Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Мещица
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
яз. Мещица
Здравейте колеги, утре ще ходя да си топна новият фидер там, но не знам какво да очаквам. Казаха ми че давало бабушка и хубав уклей (него с директния). Каква стръв да приготвя, взел съм захранки и бели червей, ще купя и царевичка. Какви други риби има там и на каква стръв да ги търся? Мерси предварително, после ще докладвам 

-
- разбира нещата
Re: яз. Мещица
имало(и има) големи кленове , а там съм хващал шаранчета ...има си всичко като на язовир
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- научил се да хвърля
Мои приятели вчера се върнаха от там.Хванали са 3 каракуди и 4-5 костура.Водата е спаднала с 10тина метра от пролетта насам.Общо взето положението е било кофти там.

-
- разбира нещата
XOLERA написа:Мои приятели вчера се върнаха от там.Хванали са 3 каракуди и 4-5 костура.Водата е спаднала с 10тина метра от пролетта насам.Общо взето положението е било кофти там.
![]()
![]()
Когато ходиш на непознат язовир ...е така .

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
събота бях там.
добър оклей на плувка, охранени каракуди на царевица (мяташ в дълбокото на средата на язовира), на блесна няколко дребни костура.
добър оклей на плувка, охранени каракуди на царевица (мяташ в дълбокото на средата на язовира), на блесна няколко дребни костура.
-
- разбира нещата
stan4o написа:събота бях там.
Eто който го може ....го може

Факт !
-
- научил се да хвърля
Резултатът е много хубав уклей на плувка, в добри количества. На фидера хванах един хубав костур, няколко по дребни един клен и слънчаци, това на бял. На царевица нищо не ми клъвна, имаше един човек дето хвана 5-6 едри риби за целия ден другите само клечаха. Времето беше много ветровито и може би това допринесе за не толкова успешният излез. Поне уклей ще има за мезе 

Колега, какви са условията на Мещица? Чух, че за момента не е арендован?
-
- научил се да хвърля
Не е арендован, то път свестен няма дотам, един черен с много дупки. Ма то сега няма хора пък ако го арендоват не знам.
Мерси много за инфото колега!