Безкраен празник II

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Безкраен празник II

Мнение от bkd »

По Доцентски суперски риболов :!: :wink:
По тошово време това ми беше любимата дестинация-Ръждавица при втичалото на Драговищица :!: Там имаше помпена станция ,която правеше огромен вир ,който държеше всякаква речна и язовирна риба.За каракудата изобщо не се учудвай ,даже тази не е от голямите/вадят се и килограмови/.Има разкошен див шаран, мой приятел извади и два толостолопа от по 5 кг.
Но за жалост всичко това е история ,защото демократично "освободените" българи обраха и разбиха помпената станция :evil: А за да е още "по-красива"днешната картинка,знойна група "концесионери " златари разбиха/взривиха/ цялото корито на реката след Ръждавица ,почти до моста над Струма за Кюстендил :evil: :oops:
ЕТО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА КРАКАТ МИ НЕ Е СТЪПВАЛ ТАМ, МОЖЕ БИ ОТ 10 ГОДИНИ :cry: :|

Дай БОЖЕ повече такива обнадеждаващи репортажи от този сектор на Струма-ЛЮБИМАТА МИ РЕКА
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Колега Доцент що да ти кажем аз ти си го написал ного убаво ,евала ти.У тоя вир каде си ловил срещу големата скала има ного риби ,обаче през летото с къпат ного децата ,гмуркат се ловат ги с вилици и е наплашена рибата .Аз не съм ходил от една година сигорно . обезриби се реката по тоя край ,ние да не сме улави та да одиме от благоев град надолу.колегата bkd го е описал ного точно .Там на помпената беше приказка местото ,сега пролета ходих затлачено е и е дълбоко 1 метър , а беше над 2 метра .с две думи преебаха я реката по нашия край.А каракудите са от лобош ,нема от каде да са.
борислав енчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от борислав енчев »

Е те тва е командировка :smt023
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Колеги,доколкото зная,Траклянска,Драговищица и тази при Четирци Реки са забранени целогодишно.Друг път,кото решите да ходите по тях се поинтересувайте,зада няма неприятни изненади.Че са забранени ми каза горския на гр.Земен,но колко е верно....
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Супер,Доценте!Все повече такива приказки да има!Красота! :wink:
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”