Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Безкраен празник II
Re: Безкраен празник II
По Доцентски суперски риболов
По тошово време това ми беше любимата дестинация-Ръждавица при втичалото на Драговищица
Там имаше помпена станция ,която правеше огромен вир ,който държеше всякаква речна и язовирна риба.За каракудата изобщо не се учудвай ,даже тази не е от голямите/вадят се и килограмови/.Има разкошен див шаран, мой приятел извади и два толостолопа от по 5 кг.
Но за жалост всичко това е история ,защото демократично "освободените" българи обраха и разбиха помпената станция
А за да е още "по-красива"днешната картинка,знойна група "концесионери " златари разбиха/взривиха/ цялото корито на реката след Ръждавица ,почти до моста над Струма за Кюстендил
ЕТО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА КРАКАТ МИ НЕ Е СТЪПВАЛ ТАМ, МОЖЕ БИ ОТ 10 ГОДИНИ
Дай БОЖЕ повече такива обнадеждаващи репортажи от този сектор на Струма-ЛЮБИМАТА МИ РЕКА

По тошово време това ми беше любимата дестинация-Ръждавица при втичалото на Драговищица

Но за жалост всичко това е история ,защото демократично "освободените" българи обраха и разбиха помпената станция

ЕТО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА КРАКАТ МИ НЕ Е СТЪПВАЛ ТАМ, МОЖЕ БИ ОТ 10 ГОДИНИ

Дай БОЖЕ повече такива обнадеждаващи репортажи от този сектор на Струма-ЛЮБИМАТА МИ РЕКА
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- сериозен играч
Колега Доцент що да ти кажем аз ти си го написал ного убаво ,евала ти.У тоя вир каде си ловил срещу големата скала има ного риби ,обаче през летото с къпат ного децата ,гмуркат се ловат ги с вилици и е наплашена рибата .Аз не съм ходил от една година сигорно . обезриби се реката по тоя край ,ние да не сме улави та да одиме от благоев град надолу.колегата bkd го е описал ного точно .Там на помпената беше приказка местото ,сега пролета ходих затлачено е и е дълбоко 1 метър , а беше над 2 метра .с две думи преебаха я реката по нашия край.А каракудите са от лобош ,нема от каде да са.
-
- ще става разбирач
- Бисо
- сериозен играч
Колеги,доколкото зная,Траклянска,Драговищица и тази при Четирци Реки са забранени целогодишно.Друг път,кото решите да ходите по тях се поинтересувайте,зада няма неприятни изненади.Че са забранени ми каза горския на гр.Земен,но колко е верно....
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.