Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Има ли във Варна добри места за риболов за добри риби?
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Има ли във Варна добри места за риболов за добри риби?
Някой може ли да ми каже дали има:добри места за риболов за добри риби? 

Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Почти само на Николаевка.Таксата е 10 лв за 5 въдици.Ходих 2 пъти и на Круша ама не ми харесаха тия язовирчета.Поне аз като бях излизаха само шаранчета дето бяха под или около кило.Амурчетата са долу-горе със същите размери.Готин язовир е и Тутраканци,малко над Провадия,но скоро там не съм ходил.Излизат хубави шарани обаче с тия дъждове не смея да отида до там,много черен път има 

-
- ще става разбирач
На Николаевка има амур,шаран,толстолоб,таранка червеноперка.За мое огромно учудване тази година удрят толстолоби на пружина с качамак.Имам 9 изкарани.За моите стандарти рибите са огромни 5-7кг.Амурите са по 2-3.За шарана си прав-тази година пак излиза слабо.Тутраканци се намира над Провадия-като излизаш от града има един дълъг мост,който минава над завода за олио.Караш по моста,след като свърши караш по един баир.След като го изкачиш вляво има една отбивка която води до селото.Там вече трябва да питаш че с моите обяснения само ще те объркам.Таксата и там е 10лв за 3 въдици.Пак има шаран,амур,толстолоб и малко бяла риба.Задължително направи една плувка на царевица.Като захраниш с млечна шарана удря добре.Язовира е чист и рибата вкусна
Наслука!

Наслука!

-
- новобранец
az znam kade e tutrakanci
znaci vlizate v bgmaps.com tam ima vsicko za bg gradove i dr.
Само Левски!!!кога нема риба и рака е риба.а кога и риба и раци няма има в магазина