Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Една позитивна утрин
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Една позитивна утрин
Здравейте,в четвъртък ми превъртя шайбата..щото вече ми дойде ташкън от доста нощни смени и предвид че 2 седмици не бях стъпвал на гьол,взех следното решение....В събота товаря и не ме интересува кой сват кой на булката брат,поемам към един нов за мене водоем.Там имах 1 излет който ми донесе тежкото капо но пък спечелих доста информация като цяло за вида на водоема,неговите специфични особености,видовете риба и печелившите методи.Там се запознах с един страхотен колега Цецо който не спести нито думичка от това което беше в главата му за язовира....там шараните са огромни,има по 6,7,10 а най големия е 17 кг. който вече е моята химера...няма да спомена за язовира от съображения,защото рибата не се заплаща и най вероятно ще има поразии.Разтоварихме в събота по обяд надухме лодката,вятъра беше невероятно силен при което лодката за секунди беше от средата на язовира в другия край.Разпъването беше като 10 километров маратон през зимата...Захранихме с 2-3 кг варена царевица и пелети и на масата.Вечерта имахме само един удар,но нереализиран.На сутринта времето беше чудесно и към 6 и 20 не закъсня и чаканото поемане на аванса...сърцата ни трепереха в тъмнината но след 15 минутна борба една 6-ка диваче полегна в в кепа.Това беше най хубавата утрин от доста дни насам...имаше и няколко кефала които лакомо налапваха косъма..Красавеца е в язовира и вероятно щастливо плува,дано се успокой скоро че тази неделя ще го погна пак...а може и батя му 17 килограмовия 

Последно промяна от Боката на Сря Май 20, 2009 6:46 pm, променено общо 5 пъти.
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Една позитивна утрин
Браво , браво 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Бравус,много чист тоя язовир се вижда на снимките,евала за шестицата,аз ако бях го хванал щях да кажа къде е

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Nedeltcho Delev"Бравус,много чист тоя язовир се вижда на снимките,евала за шестицата,аз ако бях го хванал щях да кажа къде е
"
На теб с удоволствие

На теб с удоволствие

Много хубав гьол, радвам се за излета ти. Дано се запази подълго количеството едра риба там!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Хубав е ама надали ще се запази...преди 2 седмици някакъв заместник директор на данъчното извадил 11кг-мов и в торбата...пък и на собственика може да му дойде друга идея... там е трудно да се грипи,''баластиера''...но пък кефа е невероятенmsirakov написа:Много хубав гьол, радвам се за излета ти. Дано се запази подълго количеството едра риба там!

Последно промяна от Боката на Сря Сеп 03, 2008 5:32 pm, променено общо 1 път.
bokata74 написа: На теб с удоволствие

Ми ако има органичение на теглото взета риба и целенасочено задържи едрата в гьола ше има повече от нас, които да идат там и да се порадват на вадене на едра риба. И все пак всеки си гледа бизнеса различно. Малко са за съжаление местата, където човек да иде и да хване две три трофейни риби е така, за снимка и развлечение. Айде да не ти размивам темата. Наслука и занапред по големи животни да вадиш!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Супер дивиаче,Бока
лови си там и уживаи в красотата 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- nikidilov
- ще става разбирач
Браво,Бока
!

хубавец . 

Браво Бока супер ,голям хубавец,до края на месеца още 5 да изкараш
ЧЕСТИТО