Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Шаран на дъвка
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Шаран на дъвка
Ами сетио се бе майна,шаран за мен с мухарката ще го хванеш по -лесно.Коментирай тема която е по-актуална като обмен на инфо.Колегата пусна оная вечер темни как ги е мислил не знам ,айде,че тръгвам за гьола и не ми се пишат глупости.ЧАО Hasta luego!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....

Навъдиха се тука някои малко странни теми, но тази направо ме уби! Питам се само, как и с какво се захранва при риболов на дъвка. Най-вероятно се стреля с прашка ситно накълцана вътрешна гума от Икарус!?
Муахахааааа,
Онези от ОРБИТ като разберат ще пуснат и дъвка с вкус на бял и торен червей.
Мисля че на торния ще е по-добре, щото на белия ще иска много раздъвкване.
Онези от ОРБИТ като разберат ще пуснат и дъвка с вкус на бял и торен червей.
Мисля че на торния ще е по-добре, щото на белия ще иска много раздъвкване.
-
- учете се от него
Що ми спамите темата бре
Язък че в неделя си забравих дъвките за на Пясъчник , можеше да попретръскам някой по "мерен" с тях.
Захранването е същото , разликата е че плевелните не кълвът на дъвка!
п.п. Педро , като ги направят с тези аромати , ще водя с мен за риба-да ми ги раздъвкваш

Захранването е същото , разликата е че плевелните не кълвът на дъвка!
п.п. Педро , като ги направят с тези аромати , ще водя с мен за риба-да ми ги раздъвкваш

Майтапа настрана, но като прочетох за дъвката веднага разбрах че има резон, и е доста хитро.
Накарах жената, и ми купи едно пакетче детска някаква, ама се оказаха еднакви, с вкус на вишна(череша).Не е лошо да има в чантата за проба.Нещо в Русе със стръвта сме кът.
В един магазин чух да се канят да поръчват червеи в Македония...Като няма и рибки, и на спининг не ще, и ...кесиш на празни обороти покрай реката.Тия дни ще пробвам и на дъвка, ако ми се наложи.Сериозно.
Накарах жената, и ми купи едно пакетче детска някаква, ама се оказаха еднакви, с вкус на вишна(череша).Не е лошо да има в чантата за проба.Нещо в Русе със стръвта сме кът.
В един магазин чух да се канят да поръчват червеи в Македония...Като няма и рибки, и на спининг не ще, и ...кесиш на празни обороти покрай реката.Тия дни ще пробвам и на дъвка, ако ми се наложи.Сериозно.
-
- учете се от него
Педро , аз съм ловил на дъвка само няколко пъти , само на плувка и само тогава когато се е налагало да игнорирам всякакви плевелки ( каракуди и бабушки) налитащи на две зърна царевица от кутийка! Не че е по-добра стръв от царевицата от кутийка. По-едрото топче дъвка се втвърдява значително от хладната вода в придънните слоеве и плевелките , както и дребните шаранчета не пипат на него. Ловил съм в два водоема , шарани от порядъка на 1.300-1.700. Много нарядко , но като се има в предвид че преди да сложа дъвката се ловяха всякакви каракуди и шаранчета по 100-200грама

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хммм доста интересно ще пробам

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?