Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да ви споделя....
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да ви споделя....
....Не съм ст ъпвал на гьол от 5 седмици...само аз си знам какво ми е ..така ме завъртя живота, че не можах да се отдам на единственното си истинско хоби в последните месеци...благородно завиждам на колеги като Сапуна на който шапка свалям, както и на другите колеги успели да развият собствен бизнес и да си осигурят достатъчно свободно време за "нашата си краста"...за съжаление аз съм си дал "гъзъ под наем" и нямам право на оплаквания...
...НО стига съм се оплаквал...сега си седя и си слушам новия албум на Металика и си мечтая за вревмето след 22 ри септември , когато се надявам да отида за 4-5 дни на Овчарица и ако Бог даде да се срещна с някои от "Исполините" там...било амури, било шарани...било съфорумци
с които да изкараме страхотно...а до тогава ще ви завиждам благородно и ще ви пожелая страхотен завършек на лятото....

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: Да ви споделя....
еиии брато моя последен излет беше края на април и то на Раданово, това ми беше и единствения успешен излет за годината, после и аз съм си дал гъза под наем да изкарам някой долар белким си купя кола най-накрая...Но риболова изисква жертви, след 11 дена се прибирам и съм напълно убеден че моментално първата ми работа ще е да прегледам всичкото оборудване как е и какво е правило докато ме е нямало този момент го чакам вече 4 месеца
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Да ви споделя....
Великанче няма бизнес батко,има мноооооооого работа!Аз моя съм го дал на три места под наем,но все намирам някоя пролука и да забегна!Такава ни е държавата,а от там и оправията!Всички сме за оплакване!Velikana написа:...благородно завиждам на колеги като Сапуна, както и на другите колеги успели да развият собствен бизнес и да си осигурят достатъчно свободно време за "нашата си краста"...за съжаление аз съм си дал "гъзъ под наем" и нямам право на оплаквания...
Бичи Металика сега,пък в края на септември дано срещнеш "исполина" във всяко едно негово превъплъщение!