Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Filstar vs Respect
Модератор: Paublo_Eskobar
- maver13
- вече хвърля и на тежко
Re: Filstar vs Respect
Така, такааааа. Айде и аз да се из...кам на темата
Много е просто - евтините захранки имат по 2-3 компонента и евтин ароматизатор, респективно се постига крайна цена от 2-3 лева на пакет. Скъпите захранки често се състоят от над 7-8 а някои и над 10 компонента - цената вече е двойна и нагоре.
Сами си отговорете на въпроса как работят едните и другите! Аз лично ловя с БГ захранки когато ми трябва голямо количество и уекинко подобрявам с некои хитринки....
Когато се очаква труден риболов и много народ на едно място, захранката е само една - SENSAS
ПП. По темата - Филстара го развалиха определено. Респекта за шаран не съм го пробвал, другите от гамата работят добре и на този етап са по добри. Дано само качеството си остане същото и гамата да се обогатява.

Сами си отговорете на въпроса как работят едните и другите! Аз лично ловя с БГ захранки когато ми трябва голямо количество и уекинко подобрявам с некои хитринки....

ПП. По темата - Филстара го развалиха определено. Респекта за шаран не съм го пробвал, другите от гамата работят добре и на този етап са по добри. Дано само качеството си остане същото и гамата да се обогатява.
aide nasluka
за мен Респект е по добра 

-
- разбира нещата
Имам малък опит с тези захранки,но от Респекта съм останал с по-добри впечатления. 

- flyester
- разбира нещата
И аз съм на същото мнение за респекта по ми харесва от Filstar на филстар съм хващал единствено само каракуди и някое друго шаранче.
Ползвам Респект и много рядко Филстар