Чепинци-Платики и Баби !

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Чепинци-Платики и Баби !

Мнение от Paublo_Eskobar »

Днес реших да ходя за риба по софийските баластриери и като първа дестинация си заплюх да е малкия гьол на Негован където след 3 часово дебнене и надлъгване с рибата хванах само едно кустурле :) .Следваща спирка Чепинци.Останових се точно до онова нещо където копае в средата на баластриерата.Опъване на чадъри,захранки,столове и заседнах да чакам.Не след дълго първата платика се хвана,последваха още 3 броки и изведнъж изчезнаха и почнаха да кълвят само червеноперки(Баби) незнайно защо?.Не си нося живарник с мен и нямаше как да снимам целият улов,но успях да щракна 2 снимчици заради инфото и репортажчето.

Изображение

Изображение

Малко съм ръбест дано не изплаша някой :lol: !
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Авг 24, 2008 5:52 am, променено общо 2 пъти.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
saksi
фен клуб-скобар

Re: Чепинци-Платики и Баби !

Мнение от saksi »

Браво Цецо.
Аз за тия платики бих път до Искъра ,а те били тука.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

:smt023 :smt023 Евала Цецо!Знаех си аз,че ще запишеш успешен.Благородна завист за платиките :wink: :)
TICA FAN
6ef4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6ef4eto »

Браво колега. Бабите едри ли бяха? :smt023
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

6ef4eto написа:Бабите едри ли бяха? :smt023
Не бяха едри с изключение на една която помислих в началото за платика,защото перките й бяха много светли!
Алберт Айнщайн
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bob Nudd »

Браво, добре си се справил!
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Браво,браво за излета :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Re: Чепинци-Платики и Баби ! + Шарко

Мнение от pacho69 »

Четох темата, и понеже нямаше как да отскоча до Тунджата, реших днес да ида с жената. Наместихме се точно срешу първите понтони дето вадят баластра - от страна на Чепинци. Колегите наоколо не споделяха кой знае какви резултати, но на гьола е по-добре отколкото в къщи. Та разпънахме такъма - едно дъно на пружина с 2 куки отгоре и отдоле на пружината, и две плувки - торен едната другата бял. Захранка на Филстар за платика + омесих вътре царевица и жито. след около половин час почна да чука (нейде около 12.30 - 13.00). Иде жената към мене с въдицата и се хили, това което се беше закачило определено ме изненада - гол голеничък Шарко, вярно маломерен, но щом малки има , значи и големи трябва да се навъртат. И тъкмо почнах да си фантазирам кви шарковци може да изкочат... Не изкочиха те ами една, после още една Тумба цигани, които безцеремонно почнаха да се къпят около плувките... Както и да е преместихме се по-надолу - там няколко сносни костура (нямам снимки за съжаление), които в момента цвърчат в тигана.За протокола ще отбележа, шаркото беше пуснат на свобода...
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: Чепинци-Платики и Баби ! + Шарко

pacho69 написа:Определено ме изненада - гол голеничък Шаркошаркото
Значи наистина е имало зарибяване с шаранчета по баластриерите!Аз не успях да хвана някое шаранче,но там има отлично условия за развитие на мушмороците!Само тея цигани дето се къпят там да не си нахранят чаветата с тях :evil: .Иначе добре сте се предтавили :smt023

Аз за протокола ще добавя,че ползвах за захранка мляно кюспе,бисквитени галета,галета ванилия и малко течен аромат ловях на бял червей.Дълбочината беше малко стряскаща около 6 метра и се иска лежане на дъното. Рибата взима много капризно и почти незабележимо при всяко помръдване на плувката правех пробна засечка и имаше резултат.
Алберт Айнщайн
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

И ти ли хвана платика бЪ :lol: :lol: :lol: айде честито и браво за излета :D
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
amadeos
новобранец
новобранец

Мнение от amadeos »

Здрадти на всички..

И аз пробвах гйолчетата покрай Чепинци и Негован и се зарекох повече да не стъпя там.. Не защото не хванахме с брат ми... напротив от тия малките шаранчета мисля че 15 бройки направихме но даже не ги вадихме от водата а ги откачахме и пускахме веднага. А какво ме подразни, за да се зарека че няма да ходя там повече. На 1-во място наистина имаше някакви плувци, които определено искаха да се хванат на някой дънна, но това го преживях.. Самоче до нас се настаниха семейство (Простакови) мъж с жена си и две деца момче и момиче на не повече от 10-11 години и 1 малко бебенце.. Бебето не спря да плачи но и това не ми пречише да си плачи.. Обаче когато големия простак почна през 2 мин да псува пред децата по най каруцарския възможен начин почна да ми става напрегнато малко .. Чашата преля когато и той започна да хваща от малките шаранчета. Пробвах да му обясня като на човек че тези шаранчета трябва да се пускат предложих му даже антибиотик да му дам за разкървените ,но той си знаеше само своето просташко съзнание. На третото шаранче което хвана предложих на брат ми да се махаме от там тъй като нервите ми неиздържаха и щях да го изкъпя простака ,но не ми се правеше пред жена му и децата. Реших че ще ходя вече само на места където е трудно достъпно за семейства и забравям риболова събота и неделя.

П.С. Кога Бъгарина риболовец ще се научи че ако той не пази природата няма кой др. и че в един мом ще трябва да си запазваме място на частни водоеми и ще плащаме луди пари, за да ловим риба...
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

amadeos, ето това поведение на много от балъците - ПРОСТАЦИ винаги ме е вадило извън нерви. Неведнъж съм виждал как 100-тина грамови шаранчета се прибират с мотива, че припържени били много вкусни... ходи му обяснявай на такъв кухар или па му наливай мозък у празната тиква!
Та, много добре си го казал - докато НИЕ не се научим да си пазим природата (включително и промяна на самосъзнанието), само частните водоеми ще са спасението... Ехххх.... колко диваци се ловяха на времето.... ей така просто на торен... уви...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
fleetwood
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fleetwood »

Евала за излета
CARPBG.COM
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”