Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Огняново
Яз.Огняново
Яз.Огняново задача Каквото Клъвне
пристигане към 18:00ч стръв Бяли Червей ,Царевица, Захранка , Хляб .
Улов: 2 Шарковци 1-ния 1,8 а др 1,2 беше май 1 каракуда към 1кг и 1 бабаушка около 500-600гр беше.
Лових на Капан(Хранилка) Фидер и Телескоп.
Тръгване 20:30ч.

Улов: 2 Шарковци 1-ния 1,8 а др 1,2 беше май 1 каракуда към 1кг и 1 бабаушка около 500-600гр беше.
Лових на Капан(Хранилка) Фидер и Телескоп.
Тръгване 20:30ч.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: Яз.Огняново
Ей да му се невиди не се научихте как се пише подробен репортаж....това сега е скучно...по скоро дразнеща тема
-
- фен клуб-скобар
Според мен по хубаво така ,отколкото без репортаж.IVKOPIVKO написа:Ей да му се невиди не се научихте как се пише подробен репортаж....това сега е скучно...по скоро дразнеща тема
Малко обяснение не се разбира нищо на телескопа каква ти беше линията.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво за шарковците, късметлия си.
ПП. Кой казваше, че няма шаран там?

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе адаша ви споделя инфо за язовира а, вия му пишете как трябва да си прави репортажа , то с много снимки и много писане вече станаха банални

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Язе дорде не видим снимки....тва да не е укелй за 2 часа 2 шарана айде стигаchirusa_bg написа:Браво за шарковците, късметлия си.

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- кандидат преподавател
Абе аз за 20год. там шаран несъм хванал ама по принцип го има,рекорда там мие лин 1кг. и сомче 6кг.
ам извадих късмет 1-ния го фанах на качамак а др на хлебчеTRANSKI RIBAR написа:Язе дорде не видим снимки....тва да не е укелй за 2 часа 2 шарана айде стигаchirusa_bg написа:Браво за шарковците, късметлия си.
за снимки не си бях зел тела следващия път ще снимам
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бе имам едни познати там от региона....викат и с мрежи не може да хванеш

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?

Има шаран на Огняново! Преди наводнението за един излет хванах 3-4 шаранчета около нормата. После направих няколко излета на същото място, ама нъцки. Хващал съм и преди това, но само единични случаи, естествено дребни. Знаете, че ловя само на плувка.
Защо пък никога не съм те виждалDedy написа:
Знаете, че ловя само на плувка.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
Аз пък се забравям да си сложа плувката и сигурно за това не съм хванал шаран на Огняново.

Преди около месец са пуснати 70000 бр. малки шаранчета. За съжаление много от тях ги извадиха. Лично аз, съм хващал по десетина на излет. Съответно от куката директно обратно.
Там ловя с директния, рядко на боло. Стръв жито, каквото и друго да се сложи слънчака е пръв. Добри излети съм правил само на места където са трудни да достигане с кола.
Инфо от вчера: Колеги на пружина и царевица на куките (бяха на стотина метра от мен) вадеха доста добри каракуди. Даже извадиха една перка с размера на каракудите. Бяха се разположили на единственото свободно от водорасли място в устието на Суха река. Това е ръкава в дясно от стената.
Между другото, нивото е много ниско. Такова не съм го виждал от години.
Там ловя с директния, рядко на боло. Стръв жито, каквото и друго да се сложи слънчака е пръв. Добри излети съм правил само на места където са трудни да достигане с кола.
Инфо от вчера: Колеги на пружина и царевица на куките (бяха на стотина метра от мен) вадеха доста добри каракуди. Даже извадиха една перка с размера на каракудите. Бяха се разположили на единственото свободно от водорасли място в устието на Суха река. Това е ръкава в дясно от стената.
Между другото, нивото е много ниско. Такова не съм го виждал от години.