като минат от влак,едва се съживих със пет шест бири но писано ми било купона да продължи по единично.След обяд Барута ми звъна и се срещнахме на по биричка и сладка раздумка на едно барче,съжелявам,че нямам снимки от там защото фотото издаде батерийния багаж,след него почна един рожден ден на племеника но нещо не можех да гледам пиине
и за да ми дойде нов ищаф за
дофтаса и Марко.И с него му ударихме по едно/май беше торта
/абе убав град убави ора

И тъй съдбата без да искам ме завляка в центъра в едно кръчме,влизам аз вътре и кой да гледам,наш Божко,но г-н Делев не се злага веднага си поръча газирана вода
съдба кво да правиш.
На сутринтта ставаме с Чапито кукуряк и на разходка из центарот да види София един омагьосан провинционалист

Ето след тази снимка пак ми издадоха багажа батериите но апарата
Посетихме природонаучния музей и две черкви.Божко ме заведе при един поп да се моли за моя карък,сега фнимавайте вече като се връщам от риба кви кадри ще гледате
Ето така минаха три незабравими дни за които пак искам да Ви благодаря,най вече на Деди и Чапара,че приютиха един нехранимайко у дома си.

Първо искам да блогодоря на всички прили....,прере...абе на ОНИЯ те си знаят за жеста който направиха за мен да отменят срещата за петък и да направим един страхотен купон който ще помня дълго,не само аз но и Мимето и сина ми Иво.Те останаха очаровани от нашите збирки и добрите приятели които имам.Още с пристигането ми в София Деди ме посрещтна на цариградско и направо на купона.За вееселбата и емоциите не мога много да ви разказвам,те трябва да се почувстват и усетят на място.Искам да кажа на другите,че изобщо не посрамих провинцията,така се нашляпах,че после имаше

Ето и снимките които имам.

И жените не отстъпваха за доброто настроение

Ето как изглеждат ОНИЯ

Ама те кат са в компанията на шефот така е

Те това е представителя на фамилия Делеви и кандидат зетот на Чапката

Мммдаааа!!!
Нашите златни момичета които трябва да получат златни медали за търпение на половинките си

За тази снимка нямам коментар

Шефа що е тъй прималял

И така е приключила арната вечер ама аз мноо мноо не помним,Ванката ме е завлякъл до тях и спомен от тази снимка нямам

На другия ден бях като минат от влак,едва се съживих със пет шест бири но писано ми било купона да продължи по единично.След обяд Барута ми звъна и се срещнахме на по биричка и сладка раздумка на едно барче,съжелявам,че нямам снимки от там защото фотото издаде батерийния багаж,след него почна един рожден ден на племеника но нещо не можех да гледам пиине

И тъй съдбата без да искам ме завляка в центъра в едно кръчме,влизам аз вътре и кой да гледам,наш Божко,но г-н Делев не се злага веднага си поръча газирана вода

На сутринтта ставаме с Чапито кукуряк и на разходка из центарот да види София един омагьосан провинционалист

Ето след тази снимка пак ми издадоха багажа батериите но апарата

Ето така минаха три незабравими дни за които пак искам да Ви благодаря,най вече на Деди и Чапара,че приютиха един нехранимайко у дома си.

Абе, друго си е да си прили...., прере...абе от "ОНИЯ"!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ей това "ОНИЯ" сте голема работа..

- КИРО
- Обратна връзка:
Амчи тъй,амчи как.Аааа деееее.Те са ТЕ.gogo45sharana написа:Ей това "ОНИЯ" сте голема работа..

-
Супер купон,със супер колеги

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Знаете ли за какво си помечтах? За онзи бъдещ купон, когато цялото заведение ще е заето от нас, нашите "упорстващи" в живота и тези дето идват след нас и са по стъпките ни! Отначало е била част от една маса. Сега са две с допълнителни столове, утре ще е цялото крило. Като гледам не само на мен ми е хубаво, да сме поне един път в месеца заедно.Ей не съм си представял, че толкова неща можем да разнищим за толкова кратко време! Не съм желал да изглеждам достолепен, нито да съм привилигирован! Просто ми е кеф да съм един от вас и да съм с вас!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!