Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Церова Кория 30-31.08.2008 г.
яз.Церова Кория 30-31.08.2008 г.
В петък тръгнахме с жената да прибираме децата от "Бабин дом", но с въдиците.
Минах през язовира да го видя и разбера какви са условията. Собственика беше там и уточнихме всичко относно съботният ми риболов с преспиване = 30 лв. Петък вечер уважих дядото на ракия и в събота в 6,30 бях на язовира.Застанах на място до стената по съвет на бат Марин /собственика/, където други рибари около мен не могат да застанат, тъй като от дясно ми е стената, а от ляво си бяха хвърлили въдиците той и пазача му Митко.

Разпънах сергията и подхраних на мача.Не след дълго се започна ловене на шаранчета от 0,800 кг. до 1,200 кг.От обяд до към 17.00 ч. = 12 бр.

Междувременно на дънните от същият вид 8 бр. на топчета риба и скопекс.И като захладня времето удари този шарко 5,500 кг.

Учакванията ми бяха добрите удари да зачестят, но имах само малки топчета 18 мм и дори на 2 бр. по 18мм продължаваха да излизат шаранчета около килото.Но сутринта на разсъмване ми удари този 6 килограмовия.

И така към 11,00 ч в неделя приключих риболова с два добри шарана и над 30 бр. около 1 кг. и супер отношение от страна на Бат Марин и Митко.
На язовира има WC и се продава студена биричка, скара, безалкохолно и т.н.От страната където е разрешен риболова има добри орехови сенки, а там където няма дървета има големи чадъри.Аз лично съм много доволен от престоя си на язовира и със сигурност ще има и други излети там.

Разпънах сергията и подхраних на мача.Не след дълго се започна ловене на шаранчета от 0,800 кг. до 1,200 кг.От обяд до към 17.00 ч. = 12 бр.

Междувременно на дънните от същият вид 8 бр. на топчета риба и скопекс.И като захладня времето удари този шарко 5,500 кг.

Учакванията ми бяха добрите удари да зачестят, но имах само малки топчета 18 мм и дори на 2 бр. по 18мм продължаваха да излизат шаранчета около килото.Но сутринта на разсъмване ми удари този 6 килограмовия.

И така към 11,00 ч в неделя приключих риболова с два добри шарана и над 30 бр. около 1 кг. и супер отношение от страна на Бат Марин и Митко.
На язовира има WC и се продава студена биричка, скара, безалкохолно и т.н.От страната където е разрешен риболова има добри орехови сенки, а там където няма дървета има големи чадъри.Аз лично съм много доволен от престоя си на язовира и със сигурност ще има и други излети там.

-
- фен клуб-скобар
Re: яз.Церова Кория 30-31.08.2008 г.
Браво колега.Добре си си изкарал и много добър улов.
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

-
- фен клуб-скобар
Браво Хари големи рибки си набарал
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво,хубави са. И пак ли си гипсиран? 

-
- ще става разбирач
Браво страхотно си изкарал а и риба си хванал
,при това и доста едра
,браво

drebens написа:Браво,хубави са. И пак ли си гипсиран?
Преди 10 дена си прерязах сухожилието на малкият пръст на лявата ръка.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Екстра почивка Хари,страшен улов 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- и господ не е толокова добър
Някой ден да ме закараш и мене на това водоемче
За излета още веднъж браво 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Реши кога и ми звънни 30 мин. преди тръгването.snegk написа:Някой ден да ме закараш и мене на това водоемчеЗа излета още веднъж браво
-
- и господ не е толокова добър
Ще я мислим на срещатаHARRY77 написа:Реши кога и ми звънни 30 мин. преди тръгването.snegk написа:Някой ден да ме закараш и мене на това водоемчеЗа излета още веднъж браво

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Проблема е че преди да беше определена датата на НС-4, вече бях направил резервация на Кастел от 19-22.09.2008 г.snegk написа:Ще я мислим на срещатаHARRY77 написа:Реши кога и ми звънни 30 мин. преди тръгването.snegk написа:Някой ден да ме закараш и мене на това водоемчеЗа излета още веднъж браво