Да ви споделя....

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Да ви споделя....

Мнение от Velikana »

....Не съм ст ъпвал на гьол от 5 седмици...само аз си знам какво ми е ..така ме завъртя живота, че не можах да се отдам на единственното си истинско хоби в последните месеци...благородно завиждам на колеги като Сапуна на който шапка свалям, както и на другите колеги успели да развият собствен бизнес и да си осигурят достатъчно свободно време за "нашата си краста"...за съжаление аз съм си дал "гъзъ под наем" и нямам право на оплаквания... :oops: :oops: :oops: ...НО стига съм се оплаквал...сега си седя и си слушам новия албум на Металика и си мечтая за вревмето след 22 ри септември , когато се надявам да отида за 4-5 дни на Овчарица и ако Бог даде да се срещна с някои от "Исполините" там...било амури, било шарани...било съфорумци :lol: :lol: :lol: с които да изкараме страхотно...а до тогава ще ви завиждам благородно и ще ви пожелая страхотен завършек на лятото....
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Re: Да ви споделя....

Мнение от IVKOPIVKO »

еиии брато моя последен излет беше края на април и то на Раданово, това ми беше и единствения успешен излет за годината, после и аз съм си дал гъза под наем да изкарам някой долар белким си купя кола най-накрая...Но риболова изисква жертви, след 11 дена се прибирам и съм напълно убеден че моментално първата ми работа ще е да прегледам всичкото оборудване как е и какво е правило докато ме е нямало този момент го чакам вече 4 месеца
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Да ви споделя....

Мнение от sapuna »

Velikana написа:...благородно завиждам на колеги като Сапуна, както и на другите колеги успели да развият собствен бизнес и да си осигурят достатъчно свободно време за "нашата си краста"...за съжаление аз съм си дал "гъзъ под наем" и нямам право на оплаквания...
Великанче няма бизнес батко,има мноооооооого работа!Аз моя съм го дал на три места под наем,но все намирам някоя пролука и да забегна!Такава ни е държавата,а от там и оправията!Всички сме за оплакване!
Бичи Металика сега,пък в края на септември дано срещнеш "исполина" във всяко едно негово превъплъщение! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”