Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Цонево
Модератор: Кърцата
Re: Цонево
Благодаря колега, жив и здрав.pluv4o написа:Минаваш бариерата ислед 400-500м има черен път вляво,който се спуска до язовира(на самата отбивка има камара от камъни със синкав цжят).Пътчето е що годе добро,но на две места прави почти обратен завой ина едното са нужни 2-3 маневри.Мястото е идеално както за пикник(има сенчести места)така и за риболов(има и плиткач и дълбоки участъци).Приятен и успешен риболов на отиващите там(ине само на тяхnas написа:Колеги имам следното питане, след първия мост от страна на с. Аспарухово има ли от лявата страна път по който мога да сляза с колата до язовира. Мисля да отида там за преспиване и се сещам, че там имаше удобни палаткови места.)

- каридата
- учете се от него
A кой я дига тая бариера?Минаваш бариерата
Интересува ме този път черен ли е или някакъв друг.Защото имам намерение да се пробвам да стигна го козя река.Дали ще е възможно с лека кола.Ако някой има идея да сподели.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

Колеги нещо ново за язовира да знаете.Чух че сулката се е раздвижила и вечер си дава довлно.Интересува ме платиката как е.
Колега знаеш, че ден с ден не си приличат, но според мен платиката ще си дава до като не се застуди драстично, стига да знаеш как ще я хващаш
. А за сулката това е добра новина, за кой район по точно ти инфото?

- GE6_HUNT
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте колеги,
Утре отпрашвам към Дългопол да поспретнем малко къщата на баба....
Ще си взема спинарките и с колеги от Цонево ще влезнем да потролим малко ...до срядата....
Какви модели воблери можете да ми препоръчате за този язовир
Нещо което е дало резултат на този язиовир за бяла или
... сом
.....
За първи път ще тролим там......
Много ще се радвам, ако споделите конкретни модели на които да пробвам....
За сега съм се ориентирам да взема модели на Салмо- защото съм чел за тях най-положителни отзиви.
Благодаря ви предварително,
Поздрави!
П.С. Задължително ще пиша после какво с станало, дори и да се капотирам.
Утре отпрашвам към Дългопол да поспретнем малко къщата на баба....
Ще си взема спинарките и с колеги от Цонево ще влезнем да потролим малко ...до срядата....
Какви модели воблери можете да ми препоръчате за този язовир

Нещо което е дало резултат на този язиовир за бяла или

За първи път ще тролим там......
Много ще се радвам, ако споделите конкретни модели на които да пробвам....
За сега съм се ориентирам да взема модели на Салмо- защото съм чел за тях най-положителни отзиви.
Благодаря ви предварително,
Поздрави!
П.С. Задължително ще пиша после какво с станало, дори и да се капотирам.
Едни приятели ходиха на залива вляво от село Аспарухово.Там са хванали няколко добри сулки като едната е била към 2.5 кг.Само вечер.Платиката е вървяла на фидер добре.Имам си фидер обаче според мен няма по голяма тръпка от това да си я скубя на дирктния 

- GE6_HUNT
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Накупих Strike-pro и Salmo да допълня колекцията с малко по-така дълбокогазещи и габаритни Злоблери....
Избора във Търново не е особено голям.....
Ще пробвам и ще пиша после какво е станало, а тази вечер ще чета вашите мнения по темата.
Айде, че ракийката се стопли....
Избора във Търново не е особено голям.....

Ще пробвам и ще пиша после какво е станало, а тази вечер ще чета вашите мнения по темата.
Айде, че ракийката се стопли....
- каридата
- учете се от него
Поддочувам че някаква бургаска група ще атакува Яз.Цонево
.пожелавам им успех в начинанито. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Ахам... в момента тече трескава подготовка. Румци тренира на Прометкаридата написа:Поддочувам че някаква бургаска група ще атакува Яз.Цонево.пожелавам им успех в начинанито.

Ти батка няма ли да дойдеш?
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- каридата
- учете се от него
Тва за локито ме искефи.Не съм рещил оше,чуда се/.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Много се е зачел явно...очаквам ефектно включванекаридата написа:Тва за локито ме искефи.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Значи много тегав риболов се получи вчера. Дали от лекото захлаждане на времето, дали от студения вятър който ни посрещна на Чудните скали ... дали от мрежарите, които там си действат безнаказано
... риболова беше много слаб.
До обяд почти нищо, като сутринта поне час и нещо си търсихме место с подходяща дълбочина и на завет от вятъра. Бяхме в ляво преди Чудните скали идвайки от Айтос там където са табелите за начало и край на Бургаска и Варненска област.
Моята тактика за отсяване на червеноперките от платиките (понеже са по - борбени а платиките излизат като парцали) се провали напълно. Най резултатен се оказа фидера (отново). Следобяд на него си даваше регулярно половинкилограмови платики на 30 метра навътре. Колегите на ваглерите ловяха предимно дребни бабушки (а захранваха и търсеха платики
). Локито на щеката също ловеше, но риболова беше много труден. Чак след 17 часа имаше някакво активизиране на рибата, но ние вече се прготвяхме да си ходим. Ако колегите имат някоя снимка може да я постнат. 
Най слабия ми риболов на Цонево до сега. Ами това е от мен

До обяд почти нищо, като сутринта поне час и нещо си търсихме место с подходяща дълбочина и на завет от вятъра. Бяхме в ляво преди Чудните скали идвайки от Айтос там където са табелите за начало и край на Бургаска и Варненска област.
Моята тактика за отсяване на червеноперките от платиките (понеже са по - борбени а платиките излизат като парцали) се провали напълно. Най резултатен се оказа фидера (отново). Следобяд на него си даваше регулярно половинкилограмови платики на 30 метра навътре. Колегите на ваглерите ловяха предимно дребни бабушки (а захранваха и търсеха платики

Умберто Еко
Умберто Еко
На теб бил най-слабия риболов,а аз какво да кажа? Не ми се пише за вчерашния излет, но ще пусна малко снимки поне(ами то освен снимки друго не правехStront написа: Локито на щеката също ловеше, но риболова беше много труден. Чак след 17 часа имаше някакво активизиране на рибата, но ние вече се прготвяхме да си ходим. Ако колегите имат някоя снимка може да я постнат.

Тая беше една от най-дребните платки, ама понеже ми беше първа за излета, я увековечихме със снимкаrumci написа:![]()

Умберто Еко
Умберто Еко
- каридата
- учете се от него
Абе фидера си е фидер.Жалко за слабия риболов.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm: