Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ал. Стамболийски 31.08.08
Ал. Стамболийски 31.08.08
Здравейте, колеги. Реших и аз да напиша в успешни, защото друг път все ме е срам да пиша... не знам защо, но реших вече да пиша винаги, че и за Вас е от полза.
Бях на Ал. Стамболийски, откъм р. Мъгъра. Минах в далчния дълбок бряг с лодка. За жалост се ловяха само каракуди по педя и малко отгоре. Нямаше шаран. Поне каракудата ввървеше много интензивно. Ловеше се на жито, царевица, торен... ловях повече на царевица, но уви... само каракуда. Ползвах следната рецеота за захранка: Sensas Etang + Sensas Carp (ситен шаран)+ шоколадова бисквита+печена царевица+ пакет и половина глина. Вътре сложих жито и царевица, защото я пресях на ситното сито. Явно имаше резултат от комбинацията, защото около мен колегите ловяха доста слабо... може да са нямали и ден... случва се.... това е от мен... успехи на всички!
Бях на Ал. Стамболийски, откъм р. Мъгъра. Минах в далчния дълбок бряг с лодка. За жалост се ловяха само каракуди по педя и малко отгоре. Нямаше шаран. Поне каракудата ввървеше много интензивно. Ловеше се на жито, царевица, торен... ловях повече на царевица, но уви... само каракуда. Ползвах следната рецеота за захранка: Sensas Etang + Sensas Carp (ситен шаран)+ шоколадова бисквита+печена царевица+ пакет и половина глина. Вътре сложих жито и царевица, защото я пресях на ситното сито. Явно имаше резултат от комбинацията, защото около мен колегите ловяха доста слабо... може да са нямали и ден... случва се.... това е от мен... успехи на всички!
виж там отпусни му нещо.... 

Re: Ал. Стамболийски 31.08.08
Ако някоий ми каже как да пиша в шибанитше успешни ще съм му много благодарен 

виж там отпусни му нещо.... 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Както написа тука така се пише и там...rumceiss написа:Ако някоий ми каже как да пиша в шибанитше успешни ще съм му много благодарен

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Браво за излета ,а в успешни се пише когото имаш успех
.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Местя темата! 

- fleetwood
- научил се да хвърля
ее за човека може да си е успешно самото ходене сред природата ,няма значение дали има или няма риба 

CARPBG.COM
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво, престраши се най-после
Ще е полезно да споделяш, било в успешни било в другите под-форуми.

Ще е полезно да споделяш, било в успешни било в другите под-форуми.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
А пък аз от месеци не съм имал основание да пиша в Успешни излети

Чете ли се или да увелича малко ?