КОЛЕГИ,КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ЯЗОВИР ПЯСЪЧНИК?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
ЦЕКО
новобранец
новобранец

КОЛЕГИ,КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ЯЗОВИР ПЯСЪЧНИК?

Мнение от ЦЕКО »

КОЛЕГИ МИСЛЯ ДА ОТИДА С ПРИЯТЕЛИ НА ПЯСЪЧНИК ЗА 10 ДНИ .ЩЕ БЪДА С КАРАВАНА.ЗНАЕТЕ ЛИ НЯКОЕ ХУБАВО МЕСТЕНЦЕ?ЧУХ ДОБРИ ОТЗИВИ ЗА БЯЛА РИБА.ВЪОБЩЕ КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ТОЗИ ЯЗОВИР,ЗАЩОТО ЩЕ ХОДЯ ТАМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ!
ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
Luba
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Luba »

Това, което е специфично за Пясъчник е, че за бяла риба се хвърля само от ръка. Ако вкарате въдиците навътре с лодка просто няма да хванете нищо. Кълве на някаква местна порода речно рибе - "симеон", но не прощава и на уклей. За разлика от Искъра, тук бяля риба се лови и през деня, и в плитчините на плувка. Странен язовир! И още нещо - кустурът е едър - като каскет - по 800г до килограм. Лови се на блесна, на туистър и на воблер. Последните ми впечатления са от месец юни т.г.
Дано да съм Ви била полезна с информацията.
НА СЛУКА! :idea:
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

zdravei kolega
emi v momenta na pqsa4nik na dano na projina izlizali golemi karakudi
i 6aran
ina4e na pluvka
pak karakuda i kostur
moje i nekoq slqpa 4ervenoperka!!! :x
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Това дето му викат "симеон" не е нищо друго освен т.н. щипок, който можете да намерите във всеки риболовен магазин като стръв :D
Пожелавам голяма слука :D
Аватар
Luba
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Luba »

:roll: Не зная популярното наименование на тази рибка, но в никакъв случай не е " щипок" :wink:
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

http://free.top.bg/burgasfishing/ribi/shtipok.htm
ето за това става въпрос колеги :D , просто в пловдивския край му викат Симеон :D и от "симеончо"
ако има наякой от този край нека моля сложи край на спора :wink:
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

ivanka е права!!!Точно на това в Пловдив викаме "симеонче".
ЦЕКО-ЦЕЦКО

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЛЕЗНИТЕ СЪВЕТИ!

Мнение от ЦЕКО-ЦЕЦКО »

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО,КОЕТО МИ КАЗАХТЕ!ТО БИЛО МНОГО ХУБАВО В ТОЗИ ФОРУМ!ЧУДЯ СЕ И РАЗПИТВАМ ПОЗНАТИ ,А НИКОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ!ДОБРЕ,ЧЕ ВИ НАМЕРИХ ТУКА,ТАКИВА ИЗПЕЧЕНИ РИБОЛОВЦИ ,ТА ДА СИ ОБМЕНЯМЕ ОПИТ!А ЗНАЕТЕ ЛИ ,ДАЛИ Е УДОБНО ЗА КАРАВАНА,АКО ВЗЕМА СЕМЕЙСТВОТО СИ ЗА ДВА -ТРИ ДНИ,ИМА ЛИ КЪДЕ ДА ТИЧАТ ДЕЦАТА!КАЖЕТЕ МИ И НЯКОЙ ХУБАВ ЯЗОВИР,НА КОЙТО СТЕ ХОДИЛИ!МНОГО СЪМ СЕ ЗАПАЛИЛ ДА ПООБИКОЛЯ МАЛКО.АЗ ОБИКНОВЕННО ХОДЯ НА ИСКЪРА ,ОГНЯНОВО,ДУШАНЦИ!ВИЕ КЪДЕ ОБИКАЛЯТЕ? ПРИЯТЕН ДЕН И УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
ЦЕКО-ЦЕЦКО

КОЛЕГИ,ЗАЩО МЕ ИЗХВЪРЛЯ КАТО СЕ ПОДПИСАХ -ЦЕКО-?

Мнение от ЦЕКО-ЦЕЦКО »

КОЛЕГИ ,ЗАЩО МЕ ИЗХВЪРЛИ КАТО СЕ ПОДПИСАХ-ЦЕКО-И МИ КАЗВА ,ЧЕ ИМЕТО Е ЗАЕТО!ЗАЕТО Е ,НО ОТ МЕН!СНОЩИ СЕ РЕГИСТРИРАХ!А СЕГА МИ ИЗПРАТИ ОТГОВОРА СЛЕД КАТО СЕ ПОДПИСАХ ЦЕКО-ЦЕЦКО.ДА ЗНАЕТЕ ,ЧЕ СЪМ ЕДИН И СЪЩ!АЗ СЪМ!СВОЙ :P !
Гост

Мнение от Гост »

Щото си влязъл като гост :D
Гост

Kurta4a

Мнение от Гост »

Последните 2 седмици нищо не дава. Инфото от юни е доста различно от момента. Водата пада здраво.
DAO_bobus^

Мнение от DAO_bobus^ »

Ei goste bi li mi kazal kak da ne vlizam kato gost. :?:Zastoto kato pisa tema ili otgovor mi kazva 4e potrebitelskoto ime e zaeto. :( :? :?
ЦЕКО-ЦЕЦКО

ВИЕ МЕ ОБЪРКАХТЕ!

Мнение от ЦЕКО-ЦЕЦКО »

КОЛЕГИ,МНОГО СЕ ОБЪРКАХ.ТАКА СЕ ТОЧЕХ ЗА ТАЗИ ПОЧИВКА,А СЕГА КАКВО ДА ПРАВЯ,ЩОМ КАТО ПЯСАЧНИК НЕ КЪЛВЕ В МОМЕНТА? КАДЕ ДА ХОДЯ ХЕМ ДА ХВАНА МАЛКО РИБКА ,ХЕМ ДА ПОЧИНА.
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Иди на Батак - костур и каракуда, а може и шаранче да хванеш. Децата има къде да търчат колкото си искат. Удобно е и за каравана. Ако имаш лодка - гарация успех. Ако не - зависи от местото
ЦЕКО-ЦЕЦКО

Мнение от ЦЕКО-ЦЕЦКО »

Regar написа:Иди на Батак - костур и каракуда, а може и шаранче да хванеш. Децата има къде да търчат колкото си искат. Удобно е и за каравана. Ако имаш лодка - гарация успех. Ако не - зависи от местото
Regar,благодаря!Може би точно така ще направя!После ще пиша!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”