Хубави места на яз.Доспат

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

cfk
новобранец
новобранец

Хубави места на яз.Доспат

Мнение от cfk »

Здравейте, колеги!Моля за съвет, през почивните мисля да се разходя до яз.Доспат, до сега не съм ходил там и не знам къде са местата. Ще пробвам на спининг и дъно, така че ще търся чисто и не много плитко дъно ако има и къде да разпъна палатката ще е супер :D Благодаря!
cfk
новобранец
новобранец

Re: Хубави места на яз.Доспат

Мнение от cfk »

Мерси за инфото, красиво изглежда 8)
cfk
новобранец
новобранец

Мнение от cfk »

Ок, друго е като знам къде да отида :D Обаче преди малко четох че пътя Пещера - Батак бил затворен и се обикаляло по много лош и натоварен маршрут, така че може би ще оставя ходенето за по-удобен момнт когато е пусната отсечката :roll:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Колега ,ако чакаш да се отвори пътя скоро :D :D
ЕДИН СЕРИОЗЕН РИБАР ,НЕ СЕ ПЛАШИ ОТ ЕДНА ОБИКОЛКА 10КМ В ПОВЕЧЕ.
Пътя не е лош ,нито натоварен.
cfk
новобранец
новобранец

Мнение от cfk »

Съгласен съм че истинският рибар страх няма, като изключим пътищата :lol: Ще ми натовари пътуването поне с по един час отгоре във всяка посока, нищо не пречи да изчакам седмица две, тъкмо ще дойде сезонът на хищниците 8)
Аватар
pe6ev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pe6ev »

Колега аз се прибрах преди 2 седмици от Доспат по пътя Батак-Пещера.Пътя по принцип е затворен ,но в събота и неделя явно не работят и по него минават коли.има лош участък около 5км ,като това са основно кръпки на пътя иначе става за минаване.какво е състоянието към момента нз
cfk
новобранец
новобранец

Мнение от cfk »

Мерси за инфото,може и да се пробвам тази седмица :D При всички положения ще дам отзиви като се върна 8)
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Извинявай, че чак сега ти видях въпроса, но Чапито те е усведомил горе-долу, но за всеки случай прегледай това:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=16616
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=16622

И двамата бяхме там почти по едно и също време, но от тогава много неща са се променили, предполагам, но все пак е инфо! Успех и да пишеш! :D
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
as99
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от as99 »

Здрасти колеги , аз и баща ми се върнахме преди 1 седмица от яз.Доспат.Бяхме за 5-6 дни,но въпреки това риболова не беше много добър(хич даже ама за това малко по-късно :lol: :oops: ).Отиваме първия ден малко под хотела ни с надежда за добро темпо и поне малко риба(без претенций може и каракуда :D ).Разпъваме такъмите и започваме(не не да вадиме риба а да замятаме :) ).Бяхме си взели предварително царевица и хляб за тесто.Мятахме мятахме абсолютно нищо не пипна :oops: .На следващия ден опитахме малко по на дясно след понтона за лодките ,но и там със същия успех.На 3 ден решихме да се преместиме и решихме да е някаде покрай пътя.Избрахме си място но вече се бяхме заредили и с захранка,червеи и жито.Разпънахме такъмите и като се започна в едно темпо(не не риба а да изреждаме всички налични примамки) :lol: .А ги виждахме как подскачат над водата не много големи а понякога и бая парчета :axe: .Сменяхме монтажа на няколко пъти ( ама беше все тая) с изключение на една каракуда над вечер нищо.На последния ден от почивката пак продължихме с вихреното темпо :lol: .Този път пробвах и на воблер ама съвсем нищо.И не мога да си обясня апатията на рибата към примамките.Както вече казах пробвах и на дъно и на плувка и на воблер.Успех и наслука от мен.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”