Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

особености на автотуризма
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
особености на автотуризма
чудех се за "излети",ама не се вмества нито в успешни,нито в неуспешни,нито в отивам...е,ако имаше раздел "врьщам се от излет"
та:на 28 с борето понатоварихме това/онова и трьгнахме уж кьм пловдив.в последния момент се разбра,че има хм..празненство в село караш романско
резьк завой и смяна на план и посока..понеже празненството се очертаваше доста дни,преди да идем слязохме до кунино и с кеф се нацепихме на най дащния(според информацията ) вир,над новостроящия се вец.до тьмно-само заметане без нищо
хората преди нас беха хванали по десетина мрени-нищо особено.рано другата сутрин,след упорит инат на бял червей,смених на жито,отьрвах се от блестаците(разбирай уклей+прьскач ) и се почна-хванахме по петнайсетина бели мрени,но за сьжаление-пак нищо особено и после в ранния следобяд спря..решихме,че жегата и разочарованието(вьпреки сомчето през нощта на прьскач-а хората до нас удариха един кьм 4 кг) вече са ни в повечко,мрьсна газ и право тук:

кьдето сьотвентно нещата протекоха по вьзприетия стандарт на питейна култура и италянско присьствие

след два,наистина тежки дена и доста простотии изцепихме кьм тунджа м/у ямбол и сливен.

отново зверско разочарование-разкошни вирове,никва риба и парашутисти на рояци-прави ми впечатление,че толкова парашутисти няма никьде в бьлгария-колеги,вземайте нужните мерки
и ги натикайте всичките бракониери да живеят оградени с мрежи в ето тази приветлива ямболска сграда

оттам,незнайно защо изцепихме кьм бургас,а оттам-в созопол
тькмо се заоглеждахме нещо за зарган и илария,когато излезе такьв жесток вятьр и температурата спадна с десет градуса,та се скрихме в една гора,там пренощувахме и заранта-пак кьм тунджа-село мечкарево.отново капо и кьм нова загора
преспиване при човека,запаси сьс стрьв и на другата сутрин-жребчево...то не беа дьна,то не беа рибки,то не беа секви стьрви...УЙ
единствено до нас един старец хвана три платики една след друга и това беше.направи ми и там впечатление километрите с мрежи с/у целия отсрещен бряг,даже фургони си бяха сложили хората.но комент.
колата(на която вече беше паднала задната броня и изтичаше антифриза
)с мрьсна газ и последни надежди потегли кьм марица-прословутия бент на маноле.там ни очакваше следното нещо:

не знам какво правят и каква е идеята-сигурно е нещо УМНО,но искам да ви кажа,че разбрах за бьдещи строежи с ЮРО пари на доста вецове(само 6 на река искьр) по нашите реки,което ще сьсипе всичката популация на малкото оцелели от бракониерите свестни за лов риби-предричам,че след десет години,с тоя темп на "развитие" всичките ни реки ще се превьрнат в едни затлачени язовири и че ловим дедовия,по некоя таранка и дребен уклей...напр р искьр в района на роман за един ден си мени нивото по десет пьти и то с по един два метра!!!!а,оди лови риба.до няколко месеца ще завьршат и веца при кунино.ми как,тая риба ще се качва нагоре?точно никак.бе направо си прехапах устните от яд.както и да е-отплеснах се
та вьпреки огромните каменни блокове сипещи се вьв вира,марица прилично се отчете(на фона на цялата карьщина) с доста маришка мряна,десетина таранки и един приличен клен на жаба,като имах още 5 празни удара жабче и един брутален на бял чевей на фидера,който за сьжаление не се закачи.
подготовка за нощувка

лек успех

за мрьсотията просто не ми се говори-100 пьти сьм го правил-отделях си по час и нещо за оборки,но просто е непоправимо.аз не знам какви говеда живеят и откьде изпьлзяват.осебено южното черноморие ме потресе-от 6 години не сьм бил натам и сега на фона на лачените им комплекси е такава безобразна мрьсотия,че верно неам думи.
наслука колеги.

та:на 28 с борето понатоварихме това/онова и трьгнахме уж кьм пловдив.в последния момент се разбра,че има хм..празненство в село караш романско

кьдето сьотвентно нещата протекоха по вьзприетия стандарт на питейна култура и италянско присьствие

след два,наистина тежки дена и доста простотии изцепихме кьм тунджа м/у ямбол и сливен.

отново зверско разочарование-разкошни вирове,никва риба и парашутисти на рояци-прави ми впечатление,че толкова парашутисти няма никьде в бьлгария-колеги,вземайте нужните мерки

оттам,незнайно защо изцепихме кьм бургас,а оттам-в созопол

колата(на която вече беше паднала задната броня и изтичаше антифриза

не знам какво правят и каква е идеята-сигурно е нещо УМНО,но искам да ви кажа,че разбрах за бьдещи строежи с ЮРО пари на доста вецове(само 6 на река искьр) по нашите реки,което ще сьсипе всичката популация на малкото оцелели от бракониерите свестни за лов риби-предричам,че след десет години,с тоя темп на "развитие" всичките ни реки ще се превьрнат в едни затлачени язовири и че ловим дедовия,по некоя таранка и дребен уклей...напр р искьр в района на роман за един ден си мени нивото по десет пьти и то с по един два метра!!!!а,оди лови риба.до няколко месеца ще завьршат и веца при кунино.ми как,тая риба ще се качва нагоре?точно никак.бе направо си прехапах устните от яд.както и да е-отплеснах се

подготовка за нощувка

лек успех

за мрьсотията просто не ми се говори-100 пьти сьм го правил-отделях си по час и нещо за оборки,но просто е непоправимо.аз не знам какви говеда живеят и откьде изпьлзяват.осебено южното черноморие ме потресе-от 6 години не сьм бил натам и сега на фона на лачените им комплекси е такава безобразна мрьсотия,че верно неам думи.
наслука колеги.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Re: особености на автотуризма
Алууу петте каси бира дека са италианките бре
нищо не каза за тях,пак си нахойкал мааму стара!

-
- кандидат преподавател
Живот си живееш,завиждам ти най благородно,аз бих изкарал така 100год.ако господ ми разреши. 

-
- учете се от него

Това сигурно е релакс , рано сабахлян

п.п. най-добрата снимка от репортажа

- петър власев
- разбира нещата
5 кила тва с насипването го правят постоянно ,защото реката разрушава бента и, когато нивото и падне нагоре в града се оголват остовите на мостовете ,та за туй.
Инак чудно сте си изкарали поздравления.За сом не пробвахте ли .
Инак чудно сте си изкарали поздравления.За сом не пробвахте ли .
я чувствась себя очен хорошо
-
- фен клуб-скобар
Голяма обиколчица ,бих казал.Днес пак заминаваш ,абе нямаш спиране.Поборников е прав.
А мене що ме няма в разказа/с онова обаждане/

-
- вече хвърля и на тежко
Поборников е най-прав!!!! IDA - тоже!!!!5кила написа:чудех се за "излети",ама не се вмества нито в успешни,нито в неуспешни,нито в отивам...е,ако имаше раздел "врьщам се от излет"![]()
.....
К`во работите бе....колеги...??!?! `що не мога и аз така - като вас ("като рицарите"

.... "Ще полудея (мамка му) какъв живот живея!!!"...
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво Колеги и да знаете ,че никога не е рано за риба ,НЕ БЕ ЗА БИРАААААААААААА:idea:

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- nikidilov
- ще става разбирач
Вие сте обиколили половин България бре,ако не риба,барем сте попътували ! 

Ми то народа си го е казал: "Луд умора нема, само се поти!"
-
- вече хвърля и на тежко
".....пие вода и продължава....."Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Ми то народа си го е казал: "Луд умора нема, само се поти!"

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Малииийййй...как сте се изчанчили!
А през т'ва време 'ората живот си живеят зад струга...

А през т'ва време 'ората живот си живеят зад струга...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ти ли живееш зад стругаGODzillata написа:Малииийййй...как сте се изчанчили!![]()
А през т'ва време 'ората живот си живеят зад струга...![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
Здравейте,колеги!Страхотен репортаж,предполагам,че работиш в театър "СЪЛЗА И СМЯХ" ,като основен герой.Страхотни снимки.Поздрави и успех!!!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел